Χρήστος Βαλαβανίδης: Η συγκλονιστική δήλωση δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Η τελευταία εξομολόγηση

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, την Παρασκευή 6 Μαρτίου, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή η Ελένη Γερασιμίδου και ο Αντώνης Ξένος μέσα από ανάρτησή τους στη σελίδα του «Από Κοινού Θέατρο» στο Facebook.

Δύο μήνες πριν από τον θάνατό του, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του.

«Καλά είμαι. Είχα κάτι το οποίο θα περάσει, είμαι σε θεραπεία. Δεν είναι τραγικό, αλλά είναι βαριά αρρώστια που πρέπει να τη φροντίσω οπωσδήποτε. Είναι σοβαρό, αλλά δεν είναι θανατηφόρο, ακόμα τουλάχιστον.

Κάποια στιγμή όλοι μας κάτι πληρώνουμε, κάποιο λάθος μας πληρώνουμε. Είναι μια περιπέτεια. Υπομονή, υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Για να πάρω το εξιτήριο από το Λαϊκό, με κάνανε καλά. Δεν μ’ άφηναν να φύγω. Δεν σου λέω άλλες λεπτομέρειες. Τρυπήματα, ενέσεις, εμβόλια, και τα λοιπά».

Στην ίδια επικοινωνία, ο Χρήστος Βαλαβανίδης είχε περιγράψει και όσα βίωσε κατά τη νοσηλεία του, μιλώντας τόσο για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και για τις δύσκολες συνθήκες στο νοσοκομείο.

«Ευτυχώς που έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, να είναι συνέχεια κεφάτος. Απίστευτο, και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, μέσα στο Λαϊκό. Έχω πάρα πολλές εντυπώσεις. Είναι πράγματα που κάποια στιγμή, εάν ο Θεός μου δώσει χρόνο, θα τα γράψω. Το νοσηλευτικό και το ιατρικό δυναμικό, άπταιστα.

Το περιβάλλον, άθλιο. Ράντζα στους διαδρόμους και οι άνθρωποι να δουλεύουνε σκληρότατα. Τους λυπήθηκε η ψυχή μου. Είχα κοντά μου τη γυναίκα μου η οποία κουράστηκε πάρα πολύ για να με περιποιείται. Φοβότανε βέβαια και για μένα και για αυτή. Πέρα απ’ τη γυναίκα μου η οποία είναι φρουρός, η αγάπη του κόσμου με κράτησε όρθιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φοίβος Παπαδάκης: Βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος προσπαθεί να σταθεί...

Έξαλλος ο Μικρούτσικος: «Το καλύτερο είναι να μου δώσετε μια άνευ αποδοχών άδεια»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Buongiorno» με κακή διάθεση. Τι του συνέβη;

Παγιδευμένη η Βάσια Λόη με τα παιδιά της στο Ντουμπάι – «Είδαμε ένα σύννεφο καπνού, ξεκίνησε ο τρόμος»

Δύσκολες ώρες πέρασε η Βάσια Λόη με τα παιδιά της καθώς εγκλωβίστηκαν στο Ντουμπάι.

Τέλος στη δικαστική διαμάχη Παπαρίζου – Μαυρίδης: Οριστική συμφωνία για τη μεζονέτα

Δόθηκε ένα τέλος στο δικαστικό πόλεμο του πρώην ζευγαριού Έλενας Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδη.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την τραγουδίστρια Μαρίνα – Δείτε πώς είναι σήμερα

Η τραγουδίστρια Μαρίνα γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλης της...

Ο Χρήστος Χολίδης έγινε πατέρας – Φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας «πλέει» ο Χρήστος Χολίδης καθώς έγινε πατέρας. Η σύζυγός του, Κατερίνα Γκιουζέλη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι τη Δευτέρα.