Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Εμφανίσεις-τσίρκο στα Mad Video Music Awards 2018

❱❱ Τα «γαλλικά» του Ψινάκη, το κράξιμο στην Μπεκατώρου και οι… κιτς εμφανίσεις • Με super μονόπετρο και γαμήλια διάθεση η Στικούδη

Βραβεία, βρισίδια, σκαμπίλια, υπονοούμενα, διαμαρτυρίες και κιτς εμφανίσεις συνέθεσαν το παζλ των Mad Video Music Awards (MVMA) 2018, που απονεμήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο Γήπεδο Tae Kwon Do, με οικοδεσπότη τον Θέμη Γεωργαντά. 

Και μπορεί on stage να κέρδισαν τις εντυπώσεις καλλιτέχνες, όπως η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελενα Παπαρίζου, ωστόσο το πιο «πικάντικο» σκηνικό καταγράφηκε στις κερκίδες, με πρωταγωνιστή τον Ηλία Ψινάκη.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα (και πρώην μάνατζερ του Σάκη Ρουβά) αναστάτωσε τους πάντες όταν, αντί για τη σκηνή, επέλεξε να κατέβει στις κερκίδες για να απονείμει βραβείο στον Κωνσταντίνο Αργυρό. «Ζήτησα από τον σκηνοθέτη οδηγίες κι εκείνος μ’ έγραψε στ’ α@@@ του. Θα το δώσω, λοιπόν, από ’δω το βραβείο» είπε από το μικρόφωνο, φωνάζοντας στη συνέχεια τον Θέμη Γεωργαντά να πάει κοντά του «για το καλό του», όπως τόνισε.

psinakis argyros

«Θα σου κάνω το τεστ ως μάνατζερ» συνέχισε ο Ηλίας. «Ως μάνατζερ;» επανέλαβε ο Θέμης, μιμούμενος τη χαρακτηριστική φωνή του. «Αϊ, μωρή γ@@@υ! Θα το κόψουν στο μοντάζ, αλλά δεν με νοιάζει…» του απάντησε αλά… γαλλικά ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος στη συνέχεια έπιασε στο στόμα του τους μάνατζερ γενικώς.

«Υπάρχουν μάνατζερ, όπως ήμουν κι εγώ, οι οποίοι έχουν να κάνουν με ημίτρελους καλλιτέχνες, που εσείς θεωρείτε είδωλα, και τραβάνε τεράστιο ζόρι» είπε στον κόσμο, σχόλιο που κάποιοι εξέλαβαν ως καρφί προς πάσα κατεύθυνση. Κατόπιν ως παλιός μάνατζερ και ο ίδιος ξεχώρισε τους κορυφαίους του είδους screen shot 2018 06 28 at 9.36σήμερα, αναφέροντας τα ονόματα του επικεφαλής της Panik Group Γιώργου Αρσενάκου και του Γιάννη Κουτράκη, συνεργάτη του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, και της Νάνας Μούσχουρη. Από τον τελευταίο, μάλιστα, ζήτησε να σηκωθεί όρθιος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα τον άρχιζε στα χαστούκια. Πράγμα που έγινε, καθώς ο Γιάννης Κουτράκης δεν σηκώθηκε, με αποτέλεσμα ο Ηλίας Ψινάκης να τον πλησιάσει να τον σκαμπιλίσει με το χαριτωμένο στιλ του στο πρόσωπο. Επειτα από αρκετή ώρα που συνομιλούσαν, ο Ηλίας Ψινάκης ανακοίνωσε τον νικητή της κατηγορίας Best Male Adult, ο οποίος ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, κι εκεί έκανε ένα κάπως άβολο σχόλιο για τον καλλιτέχνη: «Ο Αργυρός είναι ένα ταλαντούχο παιδί που είναι και φίλος μου, τον λατρεύω! Είναι και ψηλός, είναι και φωνάρα… Μην πω και τ’ άλλα».

Πέρα από την… επέλαση του «τυφώνα» Ψινάκη, στα MVMA παρατηρήθηκε και η… επέλαση της κακογουστιάς, με πολλούς εγχώριους celebrities να πραγματοποιούν ολίγον από αποκριάτικες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, στην προσπάθειά τους ν’ αντιγράψουν ξένους σταρ σε αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού. Highlight, η εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου με μια φούστα που θύμιζε μπομπονιέρα.

