Χρήστος Μάστορας: Απόδραση στο Ντουμπάι με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Απόδραση στο Ντουμπάι

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ταξίδεψαν στο Ντουμπάι και μοιράστηκαν στιγμές από την απόδρασή τους μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Το ζευγάρι επέλεξε έναν κοσμοπολίτικο προορισμό για λίγη ξεκούραση μακριά από τους ρυθμούς της Αθήνας. Ο τραγουδιστής, που το τελευταίο διάστημα έχει ιδιαίτερα γεμάτο πρόγραμμα με εμφανίσεις και live, βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του και γνωστή influencer.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που είναι πολύ ενεργή στα social media, ανεβάζει συνεχώς στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, δείχνοντας στους followers εικόνες από την πολυτέλεια και τη λάμψη του Ντουμπάι. Από βόλτες με φόντο τους ουρανοξύστες μέχρι στιγμές χαλάρωσης σε ξενοδοχεία και βραδινές εξόδους, οι δυο τους φαίνεται πως απολαμβάνουν στο έπακρο την παραμονή τους.

Παρότι είναι μαζί περίπου τέσσερα χρόνια και κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, δεν κρύβουν ότι η σχέση τους παραμένει δυνατή. Το συγκεκριμένο ταξίδι δείχνει πως, ακόμα και με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, συνεχίζουν να βάζουν ο ένας τον άλλον ψηλά στις προτεραιότητές τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.