Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Μετά από δύο χρόνια σχέσης

Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Κοσμάς Κουμιανός δεν είναι πλέον μαζί.

Όπως αποκάλυψε το tlife η παρουσιάστρια και ο φωτογράφος αποφάσισαν να χωρίσουν διατηρώντας φιλικές σχέσεις. Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Γνωρίστηκαν όταν η παρουσιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Κοσμά Κουμιανού για επαγγελματική φωτογράφηση.

«Έχω το αυτοκίνητό μου και το κορίτσι μου. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Περνάω πάρα πολύ ωραία. Είναι λίγο σαν ταινία η σχέση μας, έχει πολλή χαρά, περιπέτεια, αίσθημα, πολλά. Το τι θα γίνει, το αφήνω για το επόμενο κεφάλαιο της ταινίας. Κάποιες φορές είμαι ρομαντικός. Το πιο ωραίο είναι ότι ο ένας ηρεμεί τον άλλο. Είμαστε πολύ καλά, πολύ ήρεμα», είχε δηλώσει τον Νοέμβριο του 2024 ο φωτογράφος στο «Happy Day».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το δημοσίευμα μέσα από την εκπομπή της. «Να δώσουμε ένα παρασκήνιο. Το TLIFE έγραψε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πρώτο για το χωρισμό του Κοσμά Κουμιανού, του αγαπημένου φωτογράφου που έχει φωτογραφίσει και εμάς με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Όντως, πριν από κάνα ενάμιση μήνα, ήρθε αυτή η πληροφορία στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ήρθε και στο δικό μας γραφείο και μάλιστα, κάπου είχε ακούσει κάποιος σε μια παρέα τον Κοσμά Κουμιανό να λέει ότι «μάλλον χωρίσαμε με την Ανθή». Εμείς τότε προσπαθήσαμε να το διασταυρώσουμε, αλλά ο ίδιος ο Κοσμάς στην πρώτη φάση δεν ήθελε να το παραδεχτεί δημοσίως.

Ίσως είναι αυτό που λέμε ότι δεν είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει. Ίσως πάλευαν να δουν αν θα τα ξαναβρούν, αν θα γεφυρώσουν το χάσμα. Πάντως ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι, πολύ αγαπημένοι, έκαναν ταξίδια, ήταν η μούσα του, έτσι, έχει βγάλει κάτι φανταστικές φωτογραφίες και όλοι πίστευαν ότι αυτή η σχέση ίσως οδηγήσει και πιο σοβαρά και σε γάμο, γιατί ο Κοσμάς είναι ένας από τους λίγους άντρες που ξέρω που πραγματικά βλέπουν τις σχέσεις τους με ένα σοβαρό σκοπό.

Εγώ τον είδα εν τω μεταξύ προχθές σε ένα event, αλλά εντάξει, τώρα δεν τον ρώτησα. Σου λέω, πριν 1,5 μήνα όταν πρωτοήρθε η πληροφορία, πήραμε και το ρωτήσαμε για να το διασταυρώσουμε, για να δούμε αν μπορούμε να το παίξουμε. Μας είπε ότι δεν ισχύει, οπότε και εμείς το αφήσαμε».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα