Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Αγουρο «τέρας» βίασε την Ελένη

❱❱ Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη φρίκη που έζησε η Τοπαλούδη στη Ρόδο 15 μήνες πριν από τη δολοφονία της

Από την
Εύα Παπαδάτου

Ενα ανήλικο «τέρας», που φέρεται ότι συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη μαζί με δύο ενηλίκους ηλικίας 25 και 21 ετών, περίπου 15 μήνες πριν από την άγρια δολοφονία της, αναζητούν οι Αρχές της Ρόδου.

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού της αδικοχαμένης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο το καλοκαίρι του 2017 στον Αρχάγγελο κόβουν την ανάσα, καθώς τα στόματα ανοίγουν σιγά σιγά και συνεχώς έρχονται στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για πρόσωπα και καταστάσεις.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο ενήλικοι και ο ανήλικος γνώρισαν την 21χρονη φοιτήτρια σε ένα μπαρ όπου είχε πάει να διασκεδάσει με φίλες της. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι την πλησίασαν και σε ανύποπτο χρόνο έριξαν στο ποτό της το «χάπι του βιασμού». Οταν η άτυχη κοπέλα άρχισε να χάνει τον έλεγχο, οι τρεις φίλοι προσφέρθηκαν να την πάνε στο σπίτι της, όμως εκεί φέρεται ότι τη βίασαν τουλάχιστον οι δύο από αυτούς, ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκόπησαν τα πάντα!

Ομως οι βιαστές δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά άρχισαν να εκβιάζουν την άτυχη κοπέλα στέλνοντάς της απειλητικά μηνύματα. Σοκαρισμένη η Ελένη, ζήτησε βοήθεια από τη φίλη της, που τη βρήκε το βράδυ του βιασμού, και λίγες μέρες μετά αποφάσισαν να καταγγείλουν όσα συνέβησαν στην Αστυνομία. Αργότερα οι κοπέλες είχαν ισχυριστεί ότι οι αστυνομικοί τούς είπαν πως ήταν αργά για καταγγελία.

Αυτός είναι ο λόγος που ο πατέρας της Ελένης Γιάννης Τοπαλούδης χαρακτήρισε τους αστυνομικούς ηθικούς αυτουργούς στη δολοφονία της κόρης του. Πάντως, δύο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κατέθεσαν ότι η 21χρονη φοιτήτρια ζήτησε τότε να μιλήσει με τον αξιωματικό υπηρεσίας για ένα βίντεο και είπε ότι είχε γνωρίσει σε μπαρ τρία αγόρια.

Δεν υποβλήθηκε μήνυση

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η Ελένη ανέφερε ότι έφυγαν με το αυτοκίνητο του ενός και με μία φίλη της, την οποία άφησαν σπίτι της, ενώ έπειτα οι υπόλοιποι κατέληξαν στο δικό της. Εκεί υπήρξε ερωτική συνεύρεση με δύο από αυτούς και κάποιος τραβούσε βίντεο, αποκάλυψε η φοιτήτρια, λέγοντας ότι δεν είχε δει το βίντεο αλλά ότι μια φίλη της την είχε ενημερώσει για την ύπαρξή του.

Οι αστυνομικοί φέρεται ότι είχαν εντοπίσει τον έναν βιαστή, αλλά δεν υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ήδη ταυτοποιήσει τον ανήλικο και τους δύο ενηλίκους, οι οποίοι πρόκειται να κληθούν για ανάκριση.

Στο μεταξύ, οι γονείς της άτυχης Ελένης πέρασαν την Παρασκευή το κατώφλι της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου για να καταθέσουν βάσει της αναφοράς που είχε υποβάλει στις αστυνομικές Αρχές του Διδυμοτείχου η Κούλα Αρμουτίδου- Τοπαλούδη για τον βιασμό της κόρης της από τους τρεις Ελληνες και για τη διερεύνησή της διενεργείται προκαταρκτική εξέταση. Ζητούν επίμονα να ξεκλειδώσει άμεσα ο υπολογιστής της κόρης τους που παραμένει κλειδωμένος για να διερευνηθεί το περιεχόμενό του. Και αυτό γιατί πιστεύουν ότι περιέχει σημαντικά στοιχεία μέχρι και βίντεο με τους τρεις Ελληνες, καθώς και τα ονόματα δύο εξ αυτών.

4 5 f2 11251857 814057802041723 3798297603508628870 n
Η Ελένη ανάμεσα στους γονείς της Κούλα και Γιάννη Τοπαλούδη

H νέα δικογραφία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και έχει συσχετιστεί μερικώς με την πρώτη. Για την υπόθεση έχουν σχηματιστεί άλλες δύο δικογραφίες, μία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και άλλη μία για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...