Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σε όργια με εντολή του άντρα μου

❱❱ Οι νύχτες ακολασίας της 37χρονης «Μαρίας» σε βίλες διεστραμμένων πλουσίων

Από την
Ντέμη Ντάβαρη

Τετ α τετ στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου με τον επιχειρηματία στον κλάδο της ναυτιλίας και εν διαστάσει σύζυγό της βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η 37χρονη, που είχε σοκάρει το πανελλήνιο πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κατηγορώντας τον ότι την εξέδιδε ως call girl στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας, σε πάρτι οργίων με «μάτια ερμητικά κλειστά»!

Η 37χρονη «Μαρία» (ψευδώνυμο με το οποίο ήταν γνωστή στις διαδικτυακές «πιάτσες» του αγοραίου έρωτα) έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενη από τη δικηγόρο και τον πατέρα της, που κατέθεσε ως μάρτυρας στην αστική διαμάχη του ζευγαριού για το διαζύγιο και την επιμέλεια των δύο παιδιών που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Μάλιστα, δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με τον 49χρονο επιχειρηματία που είχε στο πλευρό του συγγενικό του πρόσωπο.

4 5 f2 8924 maria3 1396865472Ντυμένη απλά, με μία μακριά φούστα, αθλητικά παπούτσια και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα, η εμφάνιση της πανέμορφης μελαχρινής γυναίκας δεν θύμιζε σε τίποτα τις άγριες νύχτες που φέρεται ότι βίωσε στο παρελθόν, όταν, όπως η ίδια υποστηρίζει στη μήνυσή της, ο σύζυγός της την υποχρέωνε να ντύνεται πρόστυχα για να ικανοποιεί τις διαστροφικές ορέξεις των ευκατάστατων πελατών που πλήρωναν αδρά για μια νύχτα μαζί της.

«Δεν άντεξε άλλο»

Σε αυτές τις νύχτες και στην κόλαση, που φέρεται να ζούσε η κόρη του στο πλευρό του επιχειρηματία, αναφέρθηκε καταθέτοντας ο πατέρας της, ξεσπώντας κατά του πρώην γαμπρού του και κάνοντας το δικαστήριο να φρίξει.

«Είναι σωματέμπορας! Μεθοδικά οδήγησε την κόρη μου σε σεξουαλική ελευθερία για να μπορεί να την εκδίδει» είπε στο δικαστήριο ο μάρτυρας, εξηγώντας ότι από τον Ιανουάριο του 2016 η κόρη του εγκατέλειψε τη συζυγική εστία και επέστρεψε στην πατρική κατοικία της, «μην αντέχοντας άλλο».

«Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του για σωματεμπορία, τον συνέλαβαν, τον κράτησαν μέσα στη ΓΑΔΑ» είπε ο μάρτυρας αναφερόμενος στον ασκό του Αιόλου που άνοιξε για τον 49χρονο, όταν η κόρη του αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της.

«Η κόρη μου κατάλαβε ότι ήταν σωματέμπορας δυο χρόνια πριν, αλλά φοβόταν να μιλήσει» πρόσθεσε, επιμένοντας ότι ο πρώην γαμπρός του «είναι μαστροπός», ενώ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση όταν ρωτήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του επιχειρηματία για το ιδιωτικό συμφωνητικό που φέρεται ότι είχε συνάψει το ζευγάρι το 2014, με το οποίο η 37χρονη παραχωρούσε στον σύζυγό της την επιμέλεια των παιδιών τους!

Από την πλευρά του επιχειρηματία, που είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου σε βάρος της συζύγου του από τον Νοέμβριο του 2015, δηλαδή δυόμισι μήνες πριν η 37χρονη προσφύγει στις Αρχές, δεν κατέθεσαν μάρτυρες. Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τις εκατέρωθεν αγωγές, ο 49χρονος αναχώρησε από τα δικαστήρια αποφεύγοντας κάθε επικοινωνία μαζί της.

Σε ποινικό επίπεδο, πάντως, η υπόθεση είναι ακόμη ανοιχτή, όπως αναφέρθηκε από τους διάδικους στο δικαστήριο. Στις αρχές του 2016, μετά τη μήνυση «φωτιά» της 34χρονης -τότε- γυναίκας, είχε ασκηθεί δίωξη σε βάρος του επιχειρηματία καθώς και ακόμη τριών προσώπων (μιας Ελληνίδας, ενός Κύπριου και ενός Αλβανού) για σωματεμπορία από κοινού και κατά μόνας, ομαδικό βιασμό (από δύο ή περισσότερους δράστες που ενεργούσαν από κοινού), βιασμό, διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση και παράνομη βία. Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος σύζυγος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΣΕΞ, Η ΚΟΚΑ, ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΑΡΙΦΑ

Οι αποκαλύψεις για τις κολασμένες νύχτες με τα ομαδικά όργια και την κόκα που φέρεται ότι οργάνωνε σε πολυτελείς βίλες πλουσίων το κύκλωμα μαστροπείας είχαν προκαλέσει σάλο στις Αρχές του 2016. Στην πολυσέλιδη κατάθεσή της στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, η «Μαρία» κατονόμαζε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία -κατά την ίδια- συμμετείχαν σε κύκλωμα, ενώ έδινε στοιχεία για τις «βίλες του σεξ», τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής, τα ερωτικά στούντιο, αλλά και τα πρακτορεία τα οποία εφοδίαζαν τους «πελάτες» με τις κοπέλες που ανταποκρίνονταν στα βίτσια τους. Η ίδια περιέγραφε ότι ο σύζυγός της μετά τον γάμο τους άρχισε σταδιακά να την πιέζει να συμμετέχει αρχικά σε ανταλλαγές ζευγαριών και εν συνεχεία να την εκδίδει διά της βίας σε γνωστούς επιχειρηματίες, αλλά και να τη «βγάζει» ακόμη και στο πεζοδρόμιο υπό την απειλή ότι θα της έπαιρνε τα παιδιά τους αν δεν υπάκουε στις προσταγές του.

8924 maria6 1396865472 copy
Η «Μαρία» όπως παρουσιαζόταν σε ιστοσελίδα για call girls

«(…) Με πήγε σε ένα πάρτι οργίων το οποίο διοργάνωνε ένα γνωστό του ζευγάρι, ο… και η …, κάπου στα Μεσόγεια εξ όσων θυμάμαι. Οι παριστάμενοι φορούσαν μανδύες και μάσκες. Στο πάρτι αυτό με ανάγκασε να κάνω αισθησιακό χορό φορώντας εσώρουχα για να προετοιμαστούν ψυχικά οι καλεσμένοι για τα σεξουαλικά όργια που θα ακολουθούσαν» ανέφερε για ένα από τα κολασμένα πάρτι στα οποία φέρεται ότι την πήγαινε ο σύζυγός της.

Περιγράφοντας μία από τις επ’ αμοιβή ερωτικές συνευρέσεις στις οποίες την υποχρέωνε να προβαίνει, υποστήριζε: «Μετά το πέρας της συνεύρεσης στο δωμάτιο, ήλθε η αλλοδαπή σύζυγος του άντρα, η οποία ήταν η οικοδέσποινα στο εορταστικό τραπέζι, με την οποία συνευρέθηκα διαδοχικά, παρουσία του συζύγου της. Για τη συνεύρεση αυτή έλαβα οικονομικό αντάλλαγμα και συγκεκριμένα 200 ή 250 ευρώ, το οποίο ήταν συμφωνημένο από τον σύζυγό μου, στον οποίο και το παρέδωσα επιστρέφοντας, όπως έκανα κάθε φορά με τις εισπράξεις των ερωτικών ραντεβού που ακολούθησαν και ήταν αναρίθμητα».

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...