Γενέθλια στη Ρώμη για τον Μπισμπίκη – «Εγώ κι εσύ από πάντα», έγραψε η Βανδή

Full in love!

Τα γενέθλιά του είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης που έγινε 48 χρονών. Έχοντας τη Δέσποινα Βανδή στο πλευρό του γιόρτασαν αγκαλιά στη Ρώμη.

«Εγώ κι εσύ από πάντα. Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε η Δέσποινα Βανδή ποστάροντας φωτογραφίες τους. Με τον ηθοποιό να δημοσιεύει μια selfie τους και να απαντάει: «Σε ευχαριστώ αγάπη μου».

Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι τη Ρώμη για να γιορτάσει τα γενέθλια του ηθοποιού και να περπατήσει ελεύθερο στους δρόμους χωρίς τους παπαράτσι και τις κάμερες.

Στο αεροδρόμιο τους κατά την αναχώρησή τους τους βρήκε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» αλλά δε θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.