Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ερωτικός μετανάστης ο γιος των Πάριου – Αλιμπέρτη: Αυτή είναι η γιατρός που του «έκλεψε» την καρδιά

«Ήρθα εδώ ως ερωτικός μετανάστης», αποκάλυψε με χαμόγελο στην αρχή της κουβέντας μας

Ενας νέος έρωτας οδήγησε τα βήματα του Μιχαήλ Αγγελου Βαρθακούρη από τις Κυκλάδες στο βόρειο Αιγαίο.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, που ασχολείται ενεργά με την καλλιτεχνική φωτογραφία, μετρώντας ήδη αρκετές επιτυχίες, καρδιοχτυπά για μια όμορφη μελαχρινή γιατρό, την καρδιολόγο Φαίη Ψυλλού, η οποία εργάζεται στο Νοσοκομείο Χίου. Για χάρη της, μάλιστα, πήρε την απόφαση να αφήσει την Πάρο, όπου ζούσε χρόνια και δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά, και να εγκατασταθεί στο μυροβόλο νησί της μαστίχας. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και τους τελευταίους μήνες ζει κάτω από την ίδια στέγη, με τον ταλαντούχο φωτογράφο να παρουσιάζει κιόλας μια έκθεσή του στην γκαλερί NSart, που βρίσκεται στην πόλη της Χίου.

Πρόκειται για την έκθεση «NAHIRO», η οποία από τα εγκαίνιά της, τον περασμένο Ιούλιο, έως και το φινάλε της, το περασμένο Σαββατοκύριακο, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού, που γνώρισε μέσα από τον φακό του καλλιτέχνη έναν ιδιαίτερο κόσμο, γεμάτο ευαισθησία και προσωπική ματιά. Αλλωστε, στα περισσότερα έργα πρωταγωνιστές είναι άτομα από την παρέα του.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης μάς υποδέχτηκε στην γκαλερί NSart λίγο προτού ολοκληρωθεί η έκθεσή του και μιλώντας μας για τη ζωή του στο νησί του βορείου Αιγαίου δεν έκρυψε τα νέα δεδομένα στα προσωπικά του. «Ήρθα εδώ ως ερωτικός μετανάστης», αποκάλυψε με χαμόγελο στην αρχή της κουβέντας μας. «Η σύντροφός μου ζει εδώ, είναι καρδιολόγος στο Νοσοκομείο της Χίου, κι έτσι μετακόμισα κι εγώ εδώ, αφήνοντας την Πάρο έπειτα από πολλά χρόνια. Βέβαια, η γνωριμία μας έγινε εκεί, υπό τους ήχους των τραγουδιών του πατέρα μου. Όταν την είδα πρώτη φορά, χόρευε σε ένα πανηγύρι τα νησιώτικα του Πάριου» εξήγησε στη συνέχεια.

Από την έκθεση φωτογραφίας του Μιχαήλ Αγγελου Βαρθακούρη

Σε ερώτησή μας αν του λείπει η κυκλαδίτικη πατρίδα του, ο Μιχαήλ έγνεψε αρνητικά. «Αυτά που μου λείπουν από την Πάρο δεν είναι στην Πάρο πια… Δεν μπορώ να τα βρω… Αισθάνομαι ότι έχει αλλοιωθεί το νησί, έχει αλλάξει, δεν είναι όπως ήταν η Πάρος προ Covid. Φυσικά, μου λείπουν οι άνθρωποι του νησιού, οι φίλοι, η οικογένειά μου» σχολίασε.

Φυσικά ο εικαστικός φωτογράφος συνεχίζει να επισκέπτεται συχνά στον τόπο του πατέρα του, καθώς διατηρεί εκεί τη δική του επιχείρηση, ένα venue στην άκρη της Παροικιάς, που ονομάζεται Mar Azul Residences, και από το οποίο μπορεί να δει κανείς ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα στις Κυκλάδες. «Στην Πάρο επιχειρώ τα τελευταία πέντε χρόνια. Το Mar Azul άρχισε από μια ιδέα που είχα βλέποντας την άνοδο του τουρισμού στο νησί, στην αρχή ταπεινά και εξελίχθηκε σιγά σιγά σε κάτι πολύ όμορφο, για να φτάσει πλέον να θεωρείται ωραίο location για γάμους» μας είπε. Οσο για τα χειμερινά του σχέδια, όπως αποκαλύπτει θα παραμένει στη Χίο, καθώς η ιδιοκτήτρια της γκαλερί που φιλοξένησε την έκθεσή του ετοιμάζει επόμενα υπέροχα δρώμενα και ο ίδιος επιθυμεί να εξερευνήσει τις δυνατότατές του και να εξελιχθεί καλλιτεχνικά.

Το ζευγάρι με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη ανάμεσά του

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο βράδυ της συνάντησής μας μαζί του στην γκαλερί, το περασμένο Σάββατο, ο Μιχαήλ Αγγελος Βαρθακούρης και η αγαπημένη του Φαίη Ψυλλού πραγματοποίησαν κοινή κοσμική εμφάνιση σε πολιτιστική εκδήλωση του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χίου, που έλαβε χώρα στο αρχοντικό Castelli, της οικογένειας Βαφειά, στον Κάμπο της Χίου. Εκεί το όμορφο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι πόζαρε στον φακό τόσο μόνο του όσο με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα