Μάρκος Σεφερλής: «Notis η επιστροφή» με γέλιο μέχρι δακρύων

Έκανε πρεμιέρα το Σάββατο στο Δελφινάριο

Επέστρεψε ο… Νότης Σφακιανάκης στη σκηνή με τη φαντασμαγορική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Notis η επιστροφή» που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο στο Δελφινάριο. Μια νέα παραγωγή με πολύ γέλιο, αυτοσχεδιασμό, παιχνίδι και σάτιρα της καθημερινότητας και της σύγχρονης κοινωνικοπολιτικής πραγματικότητας.

Οπως πάντα, ο Μάρκος υπογράφει τα κείμενα από κοινού με τον Στέλιο Παπαδόπουλο, σκηνοθετεί και μοιράζεται τη σκηνή με τους Ελενα Τσαβαλιά, Γιώργο Λαμπάτο, Ζώζα Μεταξά, Λίλιαν Αρχοντή, Νίκο Λάιο, Γιώργο Κοντογιάννη, Δάνη Νικολαΐδη, Ελένη Χονδρογιάννη και δωδεκαμελές μπαλέτο. Εντυπωσιακά κοστούμια, φαντασμαγορικά χορευτικά, έξυπνες ατάκες και πολύ γέλιο ήταν μερικά από τα στοιχεία που ενθουσίασαν το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το Δελφινάριο.

Ο Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο ως «Νότης Σφακιανάκης»

Ο Μάρκος Σεφερλής πριν από λίγες μέρες είχε μίλησε με την αδελφή του Νότη Σφακιανάκη, που γνώρισε στην Κρήτη. «Με το που ανακοίνωσα ότι θα κάνω την παράσταση “Notis η επιστροφή”, πήρε τηλέφωνο μια συνεργάτιδά μου και της είπε “τι ετοιμάζει ο μέγας Σεφερλής;” Ετσι με αποκάλεσε και την ευχαριστώ πολύ, “θα μας τρελάνει πάλι όλους” είπε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.