Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Που χάθηκε η Μαίρη Βλουτή

Oι εκδηλώσεις στην Κύπρο για το «Καλημέρα ζωή» που την  έκαναν να νιώθει super star
Τα τριαντάφυλλα και το ακριβό ρολόι στο καμαρίνι της, και η εξήγηση για το «φούσκωμα» στα χείλη

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Για τους τηλεθεατές της δεκαετίας του ’90 το όνομα της Μαίρης Βλουτή είναι άρρηκτα δεμένο με τις δύο καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου που έγραψαν ιστορία.

Είτε ως Τατιάνα Δράκου στη σειρά «Λάμψη» είτε ως Ζέτα στη σειρά «Καλημέρα ζωή», η ηθοποιός, μιλώντας στην «Espresso», θυμάται ακόμη -20 χρόνια μετά- τις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού. «Οταν συμπληρώσαμε 2.000 επεισόδια στο “Καλημέρα ζωή”, ο Νίκος Φώσκολος επέλεξε τον Γιώργο Βασιλείου, τη Μυρτώ Πισπίνη, τη Μίνα Χειμώνα κι εμένα για να πάμε στην Κύπρο, όπου θα γινόταν μια γιορτή για τα γενέθλια της σειράς. Φτάνοντας εκεί, αισθάνθηκα σαν να ήμασταν στο Χόλιγουντ» μας λέει σαν να ξαναζεί το σκηνικό και συνεχίζει: «Ο κόσμος που μας υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο μας έκανε να νιώσουμε σαν σούπερ σταρ!»

Η Μαίρη Βλουτή, η οποία αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου, συνεχίζει σήμερα να ασχολείται με την υποκριτική τόσο ως ηθοποιός όσο και ως δασκάλα. Ωστόσο έχει χαθεί από το τηλεοπτικό τοπίο, ακολουθώντας την τύχη και άλλων φωσκολικών ηθοποιών. Η ίδια προετοιμάζει νέα παιδιά που θέλουν να μπουν σε δραματικές σχολές, αλλά και σπουδαστές που φοιτούν ήδη.

Σοβαρή επέμβαση

Προσεχώς θα συμμετάσχει σε δύο κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ με πόνο ψυχής μάς εξομολογείται γιατί χρειάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή της σε τρεις θεατρικές παραστάσεις. «Στενοχωρήθηκα πολύ, γιατί χρειάστηκε να κάνω μια αρκετά σοβαρή χειρουργική επέμβαση και θα ακολουθούσε μια δύσκολη ανάρρωση για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να ζητήσω αντικατάσταση» μας λέει.

Η ηθοποιός λατρεύει, επίσης, τον χορό, με τον οποίο έχει ασχοληθεί και επαγγελματικά διδάσκοντας παραδοσιακούς και παραδίδοντας μαθήματα και σεμινάρια όχι μόνο σε σχολεία της Ελλάδας αλλά και στου απόδημου Ελληνισμού, σε Αμερική και Καναδά. Τελευταία της… εμμονή είναι το αργεντίνικο τάνγκο, αλλά και το τένις, με το οποίο ασχολήθηκε πρόσφατα. Στις μεγάλες της αγάπες συγκαταλέγονται το πιάνο και το μιούζικαλ, γιατί μπορεί και συνδυάζει χορό, τραγούδι και υποκριτική, στα οποία η Μαίρη είναι εξίσου καλή.

«Δεν έμαθα τον αποστολέα»

Κάνοντας ένα flashback στις εποχές κατά τις οποίες εξαργύρωνε την τηλεοπτική επιτυχία της, η ηθοποιός καταφέρνει να μας εκπλήξει με τις αποκαλύψεις της. «Σε μία από τις θεατρικές μου δουλειές θυμάμαι ότι το καμαρίνι μου είχε γεμίσει με τριαντάφυλλα και ένα ακριβό ρολόι. Η κάρτα που τα συνόδευε έγραφε “Δυο άτομα ήθελα να γνωρίσω στη ζωή μου, τον Ανδρέα Παπανδρέου και εσένα”» μας λέει και συνεχίζει: «Ηταν από τα πιο κολακευτικά συμβάντα της ζωής μου και, παρότι δεν έμαθα ποτέ τον αποστολέα, με είχε συγκινήσει αρκετά».

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας, δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε για τον σάλο που ξέσπασε σχεδόν έναν χρόνο πριν σχετικά με την αισθητική επέμβαση που λέγεται ότι έκανε στα χείλη της. Η Μαίρη, θέλοντας να βάλει τέλος στα σχόλια, μας εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα: «Κάποια στιγμή πριν από χρόνια είχα κάνει ένα ενέσιμο για να είναι σε συμμετρία το άνω χείλος με τα μεγάλα μου μάγουλα. Αυτό μου το είχαν προτείνει στιλίστες από το κανάλι. Θεωρώ πως ίσως τα τελευταία χρόνια να μου έχει δημιουργηθεί μια μικρή φλεγμονή -μπορεί να κάνω και λάθος-, με αποτέλεσμα να φαίνεται ένα φούσκωμα. Και επειδή ο φακός μεγεθύνει τα πάντα, τα κάνει και φαίνονται πιο μεγάλα» μας λέει και συνεχίζει: «Με τον ανάλογο φωτισμό και το μακιγιάζ στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση δεν φαίνονται καθόλου άσχημα. Εξαιτίας αυτού με έχουν τρελάνει ότι έχω κάνει πλαστική παντού» λέει αγανακτισμένη. «Από τη μία γελάω και από την άλλη θλίβομαι που δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο παρά μόνο με το πόσο πιο πολύ θα σε θίξουν και θα σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...