Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Ηπιαμε κόκα μαζί με τη Ματσούκα

❱❱ Συμπληρωματική απολογία από τον Σταύρο Περουκίδη, που φέρεται ως «εγκέφαλος» της σπείρας διακίνησης ουσιών με έδρα το Li Li Shu
❱❱ «Περιστασιακή χρήστρια» δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η μελαχρινή ηθοποιόςΣτα «κεράσματα» κοκαΐνης στη γνωστή ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στη συμπληρωματική απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο 53χρονος φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά με έδρα το εστιατόριο Li Li Shu στο Κολωνάκι Σταύρος Περουκίδης. Την ίδια ώρα και η ίδια η μελαχρινή καλλονή ομολόγησε μέσω του συνηγόρου της ότι είναι περιστασιακή χρήστρια κοκαΐνης!

Η ηθοποιός, το όνομα της οποίας περιλαμβάνεται στη μακρά λίστα των διάσημων κατηγορουμένων για την υπόθεση, δεν παρέστη αυτοπροσώπως στο δικαστήριο για να απολογηθεί.

Ο συνήγορός της αναφέρθηκε στις ηχογραφημένες συνομιλίες που την «καίνε» και εξήγησε στο δικαστήριο ότι οι επίμαχοι διάλογοι αφορούν ξεκάθαρα ίδια χρήση, επισημαίνοντας ότι η εντολέας του είναι περιστασιακή χρήστρια και δεν έχει την παραμικρή σχέση με το κύκλωμα.

Αλλωστε, η Δήμητρα Ματσούκα ενεπλάκη στην υπόθεση εξαιτίας των συνομιλιών της με τον 53χρονο που καταγράφηκαν από τον «κοριό» της ΕΛ.ΑΣ. και αφορούσαν την αγορά κοκαΐνης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Σε μία από αυτές, μάλιστα, φέρεται ότι τηλεφωνεί στον Σταύρο Περουκίδη για να προμηθευτεί ναρκωτικά και για φιλικό της πρόσωπο. Στη συμπληρωματική απολογία του χθες ο 53χρονος κατηγορούμενος ρωτήθηκε από την έδρα για τις δύο επίμαχες συνομιλίες με τη γνωστή πρωταγωνίστρια και υποστήριξε ότι επρόκειτο για «κεράσματα»! Αναφερόμενος σε συγκεκριμένο διάλογο που οδήγησε σε ραντεβού με την ηθοποιό, είπε χαρακτηριστικά:

«Με πήρε τηλέφωνο, ήταν για κέρασμα, κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και την ήπιαμε μαζί».

Νωρίτερα στην απολογία της η ηθοποιός και επιχειρηματίας Χριστίνα Παππά υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση ή γνώση για τη διακίνηση ναρκωτικών με επίκεντρο το εστιατόριο του οποίου ήταν μέτοχος, και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ενέπλεκε σε μια τέτοια υπόθεση τον γιο της, που επίσης είναι κατηγορούμενος.


Χριστίνα και Δημήτρης Παππάς

«Εχω φτύσει αίμα για να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του» τόνισε η επιχειρηματίας. Στη σύντομη απολογία της αναφέρθηκε στον τότε συνέταιρό της Σταύρο Περουκίδη κάνοντας λόγο για ένα καλόκαρδο άνθρωπο.

«Ως τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα» υποστήριξε η κατηγορουμένη προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι συγκατηγορούμενοί της ήταν «κοινωνικά γνωστοί», αλλά δεν τους ήξερε προσωπικά ούτε έκανε παρέα μαζί τους. Μάλιστα, όπως εξήγησε στο δικαστήριο, κανείς ποτέ δεν πλησίασε την ίδια ή τον γιο της για να την ενημερώσει για όσα συνέβαιναν.

Συνιδιοκτήτης

«Ημουν υποψιασμένη για τις παρέες του γιου μου μόνο, όχι για τα επαγγελματικά» είπε και επανέλαβε ότι ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «ήταν φιλικός και καλόκαρδος». «Εξακολουθώ να θεωρώ απίστευτο αυτό το πράγμα» ανέφερε η ηθοποιός.

Στην απολογία του και ο γιος της Χριστίνας Παππά δήλωσε πλήρη άγνοια για όσα περιγράφονται στη δικογραφία της υπόθεσης.

«Αν ήξερα το παραμικρό, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας με τον Περουκίδη» τόνισε στο δικαστήριο, ενώ αναφερόμενος στον γνωστό παρουσιαστή, επίσης συνεταίρο στο εστιατόριο, Θέμη Γεωργαντά επεσήμανε πως «δεν είχε ενεργό ρόλο στο μαγαζί».

«Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μία φορά την εβδομάδα μόνο» εξήγησε.

Κατά τη συνεδρίαση απολογήθηκαν ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι, οι οποίοι αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στη διακίνηση ναρκωτικών υποστηρίζοντας στην πλειονότητά τους ότι ήταν χρήστες και επεδίωκαν μόνο να βρουν τη δόση τους. Η δίκη θα συνεχιστεί με την εισαγγελική πρόταση.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...