Ο Λάκης Γαβαλάς «αδειάζει» την Σταυράκη για τον νέο σύντροφό της: «Μαρίνα μου, δεν μου αρέσει»

«Τα εφτάρια στο J2US ήταν για να παίρνει ο κόσμος τηλέφωνα και να βγάζουμε λεφτά».

Τον Λάκη Γαβαλά πέτυχε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», με τη δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια να του αποσπά αποκαλυπτικές δηλώσεις για πρόσωπα και καταστάσεις που συζητιούνται έντονα.

Ο γνωστός σχεδιαστής δεν μάσησε τα λόγια του όταν ρωτήθηκε για τη νέα σχέση της Μαρίνας Σταυράκη. Με το χαρακτηριστικό του ύφος σχολίασε πως όσα συμβαίνουν μοιάζουν… απίστευτα: «Τι ανέκδοτα είναι αυτά της ζωής μας; Εγώ ήξερα για ψεύτικες τσάντες στην Τουρκία, για extension… ότι υπάρχουν και έρωτες, δεν το ήξερα. Και αυτός εκεί δεν μου αρέσει καθόλου. Μαρίνα μου, δεν μου αρέσει».

Για την αποχώρησή του από το «Just the 2 of Us» (J2US), ο Λάκης Γαβαλάς άφησε αιχμές αλλά και αποκαλύψεις: «Όλοι ήθελαν να μείνω κι εγώ, γιατί πήγαινα καλά. Τα εφτάρια ήταν για να παίρνει ο κόσμος τηλέφωνα και να με κρατάνε, να βγάζουμε λεφτά». Παράλληλα, προανήγγειλε τη συμμετοχή του στο GNTM: «Ξεκινάω σύντομα το GNTM. Θα έχω δουλειά όλο το καλοκαίρι με γυρίσματα».

Η απάντηση στον Περρή

Δεν έμεινε ασχολίαστο ούτε το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για την αποχώρησή του: «Ο Βαγγέλης μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Τον εκτιμώ για το μυαλό του και την ικανότητά του να ενώνει συνεργάτες. Αν με καλέσει σε εκπομπή του, ευχαρίστως. Άλλωστε, δεν ακουγόμουν κι από την άλλη πλευρά —αυτή είναι η αλήθεια».

Έρωτας στην Πάρο για Σταυράκη

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα Σταυράκη φαίνεται να ζει έντονες στιγμές στην προσωπική της ζωή. Μαζί με τον σύντροφό της πραγματοποίησαν το πρώτο τους κοινό ταξίδι το Πάσχα στην Πάρο. Όσοι τους συνάντησαν από κοντά μιλούν για έναν δυνατό έρωτα, με τον Τούρκο επιχειρηματία να δείχνει ιδιαίτερα προστατευτικός απέναντί της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...