Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου, 2026

Παύλος Ορκόπουλος: «Οι δυσκολίες δεν ήταν ικανές να ταρακουνήσουν αυτό που έχουμε...

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ζευγάρι με τη συνάδελφό του, Νίκη Χαντζίδου εδώ και 50 χρόνια. Καλεσμένος της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στον γάμο και στις δυσκολίες που έχουν περάσει.

«Πετάω τα τελευταία χρόνια της “Λάμψης” που έμεινα, ήταν βασανιστικά»

Ο καταξιωμένος ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» αναφέρθηκε στη σειρά «Λάμψη» και στον Χρήστο Πολίτη.

Καρυδόπιτα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Πέμπτης καρυδόπιτα.

Γολγοθάς δίχως τέλος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζεται, με κάθε νέο ταξίδι στο Λονδίνο να αποτελεί ακόμα μία σωματική και ψυχική δοκιμασία.

Πέτρος Λαγούτης: «Έφαγα πρώτη φορά κράξιμο και δυσφήμιση, ήταν περίεργο στην αρχή»

«Ήταν σε μεγάλη αντιδιαστολή με το κράξιμο που προσπαθούσαν να ρίξουν στην τηλεόραση»

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στην αγκαλιά του Φάνη» και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν αποφάσισε να παρουσιάσει το «Big Brother».

«Σε επέλεξαν στον ΣΚΑΪ και ήρθες και έκανες το Big Brother που είναι κάτι σαν τηλεπαιχνίδι. Θέλω όμως να σου πω το εξής, γιατί είχες βγει πριν από χρόνια και είχες πει ότι “εγώ δεν θα έκανα ποτέ το Big Brother” και το βρήκαν μετά από χρόνια και σου το κόλλησαν στη μούρη. Μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο και τώρα; Δηλαδή να πάρουμε μια δήλωση σου για να την παίξουμε μετά από 20 χρόνια», τον ρώτησε ο παρουσιαστής.

«Δεν θα έκανα ποτέ τηλεπαιχνίδι! Έλεγα να πω αυτά που θέλω να κάνω για να πιάσει. Δεν θα έκανα ποτέ πρωινό, πιστεύω πως δεν μου πάει. Δεν το ‘χω. Από την αρχή ξεκαθάρισα στον εαυτό μου ότι στο “Big Brother” δεν θα πάω να κάνω τον Ανδρέα Μικρούτσικο, κανένας δεν μπορεί αν τον κάνει. Νομίζω ότι έχουν αλλάξει και οι εποχές λίγο.

Ο Ανδρέας έκανε τον παρουσιαστή που ήταν και λίγο ψυχολόγος, αυτό το πράγμα όμως νομίζω ότι σήμερα, όποιος κι αν πάει να το κάνει, θα χάσει.

Νομίζω ότι το “Big Brother” τρώει περισσότερο hate από την ίδια την τηλεόραση. Το ότι με σταματούσε κόσμος που δεν θα έβλεπε Big Brother, εννοώ και γνωστούς μου ανθρώπους, “ρε συ, δεν το έβλεπα ποτέ και το βλέπω για σένα” και “το πας καλά, μπράβο” μου έλεγαν, ήταν σε μεγάλη αντιδιαστολή με το κράξιμο που προσπαθούσαν να ρίξουν στην τηλεόραση ειδικά πριν αρχίσει. Πρώτη φορά έφαγα κράξιμο και δυσφήμιση, ήταν περίεργο στην αρχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος η Άννα Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα» – Ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε

Η Άννα Λιβαθυνού αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς την Παρασκευή είναι η τελευταία της ημέρα.

Συνελήφθη ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Ράκος η σύζυγός του και πρωταγωνίστρια

Ο ηθοποιός μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με χειροπέδες και χαμογέλασε καθώς χαιρετούσε τον δικηγόρο του με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, η οποία καθόταν μπροστά περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς.

Η «Espresso» βρήκε την αληθινή «Όλγα» του «Ριφιφί»

Δεν ήταν μόνο η ληστεία, το «ριφιφί του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε. Στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια κρύβεται και μια δεύτερη αληθινή ιστορία που σοκάρει - μια υπόθεση που η «Espresso» φέρνει σήμερα εκ νέου στο φως μέσα από τα μάτια της Γεωργίας

Μουτσινάς σε Καινούργιου: «Σταμάτα λίγο, πρέπει να σε αναγνωρίζει το μωρό, μη βλέπει κάθε 15 μέρες άλλη μάνα»

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το...

Άφησε για λίγο τα παιδιά της και πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με σέξι εμφάνιση

Άφησε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς έχει τρία παιδιά από τον γάμο της.

Τρελά ερωτευμένο το ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι διασκέδασε στον Οικονομόπουλο

Το ζευγάρι έκανε νυχτερινή έξοδο επιλέγοντας να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος

«Καλημέρα Ελλάδα» χωρίς την Άννα Λιβαθυνού – Ο Παναγιώτης Στάθης την ευχαρίστησε on air

Ο Παναγιώτης Στάθης το πρωί της Πέμπτης καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ενημέρωσε πως η Άννα Λιβαθυνού δεν θα είναι στην εκπομπή πλέον. Την ευχαρίστησε και συνέχισε τη ροή της εκπομπής.

Η φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου απουσίαζε το πρωί της Τρίτης από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».