Επίθεση του Ρόκκου στον Μητσοτάκη για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι

«Εχεις αποτύχει πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως πρωθυπουργός»

Για αποτυχία αρχικά σε ανθρώπινο επίπεδο κι έπειτα και σε πολιτικό κατηγόρησε ο Στέλιος Ρόκκος τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή πρόσφατο γεγονός που συνδέεται με την τραγωδία των Τεμπών.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος δεν παίρνει συχνά θέση δημόσια για τέτοια θέματα, φαίνεται ότι στην προκειμένη περίπτωση έφτασε στα όριά του ως πατέρας βλέποντας τον Πάνο Ρούτσι να κάνει απεργία πείνας και δίψας έξω από τη Βουλή, συγκεκριμένα στο άτυπο μνημείο με τα ονόματα των θυμάτων, το οποίο έχει δημιουργηθεί μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη. Πρόκειται για τον πατέρα τού Ντένις Ρούτσι, ο οποίος προχώρησε στην ακραία αυτή μορφή διαμαρτυρίας, διεκδικώντας το δικαίωμα να κάνει εκταφή της σορού του παιδιού του και μαζί δικαιοσύνη για τα αίτια της σύγκρουσης των τρένων, που σημειώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου του 2023.

«Από τη στιγμή που υπάρχει κάποιος πατέρας εκεί έξω που κάνει απεργία πείνας αναζητώντας τη δικαίωση για τον άδικο χαμό του παιδιού του, και συ δεν είσαι δίπλα του να του σφίξεις το χέρι και να σηκώσεις με την ηθική σου συμπαράσταση λίγο απ’ το αβάσταχτο φορτίο αυτού του ανθρώπου, έχεις αποτύχει πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως πρωθυπουργός!!!» έγραψε ο Στέλιος Ρόκκος σε ανάρτηση-κόλαφο που έκανε στα social media, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.