Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Η σέρφερ που «δάμασε» τη Μύκονο

Η Αναστάζια Ασλεϊ «αναστάτωσε» το νησί των ανέμων

Η Αναστάζια Ασλεϊ «αναστάτωσε» το νησί των ανέμων

Από την
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ 

Είναι 30 ετών, σέξι, πρωταθλήτρια του σερφ και βρίσκεται στη Μύκονο. Η Αμερικανίδα σέρφερ Αναστάζια Ασλεϊ κάνει διακοπές στο νησί των ανέμων, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα κύματα του Αιγαίου.

Η ίδια ανάρτησε φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, ενημερώνοντας ότι βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ και οι φακοί των πρακτορείων την «τσάκωσαν» να βολτάρει.

Η γεννημένη στην Καλιφόρνια Αναστάζια είναι από τις πιο δημοφιλείς αθλήτριες του σερφ στον κόσμο, αφού, εκτός από τα τρόπαια που έχει συγκεντρώσει -ξεκίνησε στα 5 της χρόνια και στα 7 απέκτησε σπόνσορα!-, είναι ενεργή στα social media, με 1.100.000 followers στο Instagram, διαθέτει κορμί-λαμπάδα και έχει καθιερώσει το… twerking πριν από κάθε αγώνα!

Εκτός από τον χώρο του αθλητισμού, η 30χρονη έχει κατακτήσει και τη showbiz, καθώς έχει σχεδιάσει τη δική της σειρά κοσμημάτων, ενώ συμμετείχε σε δύο επεισόδια του δημοφιλούς στις ΗΠΑ show μαγειρικής «Hell’s kitchen» με τον Γκόρντον Ράμσεϊ. Την πρώτη φορά δίδαξε σερφ στους συμμετέχοντες και τη δεύτερη πήρε μέρος ως καλεσμένη σε γεύμα.

 

Οι τέλειες αναλογίες της, φυσικά, την οδήγησαν στο θρυλικό τεύχος των μαγιό του «Sports Illustrated» το 2014, ενώ έχει φιλοξενηθεί και στο ανδρικό περιοδικό «Maxim». Ομως η Αναστάζια δεν είναι μόνη στη Μύκονο. Η σέρφερ εθεάθη με τη Βρετανίδα reality star Λουίζ Τόμσον, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες βρισκόταν στην Κεφαλλονιά με τον σύντροφό της Ράιαν Λίμπεϊ.

Η Λουίζ, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο show «Made in Chelsea», ανάρτησε σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, αποκαλύπτοντας τις «ζουμερές» αναλογίες της, ενώ μαζί με την Ασλεϊ έγινε στόχος των παπαράτσι. Μάλιστα, βρέθηκαν σε κοινή γυναικοπαρέα, που χαλάρωνε στην αμμουδιά. Η Λουίζ φορούσε λευκό καφτάνι, ενώ η πιο αθλητική Αναστάζια επέλεξε σορτσάκι και λευκό τοπ από μπικίνι.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;





Μποζουκια Αθηνα