Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Οι βουτιές της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Απολαμβάνει την κάθε μέρα του καλοκαιριού

Η γνωστή influencer φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε μέρα του καλοκαιριού, συνδυάζοντας ταξίδια, χαλάρωση και αγαπημένα πρόσωπα. Από την κοσμοπολίτικη Μύκονο μέχρι τη γαλήνια Ζάκυνθο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μοιράζεται με το κοινό της εικόνες που μυρίζουν θάλασσα, ήλιο και ανεμελιά.

Πρόσφατα, φορώντας ένα κόκκινο μαγιό αλά Πάμελα Αντερσον, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τράβηξε τα φλας και τα βλέμματα όλων στη Μύκονο. Μετά την εξόρμηση στην Κεφαλλονιά με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Λυκούδη, η influencer επέστρεψε ξανά στο αγαπημένο της νησί για μερικές στιγμές χαλάρωσης. Αν και είναι από τις σπάνιες φορές που τη βλέπουμε να φορά ολόσωμο μαγιό, ήταν πάλι εντυπωσιακή, ειδικά όταν πρόβαλε το πίσω μέρος του κορμιού της, αφού το μαγιό ήταν αποκαλυπτικό.

Η Παναγιώταρου, μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, κάνει πρώτη φορά σοβαρή σχέση, η οποία μετρά περίπου εννέα μήνες και σας αποκάλυψε η «Espresso».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.




Μποζουκια Αθηνα