Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ παντρεύεται μετά από χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Ραφτείτε!

Πιστεύαμε πως δεν θα φάμε ποτέ κουφέτα από το συγκεκριμένο ζευγάρι! Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη παντρεύονται. Το ζευγάρι το ανακοίνωσε στα social media με βίντεο που πόσταρε.

«Ο έρωτας για μένα είναι αρρώστια αλλά ταυτόχρονα είναι και το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο. Είδα τη Γαλάτεια σε ένα μπαρ και την “έκλεψα”, για να μιλήσουμε οι δυο μας. Την είδα και τρελάθηκα», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής.

«Η μητέρα μου είχε ενδοιασμούς για τη σχέση μου με τον Γιώργο, επειδή είναι τραγουδιστής. Εγώ θέλω πρόταση γάμου και είμαι ξεκάθαρη σε αυτό.

«Μια φορά μου είπε ο Γιώργος να κατεβώ στα φανάρια και με φίλησε μπροστά σε όλο τον κόσμο. Είχαμε κανονίσει να πάμε διακοπές στην Εύβοια και έκλεισα ξενοδοχείο με πανομοιότυπο όνομα σε άλλη πόλη», έχει εξομολογηθεί η Γαλάτεια Βασιλειάδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...