Το εξοχικό του τρόμου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
17χρονη κατέθεσε ότι μπήκε στο λευκό βαν, αλλά μετάνιωσε και γλίτωσε από τα δύο τέρατα

Το εξοχικό του τρόμου

❱❱ Οι δολοφόνοι της Ελένης προσπάθησαν να μεταφέρουν κι άλλες κοπέλες, μεταξύ των οποίων και μια ανήλικη, στο σπίτι του 21χρονου Ελληνα

Από την
Εύα Παπαδάτου

Την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την εμπλοκή τρίτου ατόμου στη στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις μιας ανήλικης κοπέλας που από τύχη δεν είχε η ίδια, αλλά και αρκετές ακόμη άλλες γυναίκες, τη φρικτή μοίρα της άτυχης 21χρονης!

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου άρχισε έρευνες ύστερα από την επώνυμη καταγγελία της, την οποία ενισχύουν σχετικές αναρτήσεις στο ίντερνετ που αναφέρουν ότι ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ. και ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ. είχαν επιβιβάσει στο λευκό βαν στο παρελθόν κι άλλες κοπέλες, μεταξύ των οποίων και μία 17χρονη. Οι αστυνομικοί κάλεσαν την ανήλικη για εξέταση και εκείνη επιβεβαίωσε ότι όντως μπήκε στο βαν των δύο δραστών, αλλά μετάνιωσε την τελευταία στιγμή! Τότε προσποιήθηκε ότι της τηλεφώνησε ο πατέρας της και βγήκε από το όχημα, με αποτέλεσμα να γλιτώσει.

Η συγκεκριμένη μέθοδος των νεαρών, δηλαδή να επιβιβάζουν κορίτσια στο φορτηγάκι και να τα μεταφέρουν στο «εξοχικό του τρόμου» της οικογένειας του 21χρονου στους Πεύκους για... ό,τι προκύψει, ενδεχομένως γινόταν για πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια των απολογιών τους οι δύο προφυλακισμένοι παραδέχθηκαν ότι έχουν πάει στο σπίτι με παρέα νεαρές γυναίκες, δίχως όμως να προσδιορίσουν τι ακριβώς συνέβη εκεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατική», μάλιστα, ο 19χρονος Αλβανός κατονόμασε δύο από αυτές, οι οποίες φαίνεται πως γλίτωσαν τα χειρότερα. 

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης έχει ζητηθεί τοξικολογική και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη των δύο δραστών, ενώ αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης του τραγικού θύματος. Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα από τον έλεγχο σε δύο κινητά που κατασχέθηκαν από τον 21χρονο Μανώλη Κ. (ένα δικό του και ένα του πατέρα του) και σε ένα του 19χρονου Αλέξανδρου Λ., σε υπολογιστές των δύο νεαρών και του laptop της Ελένης, ενώ θα γίνει άρση απορρήτου των μηνυμάτων τους στο facebook.

Ο «καθοδηγητής»

Πολύ διεξοδικά εξετάζεται η πληροφορία που θέλει τρίτο άτομο να εμπλέκεται στη δολοφονία της Ελένης ως «καθοδηγητής» των δύο προφυλακισμένων δολοφόνων και για τον λόγο αυτόν καλούνται σε κατάθεση συγγενικά τους πρόσωπα. Στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και μια σειρά Ελλήνων και αλλοδαπών που φέρεται ότι εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στο νησί, ενώ έχει ζητηθεί η λήψη DNA από τους δύτες που συμμετείχαν στην ανάσυρση της σορού της φοιτήτριας από την παραλία της Φώκιας στη Λίνδο, προκειμένου να αποκλειστούν από την εξέταση.

Οσο περνούν οι μέρες, ολοένα περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία βγαίνουν στο φως για την πολύκροτη υπόθεση, από τις καταθέσεις τόσο των δραστών όσο και των μαρτύρων. Ηδη διερευνάται ο ισχυρισμός του Ροδίτη ότι, εκτός από το ηλεκτρικό σίδερο που υποστηρίζει ότι χρησιμοποίησε ο Αλβανός συγκατηγορούμενός του για να χτυπήσει την 21χρονη στο κεφάλι, τη χτύπησε και με ένα τηγάνι (!), ενώ της προκάλεσε και τραύματα στον λαιμό με ένα μαχαίρι! Πράγματι, η ιατροδικαστική εξέταση κατέγραψε κοψίματα πάνω στο κορμί της άτυχης Ελένης, που ωστόσο δεν ήταν θανατηφόρα. Οι Αρχές έχουν πάρει αποτυπώματα και γενετικό υλικό από τα μαχαίρια και τα μαγειρικά σκεύη στο σπίτι στους Πεύκους για να ξεκαθαριστεί αν έχουν υπόσταση οι ισχυρισμοί του 21χρονου, ενώ το εν λόγω τηγάνι έχει σταλεί για εξέταση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