Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Το μήνυμα του Γιάννη Παπαμιχαήλ μέσα από το νοσοκομείο

29/05/2026 - 11:32 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ βρίσκεται στο Ασκληπιείο της Βούλας. Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» μετέφερε το ρεπορτάζ λέγοντας πως ο γιος των Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ κατέρρευσε στο σπίτι του κάτι που ο ίδιος διέψευσε με μήνυμά του στο facebook.

«Ο Γιάννης είχε το τελευταίο διάστημα μια πτώση στην υγεία του, δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες είναι ιατρικά απόρρητα. Χθες μαθαίνω ότι κατέρρευσε στο σπίτι του και έγινε μία έκτακτη εισαγωγή στο Ασκληπιείο της Βούλας μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο που είχε. Μαθαίνω ότι οι δείκτες του, οι αιματολογικές εξετάσεις δεν ήταν καλές, ήταν σε οριακά σημεία, δεν κινδυνεύει η υγεία του, να πούμε το σημαντικό. Όμως έχουν πέσει πάνω του όλοι οι γιατροί του Ασκληπιείου. Γιατί; Όλως τυχαίως διοικητής του νοσοκομείου είναι ο πρώτος του ξάδελφος, ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Είναι τυχερός ο Γιάννης μέσα στην ατυχία του», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε ένα ποστ στο facebook γράφοντας: «Βρίσκομαι στο νοσοκομείο για να κάνω τις ετήσιες εξετάσεις μου. Οτιδήποτε διαφορετικό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».