Η Σοφία Βόσσου άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του «Breakfast@Star» και δεν μάσησε τα λόγια της! Μίλησε για τις εμφανίσεις της αυτή την περίοδο, αλλά και για όσα την ενοχλούν βαθιά στη σημερινή μουσική σκηνή. Για τα κυριακάτικα προγράμματά της, η τραγουδίστρια περιέγραψε ένα χαλαρό, αυθόρμητο κλίμα: όπως είπε, δεν ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά προτιμά μια ζεστή, παρεΐστικη ατμόσφαιρα με τον κόσμο. «Μια αγκαλιά με τον κόσμο», τόνισε, με φαγητό, ποτό, διασκέδαση και όμορφη διάθεση —και στο τέλος, όλοι επιστρέφουν σπίτι τους γεμάτοι.

Ωστόσο, όταν η συζήτηση πήγε στους νέους καλλιτέχνες, η στάση της έγινε πιο αιχμηρή. Ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί υπεύθυνους τους ίδιους: «Δεν φταίνε τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο σύστημα που τους επιβάλλει συγκεκριμένη εικόνα και συμπεριφορά. Η ίδια υπογράμμισε ότι αυτή η κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από αυτή τη νοοτροπία. Μάλιστα, χαρακτήρισε την κατάσταση «πολύ θλιβερή» και έκανε σύγκριση με το παρελθόν, όπου –όπως είπε– οι παλιότεροι καλλιτέχνες ήταν απλοί, αυθεντικοί και κοντά στον κόσμο.
Κλείνοντας, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το ύφος που κυριαρχεί σήμερα: «Αυτό το “βεντετιλίκι”, το “φιρμιλίκι” και το τουπέ… ε, δεν μπορώ. Κουράζομαι», δήλωσε εμφανώς αγανακτισμένη.
