Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Λύγισε η Ντίνα Κώνστα στην είδηση του θανάτου του Δημήτρη Τσούτση

Συγκλονισμένη είναι η Ντίνα Κώνστα από την ξαφνική είδηση του θανάτου του στενού φίλου και συνεργάτη της Δημήτρη Τσούτση, του τηλεοπτικού καναλάρχη Νικηφόρου Κασσιμάτη από τη σειρά «Δυο ξένοι», που άφησε εποχή.

«Βούρκωσα όταν ένας φίλος μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης. Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, που γέμιζε ζωή και χαρά τον καλλιτεχνικό κόσμο» είναι οι πρώτες φράσεις που κατάφερε να ψελλίσει στην «Espresso» η ανεπανάληπτη τηλεοπτική Ντένη Μαρκορά, την οποία υποδυόταν η Ντίνα Κώνστα πριν από περίπου 20 χρόνια στο Mega.

f2 2 1

Η σπουδαία και ακριβοθώρητη ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει αποκλειστικά στην «Espresso» λόγω της μεγάλης αγάπης που έτρεφε για τον συνάδελφό της, όπως και εκείνος για την ίδια. «Ο,τι και να πω για τον Δημήτρη είναι λίγο. Εξαιρετικός φίλος, σπουδαίος ηθοποιός, ήρεμος χαρακτήρας, που έλεγες να μη σταματήσουν ποτέ οι συνεργασίες μαζί του» λέει συγκινημένη και συνεχίζει: «Μας γνωρίσατε μαζί από τους “Δυο ξένους”. Όμως, είχαμε συνεργαστεί πολλές φορές και στο παρελθόν, στο θέατρο. Πολύ ωραίος άνθρωπος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ρωτήθηκε αν θυμάται κάποιες χαρακτηριστικές στιγμές μαζί του από την τηλεοπτική σειρά των Ρήγα – Αποστόλου. Κομπιάζει.

b8ba8b63fb85b0a4b324b97ac9bc4d1d

«Ξέρετε, ήταν πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για μένα τότε όλο αυτό. Είχα θέατρο, διάβασμα ρόλων και τηλεοπτικό γύρισμα. Ήταν πολύ δύσκολα όλα αυτά μαζί και δεν θα το έλεγα γλυκιά ταλαιπωρία. Γιατί η ταλαιπωρία ποτέ δεν είναι γλυκιά. Γι’ αυτό και δεν θυμάμαι και πολλά περιστατικά. Όμως, δεν μπορώ να ξεχάσω το χιούμορ του, που τον συντρόφευε σε κάθε του στιγμή, σε κάθε του γύρισμα. Επίσης, ο Δημήτρης έκανε πολλά πράγματα μαζί, κάτι που συμβαίνει με ελάχιστους συναδέλφους.

Ο Δημήτρης έπαιζε στο θέατρο, στην τηλεόραση, ζωγράφιζε, τραγουδούσε. Ήταν μια αστείρευτη πηγή ζωής και έμπνευσης. Δεν απείχε από τη ζωή. Ήταν ζωή από μόνος του! Γι’ αυτό και έπεσα από τα σύννεφα στην είδηση του θανάτου του. Πιστέψτε με, ο Δημήτρης θα είναι από τους πολύ καλούς συναδέλφους που θα μου λείψουν» τονίζει.

unnamed 1

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...