Κάποιοι, λοιπόν, την «έκραξαν» από τις κερκίδες, φωνάζοντάς την έτσι ακριβώς: μπομπονιέρα. Κι ενώ το… κιτσερέλα πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη, έξω από το γήπεδο διαδήλωναν για ακόμη μια χρονιά οι πρώην εργαζόμενοι στα Metropolis, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους από τον Ανδρέα Κουρή του Mad, ο οποίος είχε στην ιδιοκτησία του και τα γνωστά δισκοπωλεία.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Η… SPACE ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ ΚΑΙ Η ΣΙΚΑΤΗ SHAYA

Με ηρωίδα ταινίας επιστημονικής φαντασίας έμοιαζε η Νατάσα Καλογρίδη. Η ηθοποιός εμφανίστηκε σαν να είχε βγει προηγουμένως από ιπτάμενο δίσκο. Τούτη τη φορά, μάλιστα, δεν τη συνόδευε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, κι έτσι η Νατάσα βρήκε την ευκαιρία να το… τερματίσει στιλιστικά.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα φαρδύ, λευκό coat dress με ανοιχτό μπούστο και πλάτη, ενώ στο πίσω μέρος ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το εσώρουχό της, που ήταν αρκετά ευδιάκριτο, όπως και τα στρας στην πλάτη της.

1774 natasa kalogridi 2762018

H Shaya, από την άλλη, μας ξάφνιασε ευχάριστα, καθώς έκανε μια αποκαλυπτική και sexy, πλην όμως κομψή εμφάνιση. Η τραγουδίστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ολόσωμη μαύρη (και υπέρλαμπρη) φόρμα.

1389 ramona vlanti 2762018

Η Ραμόνα ντύθηκε πάστα βανίλια με σιρόπι μαύρης σοκολάτας. Το δε γκλίτερ στο μαλλί, σαν να την έγλειψε αγελάδα που είχε φάει χρυσόσκονη! 

0885 tamta 2762018

Η Τάμτα με ένα λιτό μεν, δεμένο με δερμάτινα κορδόνια δε απέριττο σύνολο, κατάλληλο και για εμφάνιση σε BDSM βραδιά, με την ίδια σε ρόλο αφέντρας. 

Η… Κλεοπάτρα και ο… σερβιτόρος! Η βράκα του Θοδωρή Μαραντίνη του ’πεσε λίγο κοντή. Η δε τουαλέτα της Σίσσυς Χρηστίδου, ίδια με κουρτίνα που μπορεί κανείς να βρει σε ανατολίτικο καφενείο.

1098 naya 2762018

Σε «βιτσιόζικο» στιλ και η Naya αλλά με λίγο πιο ρομαντι-κιτς διάθεση, καθώς επέλεξε ένα πολύ στενό φόρεμα από γαλάζιο βινίλιο! Τον μονόκερο πού τον έδεσε;

Κάτι μοβ πένθιμες κορδέλες που χάθηκαν από το νεκροταφείο, μην τις ψάχνετε. Τις έκανε παντελόνι ο Σάββας Πούμπουρας! Πήρε και καπέλο και ροζ ομπρελίτσα για τη βροχή και πόζαρε δίπλα στη σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδου.

1156 ntoreta papadimitrioy 2762018

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τα φόρεσε όλα! Σορτσάκι από μέσα, διάφανη φούστα απέξω και από πάνω τοπ με τα μυστικά σχέδια / κλειδιά των Ινδιάνων Τσερόκι(τς).

2636 eleni foyreira 2762018

Με τόση βροχή καλά έκανε και φόρεσε αδιάβροχα, πλαστικά πέδιλα με τακούνια η Φουρέιρα! Κιτσάτο στο τέρμα ναι, αλλά προστατευτικό: Δεν μούλιασαν τα δακτυλάκια της! 

1685 katerina kenoyrgioy 2762018

Ασφαλής επιλογή ασπρόμαυρου για την Κατερίνα Καινουργιου. Ασφαλής εις διπλούν, χάρη στο ένα μέτρο κρόσσι, γιατί, αν χρειαστεί, δένεται και κρεμιέται κι από την οροφή!  

ΜΕ SUPER ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ Η ΣΤΙΚΟΥΔΗ

Μέχρι και γαμήλιες αποκαλύψεις είχε το… menu στα φετινά Mad Video Music Awards. Η Κατερίνα Στικούδη, η οποία έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση επί σκηνής με τον Claydee, περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα αέρινο, εξώπλατο, κίτρινο σύνολο.

stikoudi monopetro

Εκείνο, όμως, που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν ένα εντυπωσιακό μονόπετρο που κοσμούσε το δάχτυλό της. Και παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν μιλάει γενικώς για την προσωπική της ζωή, προχθές το βράδυ υπήρξε αποκαλυπτική. «Εγινε η πρόταση γάμου, είπες το “ναι’”;» τη ρώτησαν οι ρεπόρτερ, με την Κατερίνα να γελάει αμήχανα και να δείχνει το μονόπετρό της, λέγοντας: «Μην αγχώνεστε, όλοι θα τακτοποιηθούμε». Ως γνωστόν, η Κατερίνα είναι σε σχέση με τον Βαγγέλη Σερίφη, γνωστό και ως DJ Rico, από το 2011.

{{-PCOUNT-}}37{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...