Μίνα Αρναούτη: Συγκινεί με τα λόγια της για τον Παντελίδη, 10 χρόνια μετά

Τρία βίντεο μνήμης

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και συγκλόνισε το πανελλήνιο. Το μοιραίο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016, σε ανισόπεδο κόμβο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, κοντά στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριακού.

Η Μίνα Αρναούτη είχε τραυματιστεί σοβαρά, έμεινε για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκατάστασή της.

Μετά το ατύχημα υπήρξαν αντιπαραθέσεις σχετικά με το ποιος βρισκόταν στο τιμόνι. Όπως προέκυψε, οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης και όχι η Μίνα Αρναούτη.

Σε ό,τι αφορά την αποζημίωση, η Μίνα Αρναούτη δικαιώθηκε με ποσό 39.000 ευρώ, ενώ η ίδια είχε εκτιμήσει πως θα έπρεπε να φτάνει τις 68.000 ευρώ λόγω της πολύμηνης νοσηλείας, της παραμονής στη ΜΕΘ, της μακρόχρονης αποκατάστασης και των 17 χειρουργείων. Έχει επίσης ξεκαθαρίσει πως δεν ζήτησε ποτέ χρήματα από την οικογένεια του τραγουδιστή, καθώς η διαφορά αφορά την ασφαλιστική εταιρεία.

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο, η Μίνα Αρναούτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρία βίντεο, τιμώντας τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη και εκφράζοντας τα συναισθήματά της για το ατύχημα που, όπως αναφέρει, άλλαξε τη ζωή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...