Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

Greek lover για γυναίκες και… άνδρες

❱❱ Ροζ αποκαλύψεις για τα απελευθερωμένα σεξουαλικά γούστα του δραπέτη απατεώνα με τα χίλια πρόσωπαΟ δραπέτης των φυλακών ήταν και ερωτύλος! Ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, τραγουδιστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός και συγγραφέας παραμυθιών Κωνσταντίνος Γιαλούρης (που έκανε καριέρα για χρόνια με το ψευδώνυμο Δαναός) όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso» έχει προφίλ στη δημοφιλή ιστοσελίδα γνωριμιών Βadoo, δηλώνοντας μάλιστα απελευθερωμένος σεξουαλικά!

Στα σουλάτσα του στη showbiz ο Δαναός γράφτηκε στο φημισμένο dating site (και application) με το nickname «Κonstantinos, 39»! H ένδειξη «νι» πάνω στην εικόνα επιβεβαιώνει πως τα στοιχεία του χρήστη ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι καταχωρισμένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ιστοσελίδας εύρεσης συντρόφου με σκοπό τη σχέση, τον γάμο ή απλώς το σεξ.

Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης στο προφίλ του παρουσιάζεται «ανοιχτός σε όλα», αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στην εύρεση συντρόφου ή τη δημιουργία σχέσης με προοπτική: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Βαριέμαι πάρα πολύ τους τσατάκηδες (σ.σ.: αυτοί που κάνουν chat) κι εκείνα τα πρόσωπα που δεν ξέρουν τι θέλουν. Επίσης, στη ζωή μου το μόνο που δεν προγραμματίζω είναι το σεξ. Είμαι ευγενικός και απαιτώ το ίδιο. Γενικά πιστεύω ότι κανείς δεν είναι κανενός» αναφέρει στο προσωπικό του σημείωμα και συνεχίζει: «Μη με ρωτάς τι ψάχνω. Χαζή ερώτηση. Είμαι σε περίπλοκη σχέση, σεξουαλικά απελευθερωμένος, 1.77 ύψος, 75 κιλά, αθλητικό σώμα, καστανά μαλλιά και μελιά μάτια. Ζω μόνος, θα ήθελα παιδιά κάποτε και καπνίζω πολύ. Μιλάω ελληνικά».

6 7 f2 57166016 843997275963200 9021159582080172032 n
Αριστερά: Αγουροξυπνημένος στο κρεβάτι. Δεξιά: Αγκαλίτσα με σκυλάκι

Ο 45χρονος απατεώνας με τα χίλια πρόσωπα και τον πολυτάραχο βίο αποφεύγει να αναφέρει το φύλο του συντρόφου που αναζητεί, δηλώνοντας έμμεσα ανοιχτός σε ερωτικές περιπέτειες χωρίς ταμπού. «Απελευθερωμένα», όπως γράφει στη σελίδα του κλείνοντας πονηρά το μάτι σε ενδιαφερόμενες αλλά και… ενδιαφερομένους για γνωριμία μαζί τους και ό,τι ήθελε προκύψει. Επίσης, την ώρα που αποκαλύπτονται τα κομμάτια του παζλ της ερωτικής ζωής του Δαναού, στην εκπομπή «Στη Φόρα» του τηλεοπτικού σταθμού Αρτ, που προβλήθηκε πριν από λίγες μέρες, ο παρουσιαστής Φίλιππος Καμπούρης έδωσε γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τον επί 17 χρόνια δραπέτη. «Είχε γίνει μεγάλος ντόρος στα δικά του social media δηλώνοντας πως επιθυμούσε να παντρευτεί τον αγαπημένο του! Δίνουμε πολλά στοιχεία. Δήλωνε ομοφυλόφιλος και ήθελε να παντρευτεί τον αγαπημένο του».

Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης ή αλλιώς «Βαγγέλης», όπως ήταν το όνομά του σε επεισόδιο της σειράς «Οικογενειακές ιστορίες», όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και προβλήθηκε το 2012, ξέρει να πλασάρεται και να βγάζει επαγγελματικές φωτογραφίες που τον κολακεύουν!

Στη σελίδα του φιλοξενούνται πολλές, κυρίως πορτρέτα, ίσως επειδή συστηνόταν ως αθλητικός τύπος, αλλά δεν διέθετε ακριβώς αυτό τον σωματότυπο! Σε ένα από τα ενσταντανέ μάλιστα ποζάρει αγουροξυπνημένος στο κρεβάτι! 

Με ή χωρίς φίλτρα ποζάρει με ύφος μοντέλου, καθαρό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες, άλλοτε με γκρίζα μαλλιά, όπως στη φωτογραφία πάνω στη μεγάλου κυβισμού κόκκινη μοτοσικλέτα, κι άλλοτε με καστανά μαλλιά έχοντας φόντο τηλεοπτικό στούντιο. Πάντως οι δικαστικές περιπέτειες για τον 45χρονο φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό, καθώς χθες έγινε γνωστό πως κατά τη διάρκεια ελέγχου μέσα στη φυλακή βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα χασίς.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...