Ηρώ Πεκτέση – Αντιγόνη Μακρή: Από τον «Άγιο Έρωτα» στο γήπεδο του σκουός

Το σκουός θεωρείται το άθλημα που καίει τις περισσότερες θερμίδες από όλα τα αθλήματα, όχι μόνο τα αθλήματα ρακέτας

Η Αντιγόνη Μακρή και η Ηρώ Πεκτέση έχουν… κρυφό έρωτα η μία για την άλλη στον «Αγιο Ερωτα» του Alpha.

Στη ζωή είναι φίλες και πρόσφατα δοκίμασαν τις αντοχές τους σε ένα αγαπημένο άθλημα, το σκουός. Την περασμένη βδομάδα οι δύο καλλονές βρέθηκαν στο Wave Squash and Fitness Club και έκαναν προπόνηση με τον manager Πάνο Κοροβίλα  τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Με αθλητική εμφάνιση από τη νέα συλλογή της Wild Muse, που υπογράφει η Ηρώ Πεκτέση, άκουγαν με προσοχή τις οδηγίες του προπονητή τους, ενώ ενθουσιάστηκαν όταν ενημερώθηκαν για τα οφέλη του.

Το σκουός είναι άθλημα με υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις, συνδυάζοντας τόσο αερόβιες όσο και αναερόβιες πηγές ενέργειας. Το σκουός είναι το άθλημα που θα παθιαστείς και θα ερωτευτείς. Οταν αποκτήσεις οικειότητα με τον χώρο και το παιχνίδι, θα μπορείς σε λίγα λεπτά να προσεγγίσεις πολύ υψηλά επίπεδα ενέργειας και εκτόνωσης που θα σε κάνουν να μη θέλεις να βγεις από το γήπεδο.

Οσο για την απώλεια θερμίδων, το σκουός θεωρείται το άθλημα που καίει τις περισσότερες θερμίδες από όλα τα αθλήματα, όχι μόνο τα αθλήματα ρακέτας.

Η χώρα μας λαμβάνει μέρος και σε παγκόσμια πρωταθλήματα σκουός, με ιδιαίτερα ελπιδοφόρες συμμετοχές, ενώ δεν αργεί η μέρα που το σκουός θα μπει στη λίστα των ολυμπιακών αθλημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δανάη Μπάρκα: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση – Τι αποκαλύπτει ο Τσιμιτσέλης

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τη θεατρική παραγωγή «Του...

Επτά χρόνια γάμου για Λασκαράκη – Σουλτάτο: «Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα σε σηκώνω πάντα ψηλά»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γιορτάζουν την έβδομη επέτειο γάμου τους. Ο σεφ πόσταρε φωτογραφία από τον γάμο τους και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,