Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Θρίλερ με τον βιασμό του κτήνους στη φυλακή

❱❱ «Λιποθύμησα και δεν ξέρω τι μου έκαναν» ισχυρίζεται ο Αλβανός! Ο ιατροδικαστής λέει ότι δεν υπήρξαν «ευρήματα» 
❱❱ Τα δύο τέρατα της Ρόδου είχαν πάει κι άλλες κοπέλες στο σπίτι όπου μαρτύρησε η άτυχη φοιτήτρια, αλλά γλίτωσαν στο τσακΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Θύμα του άγραφου ηθικού κώδικα που επικρατεί στις φυλακές έπεσε μέσα στο κελί του στο σωφρονιστικό κατάστημα Αυλώνα ο 19χρονος προφυλακισμένος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο!

Ο νεαρός Αλβανός Αλέξανδρος Λ. φοβήθηκε ακόμη και για τη ζωή του, όταν ξυλοκοπήθηκε άγρια με κλοτσιές και γροθιές από τους υπόλοιπους κρατουμένους, οι οποίοι τον απείλησαν με μαχαίρια και βρισιές.

Μάλιστα. σύμφωνα με τον ίδιο, οι κρατούμενοι φέρεται ότι τον κακοποίησαν σεξουαλικά, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα ήταν γυμνός χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Πάντως, όπως έγινε αργά χθες το βράδυ γνωστό από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο 19χρονος υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση «με αρνητικό αποτέλεσμα ως προς την ύπαρξη ευρημάτων βιασμού».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όλο το σκηνικό βιντεοσκοπήθηκε από κινητά -που υποτίθεται ότι απαγορεύονται στους φυλακισμένους-, ενώ δύο βίντεο έκαναν σε χρόνο μηδέν τον γύρο των social media! Σε αυτά φαίνεται ο φοβισμένος νεαρός Αλβανός ενώ προσπαθεί να προφυλαχτεί πεσμένος στο κρεβάτι του και εκλιπαρώντας την ομάδα συγκρατούμενών του, οι οποίοι εισέβαλαν στο κελί του αφού παραβίασαν τρεις πόρτες για να φτάσουν στον ειδικό χώρο όπου κρατούνταν.

«Ελα, μ…νο» ακούγονται να του λένε, ενώ εκείνος προσπαθεί να τους απωθήσει με εμφανή τον τρόμο στο πρόσωπό του, λέγοντας με τρεμάμενη φωνή: «Δεν το έκανα εγώ!» Οι εισβολείς τον ρωτούν «Ποιος το έκανε, ρε;» και ο 19χρονος απαντάει σχεδόν κλαίγοντας: «Ο άλλος το έκανε, ρε παιδιά, ο άλλος!» Κάποια στιγμή ακούγονται να τον διατάζουν «Βγάλε τα ρούχα σου» και ο νεαρός μένει με το κάτω εσώρουχο. Μετά το περιστατικό ο 19χρονος κατήγγειλε στους σωφρονιστικούς φύλακες ότι, εκτός από τον ξυλοδαρμό, κακοποιήθηκε και σεξουαλικά από τους συγκρατούμενούς του κι έτσι η διοίκηση του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα διέταξε ΕΔΕ.

«Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει “βγάλτε του το παντελόνι”! Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Οταν ξύπνησα, ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν» είπε ο Αλβανός στους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Καπανδριτίου που του πήραν κατάθεση. 

Μετά τον ξυλοδαρμό του ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου κατήγγειλε βιασμό, κάτι που η διοίκηση του νοσοκομείου δεν επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι, μόλις εξετάστηκε, αποχώρησε, αφού διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά, και μεταφέρθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Πειθαρχική έρευνα

Μετά όσα συνέβησαν στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αυλώνα, το υπουργείο Δικαιοσύνης διέταξε πειθαρχική και ποινική έρευνα, ενώ δόθηκε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για πειθαρχική έρευνα για τυχόν ευθύνες των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης επισημαίνεται ότι είχαν δοθεί εντολές για την προστασία της ζωής του κρατουμένου. 

Το περιστατικό καταδίκασαν τόσο ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας Τοπαλούδη, όσο και ο δεύτερος δικηγόρος της οικογένειας και θείος της 21χρονης Ελένης Ευάγγελος Γκιούγκης. Ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Γιάννης Τοπαλούδης είπε: «Δεν γυρίζει έτσι πίσω η κόρη μου. Δεν θέλω οι γονείς τόσο των δύο κατηγορουμένων όσο και όλοι οι άλλοι γονείς να περάσουν αυτό που περάσαμε εμείς τις τελευταίες μέρες».

«Είχαμε μαχαίρια, κανένας δεν μπορούσε να τον προστατέψει»

Σοκάρει ένας από τους κρατουμένους που συμμετείχαν στην κακοποίηση του 19χρονου Αλβανού μέσα στο κελί του, υποστηρίζοντας κυνικά ότι ο νεαρός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας «πήρε το ελάχιστο από ό,τι του αξίζει»! Ο κρατούμενος για ληστείες αποκάλυψε ότι στο περιστατικό συμμετείχαν επτά άτομα, τα οποία μπήκαν στον χώρο όπου βρισκόταν ο Αλβανός.

«Δεν παραβιάσαμε καμία πόρτα. Η πόρτα ανοίγει για τα φάρμακα, το πρωινό, το μεσημεριανό. Μην εστιάζουμε αν ήμασταν επτά άτομα. Δεν συμμετείχαν και οι επτά. Ηταν δυο τρεις Ρομά, ήταν και Αλβανοί» είπε, αποκαλύπτοντας ότι κρατούσαν μαχαίρια. «Κανένας υπάλληλος, ούτε Θεός δεν μπορούσε να προστατέψει αυτόν τον άνθρωπο απέναντι σε επτά άτομα με επτά μαχαίρια. Αυτός ήταν για μαχαιριές!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν φθάνει που σκότωσε, τον ταΐζουν κιόλας! Ο άνθρωπος πήρε το ελάχιστο που του αξίζει. Εγώ είμαι ληστής και θα ξαναπάω στην τράπεζα για ληστεία. Δεν έχω σκοτώσει».

«Αξιζε χειρότερα»

Τέλος, ο κρατούμενος επέμεινε ότι ο 19χρονος «έπρεπε να κάνει παρέλαση, στριπτίζ σε όλη την πτέρυγα με αυτό που έχει κάνει (…)». «Του βγάλαμε τα ρούχα για τον εξευτελισμό» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι «τον γλίτωσαν οι σωφρονιστικοί. Αυτός άξιζε χειρότερα, έπρεπε να κάνει παρέλαση στη Συγγρού. (…) Το πειθαρχικό που θα πάρω λόγω ηθικής, σεβασμού και του νόμου των φυλακών αξίζει. Αξίζει να πάω στο πειθαρχικό γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

❱❱ Αποκαλύψεις-σοκ για την ερωτική ζωή του 21χρονου Ροδίτη από πρώην σύντροφό του

❱❱ Οι δολοφόνοι της Ελένης προσπάθησαν να μεταφέρουν κι άλλες κοπέλες, μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη, στο σπίτι του 21χρονου Ελληνα

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...