Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «’Εχασα μέσα σε 6 μήνες και τους δύο γονείς μου»

Λόγια καρδιάς

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά στο MEGA και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για την απώλεια του πατέρα του, με αφορμή το τραγούδι που επέλεξε κατά την άφιξή του στην εκπομπή.

«Το τραγούδι που επέλεξα είναι ένας στίχος όπου έτσι εκφράζει ένα κομμάτι συναισθήματος για τον πατέρα μου. Οπότε είναι ένα μοτίβο για εκεί. Μην πέφτουμε, είναι ανθρώπινο, το καταλαβαίνω. Εννοώ ότι συμβαίνει. Είναι μια μνήμη στο πώς θα πρέπει να ζούμε τα πράγματα. Όχι στο τι φανταζόμαστε ή στο τι ελπίζουμε ή να μοιρολατρούμε στα πράγματα».

Στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά για το αν ο ίδιος ζει έτσι τη ζωή, απάντησε: «Τα ζω με απόλυτο συναίσθημα, με απόλυτο πάθος. Προσπαθώ, με όλα τα λάθη που μπορείς να κάνεις. Τα αποδέχομαι και τα καταλαβαίνω, και στο κομμάτι της ζωής, αν μη τι άλλο, πρέπει να σέβεσαι τον χρόνο που πιστεύεις ότι θα τον έχεις για πάντα, που δεν θα τον έχεις. Προσωπικά μιλώντας, και να αντιλαμβάνεσαι κάθε κεφάλαιο που έρχεται και φεύγει και τι έχει να σε μάθει. Πού θα σε πάει…».

Όσον αφορά την απώλεια των δύο γονιών του, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Έχασα μέσα σε 6 μήνες και τους δύο γονείς μου. Η μάνα μου δεν έχει δει την παράσταση που κάνω τώρα και ούτε θα την δει. Είναι πικρόχολο το αστείο, αλλά νομίζω τη βλέπει από εκεί που είναι. Έχει δει υλικό επειδή ζούσε στην Αγγλία και της είχε δείξει ο αδερφός μου στο κινητό. Ο πατέρας μου όμως πρόλαβε…»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φοίβος Παπαδάκης: Βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος προσπαθεί να σταθεί...

Έξαλλος ο Μικρούτσικος: «Το καλύτερο είναι να μου δώσετε μια άνευ αποδοχών άδεια»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Buongiorno» με κακή διάθεση. Τι του συνέβη;

Παγιδευμένη η Βάσια Λόη με τα παιδιά της στο Ντουμπάι – «Είδαμε ένα σύννεφο καπνού, ξεκίνησε ο τρόμος»

Δύσκολες ώρες πέρασε η Βάσια Λόη με τα παιδιά της καθώς εγκλωβίστηκαν στο Ντουμπάι.

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Παπαρίζου – Μαυρίδης: Οριστική συμφωνία για τη μεζονέτα

Δόθηκε ένα τέλος στο δικαστικό πόλεμο του πρώην ζευγαριού Έλενας Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδη.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την τραγουδίστρια Μαρίνα – Δείτε πώς είναι σήμερα

Η τραγουδίστρια Μαρίνα γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλης της...

Ο Χρήστος Χολίδης έγινε πατέρας – Φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας «πλέει» ο Χρήστος Χολίδης καθώς έγινε πατέρας. Η σύζυγός του, Κατερίνα Γκιουζέλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι τη Δευτέρα.