Γιάννα Σταυράκη: «Ο γιος μου είναι ιερομόναχος και μόλις μας το ανακοίνωσε μας σταύρωσαν οι δικοί μας»

«Όταν σου λέει το παιδί σου ότι θα γίνει μοναχός, ανατρέπονται όλα όσα είχες στο μυαλό σου»

Η Γιάννα Σταυράκη είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς και από τους πιο γλυκούς ανθρώπους της υποκριτικής.

Ο σύζυγός της έχει πεθάνει και ο γιος είναι ιερομόναχος γι’αυτό και εκείνη σε μεγάλη ηλικία αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Σε συνέντευξή της στην «Super Κατερίνα» μίλησε για τον γιο της. «Είναι Ιερομόναχος. Ήταν στο Άγιο Όρος 30 χρόνια. Έφυγε μετά το πρώτο του πτυχίο και επέστρεψε πριν τέσσερα χρόνια. Έχει επανδρώσει ένα υπέροχο μοναστήρι στη Νάξο και καλά έχει κάνει, γιατί έδωσε την ευκαιρία στη μανούλα να κάνει πολύ ωραίες διακοπές.

Όταν ένα παιδί έρχεται και σου λέει “εγώ θέλω να γίνω μοναχός”, σου ανατρέπει όλα αυτά που εσύ είχες στο κεφάλι σου. Δεν είναι αυτό όμως, γιατί είχαμε ένα παιδί που το εμπιστευόμαστε. Ζούμε στο 2025, ακούγεται γραφικό, το πώς αντιδρούν οι γονείς σε μια απόφαση του παιδιού.

Αυτό σημαίνει, ή δεν έχουν κάνει καλή δουλειά με το παιδί τους, αλλά δεν το εμπιστεύονται ή έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Μας σταύρωσαν οι άνθρωποί μας, ενώ τα νέα παιδιά αντέδρασαν φυσιολογικά. Η σχέση που έχω με τον γιο μου που είναι ιερομόναχος, καλόγερος, είναι πολύ πιο ζεστή, αγαπητική και ουσιαστική από τη σχέση άλλων παιδιών», δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...