Απασφάλισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Έχει τελειώσει το κεφάλαιο Ουγγαρέζος για μένα»

«Δεν θα μου κάνει μαθήματα φιλίας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε μετά το ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου εναντίον του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε τον ηθοποιό και την εκπομπή που παρουσιάζει.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ενοχλημένος του έστειλε μήνυμα εκείνος απάντησε αλλά δεν πήρε ποτέ πίσω κάποια απάντηση και ξέσπασε on air. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το τι συνέβη ανάμεσά τους και είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ».

«Δε ξέρω αν με έκανε unfollow ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Δεν πιστεύω στα unfollow και σε αυτά. Δεν έχω να πω κάτι στον Δημήτρη. Ό,τι και να κάνει, να είναι καλά ο άνθρωπος. Αν με έκανε unfollow, δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή. Θα αντέξω με αυτό. Δεν έχω να πω κάτι. Αν θέλω να πω κάτι στον Δημήτρη, θα το πω στον ίδιο. Δε καταλαβαίνω την έκρηξή του ακριβώς, αλλά οκ. Για να το λέει ο Δημήτρης, θα έχει δίκιο. Είναι τόσα χρόνια στον χώρο, οφείλω να εμπιστευτώ την κρίση του.

Δε θα μου κάνει μαθήματα φιλίας ο Δημήτρης. Είναι η άποψή του, σεβαστή, πάμε παρακάτω. Να είναι καλά. Όλοι μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε κριτική, μη μπλέκουμε τη φιλία όμως. Αναλόγως το πώς την κάνεις την κριτική. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο για τον Δημήτρη.

Έχει τελειώσει το κεφάλαιο Ουγγαρέζος για μένα. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Να κάνει ό,τι νομίζει στη ζωή του, να περνάει καλά, να κάνει φοβερές δουλειές γιατί έχει πολύ ταλέντο αυτό το παιδί και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε αυτόν τον χώρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια και ακυρώνει τις συναυλίες της

Δύσκολες στιγμές περνάει γνωστή τραγουδίστρια καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την αναγκάζει να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...