Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Τραμπ καλεσμένος στα ελληνικά «Οσκαρ» πορνό

❱❱ «Πάγωσαν» στην αμερικανική πρεσβεία από την επίσημη πρόσκληση του Δημήτρη Σειρηνάκη στον πλανητάρχηΔημήτρης Σειρηνάκης καλεί Ντόναλντ Τραμπ στα «Οσκαρ» της βιομηχανίας του πορνό, που θα απονεμηθούν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο εμπνευστής των Sirina International Erotic Awards, όπως είναι η επίσημη ονομασία της διεθνούς ερωτικής διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο του f2 seirinakisTae Kwon Do, το Σάββατο 5 Μαΐου, έστειλε πρόσκληση στον πλανητάρχη, αφού είναι ευρέως γνωστή η αδυναμία που τρέφει στις πληθωρικές πορνοστάρ.

Μέσω αυτής της πρόσκλησης, μάλιστα, ο Ελληνας σκηνοθέτης και παραγωγός δεν καλεί απλά τον Αμερικανό πρόεδρο στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τη φαντασμαγορική βραδιά, στην οποία θα βραβευτούν τα μεγαλύτερα αστέρια του πορνό απ’ όλη την υφήλιο, αλλά ζητά να τον τιμήσει κιόλας με ειδικό τρόπαιο ως τον «πιο ερωτικό πρόεδρο του πλανήτη»!

Περιμένει απάντηση

Η ηλεκτρονική πρόσκληση -με την ιδιόχειρη υπογραφή του Δημήτρη Σειρηνάκη- εστάλη στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα «παγώνοντας» τους υπαλλήλους. Από κει, λογικά, θα έφυγε… σφαίρα για τα e-mails του Λευκού Οίκου.

Εως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, πάντως, δεν είχε γίνει γνωστή κάποια αντίδραση από την πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ σε αυτό το ομολογουμένως ενδιαφέρον κάλεσμα.

Βεβαίως, όπως αναφέρεται και στο ηλεκτρονικό προσκλητήριο, υπάρχει ακόμη χρόνος έως την ερχόμενη Τρίτη για να επιβεβαιώσει την παρουσία του στο πιο ερωτικό event της Ευρώπης. Σημειώνεται ότι στο κόκκινο χαλί που θα στρωθεί στο Γήπεδο του Tae Kwon Do στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα περπατήσουν μερικές από τις πιο διάσημες πορνοστάρ του πλανήτη, όπως η Tori Black, η Alexis Texas και η Amirah Adara. Ο Τραμπ, λοιπόν, ως λάτρης του ωραίου φύλου, σίγουρα θα δελεαστεί από την πρόσκληση.

50 δωρεάν εισιτήρια για τα EROTIC AWARDS 2018!

Ως πλανητάρχης, όμως, είναι πολύ πιθανό να σκεφτεί την κατακραυγή του Τύπου διεθνώς (αλλά και την… παντόφλα από τη Μελάνια), που θα ακολουθήσει, αν επιλέξει να κάνει το κέφι του και να έρθει στην Αθήνα για τα «Οσκαρ» πορνογραφίας. Πόσο μάλλον τώρα, που είναι ακόμη «φρέσκο» το σκάνδαλο της σχέσης του με την πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς (κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ), η οποία περιέγραψε στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS τη δική της νύχτα πάθους με τον πλανητάρχη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, είχε μία και μόνο στενή επαφή (και σε μόνο μία στάση) με τον Τραμπ, το 2006, στη Νεβάδα, ενώ εκείνος εξακολουθούσε να της τηλεφωνεί για μήνες μετά τη συνεύρεσή τους, αποκαλώντας την «sweetheart» («γλύκα»). Ως αντάλλαγμα για τις ευχάριστες στιγμές που του προσέφερε, ο Τραμπ φέρεται ότι της υποσχέθηκε μια θέση στην τηλεοπτική εκπομπή «The Celebrity Apprentice», όπου τότε εκείνος ήταν παρουσιαστής, υπόσχεση που όμως δεν κράτησε. Κακό παιδί, Ντόναλντ…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...