Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η Μαρία Ιακώβου φέρνει τα Μαύρα Μεσάνυχτα στην Πάτρα!

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια Μαρία Ιακώβου, ευρύτερα γνωστή από το ομώνυμο τραγούδι της σειράς «Μαύρα μεσάνυχτα», μετά από μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων τον περσινό χειμώνα στη πόλη της Θεσσαλονίκης, κατηφορίζει ξανά φέτος στη Πάτρα, σε μία πόλη που, όπως έχει δηλώσει η ίδια, νιώθει πια σαν δεύτερο σπίτι της.


Stork ονομάζεται ο χώρος που την φιλοξενεί. Πρόκειται για ένα όνομα με πολύ ξεχωριστή και σημαντική ιστορία, όπως μοιράστηκε σε προσωπικό του λογαριασμό στα social ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο οποίος φιλοδοξεί να ξαναδώσει στη νύχτα και τη διασκέδαση της Πάτρας την παλιά της αίγλη, αλλά και  στον κόσμο έναν κοινό τόπο συνάντησης όπου όλοι θα γίνονται «μια παρέα, ένα story”, όπως μας μεταφέρει και η Μαρία Ιακώβου, μιας και αυτή είναι η κεντρική ιδέα του φετινού προγράμματος του Stork, που δεν είναι άλλο από το  γνωστό Romeo που, έχοντας αλλάξει στη πορεία διάφορα ονόματα, κατέληξε στο ιστορικό αυτό όνομα σήμερα.


Η ανταπόκριση του κοινού στο πρόγραμμα ολοφάνερα ζεστή και ενθουσιώδης, με τον κόσμο να γίνεται μία παρέα και μια φωνή καθ’όλη της διάρκεια της βραδιάς, με χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο του «λαϊκού πάλκου», όταν με πρόσκληση της αγαπημένης τραγουδίστριας χτυπούν όλοι ρυθμικά τα ντέφια τους και μοιράζονται παλιά κορυφαία λαϊκά τραγούδια,  σε μία φορτισμένη ατμόσφαιρα, που θυμίζει πράγματι παλιές καλές εποχές της νυχτερινής διασκέδασης.


Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αβραμόπουλος.
Το σχήμα ολοκληρώνει μία πολύ ταλαντούχα ομάδα από ξεχωριστούς καλλιτέχνες που αφήνουν ο καθένας το στίγμα του.


Αυτοί είναι: Σπύρος Πανταζόπουλος, Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου, Άρης Βανταράκης, Μαρία Κρούσκου, Τίτος και Στάθης Μπαλάφας.  Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Θοδωρής Σπάθης.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα