Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...

Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε» επισήμως τους δεσμούς με τη Βρετανία

Να δίνει ο πατέρας σου μάχη με τον καρκίνο...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον...

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι...

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Θρίλερ με «πορτιέρη» και τη νεκρή σύζυγό του

❱❱ Κούκλα μασέζ βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και με πανί στο στόμα, στο διαμέρισμα όπου ζούσε με τον, άφαντο, Ελληνα άντρα της.

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης το θρίλερ με τη δολοφονία μιας όμορφης ντόπιας μασέζ στον παράδεισο του Πουκέτ, για την οποία θεωρείται υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος ο 42χρονος Ελληνας σύζυγός της, που έχει εξαφανιστεί και εκτιμάται ότι έχει επιστρέψει στην Αθήνα, όπου εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η 43χρονη Νίραμον βρέθηκε νεκρή και δεμένη χειροπόδαρα μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε τα τελευταία τρία χρόνια με τον 42χρονο Δημήτρη Χ. Ο θάνατός της προκάλεσε σάλο στον διάσημο τουριστικό προορισμό, καθώς ήταν πολύ γνωστή στο Πουκέτ, όπου είχε λάβει μέρος σε καλλιστεία, είχε κάνει πολλές φωτογραφίσεις σε τοπικά περιοδικά, ενώ είχε εμφανιστεί και σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση της Ταϊλάνδης.

f4 23

Τη 43χρονη καλλονή βρήκε νεκρή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, όταν πήγε να ζητήσει τα καθυστερούμενα ενοίκια στο διαμέρισμά της, όπου κατοικούσε από το 2016 με τον Ελληνα σύζυγό της, με τον οποίο είχε παντρευτεί το ίδιο έτος. Οταν χτύπησε την πόρτα και δεν έλαβε καμιά απάντηση, άνοιξε με τα κλειδιά ασφαλείας που είχε και έμεινε στήλη άλατος από το θέαμα που αντίκρισε στην κρεβατοκάμαρα.

Θάνατος από ασφυξία

Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες και ο ιατροδικαστής που έκανε νεκροτομή στη σορό της Νίραμον, η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί ασφυκτικό θάνατο, καθώς ήταν φιμωμένη με ένα μαύρο πανί και δεμένη χειροπόδαρα. Ο 42χρονος σύζυγός της αναζητήθηκε, αλλά έχει εξαφανιστεί.

Από την έρευνα που έγινε στο αεροδρόμιο του Πουκέτ προέκυψε πως ο Δημήτρης Χ. έφυγε αεροπορικώς για Ντουμπάι την ημέρα που δολοφονήθηκε η 43χρονη καλλονή, αλλά είναι άγνωστο ποιος ήταν ο τελικός προορισμός του. Οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες ενδείξεις πως ο Ελληνας πήρε μαζί του το κινητό της συζύγου του, προφανώς για να το εξαφανίσει. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, που επικαλούνται πηγές της αστυνομίας, ο 42χρονος Ελληνας διέφυγε στην Ελλάδα, όπου στο παρελθόν είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, καθώς εργαζόταν ως πορτιέρης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας.

f3 38

Οπως λένε συγγενείς της δολοφονημένης καλλονής, ο σύζυγός της ήταν ιδιαίτερα ζηλότυπος απέναντί της και προκαλούσε αρκετά συχνά σκηνές, ενώ δεν είχε διστάσει ακόμη και να την ξυλοκοπήσει: «Είχε απειλήσει ότι θα τη σκότωνε αν τον εγκατέλειπε και μία από τις αδελφές της Νίραμον είχε πάει τότε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τις απειλές αυτές» φέρεται ότι ανέφεραν μέλη της οικογένειας, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί το 2016, αλλά έναν χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε.

f5 13

Για τους λόγους αυτούς οι αστυνομικές Αρχές της Ταϊλάνδης έχουν ζητήσει από την Ιντερπόλ να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Δημήτρη Χ. και να το διαβιβάσει στην Ελληνική Αστυνομία, ώστε να συλληφθεί και να εκδοθεί για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τη δολοφονία της συζύγου του.

Μάλιστα, η τοπική αστυνομία έχει αφήσει να διαρρεύσουν πληροφορίες που θέλουν τον ύποπτο Ελληνα να έχει βρει καταφύγιο στην Αθηναία πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη. Πάντως, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», έως αργά χθες το βράδυ δεν είχε φτάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. ένταλμα για τη σύλληψή του.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...