Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Νεαρές φοιτήτριες «δούλες» του Σατανά

❱❱ Κορίτσια από την περιφέρεια αποκαλύπτουν πώς γλίτωσαν από τα σκοτεινά κυκλώματα! Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος ΤζαβάραςΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για συγκεκριμένα πρόσωπα, μέλη επικίνδυνων κυκλωμάτων που δρουν ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο παγιδεύοντας ανυποψίαστες κοπέλες για να τις μετατρέψουν σε δούλες του Εωσφόρου, έρχονται στο φως από κορίτσια που έμπλεξαν στα δίχτυα σατανιστών αλλά απέφυγαν την τελευταία στιγμή το τραγικό τέλος της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου.

Τα στόματα άνοιξαν από τη στιγμή που ήρθε στο φως η υπόθεση της αδικοχαμένης φοιτήτριας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω με το κεφάλι της τυλιγμένο με μια σακούλα και με ένα σωληνάκι που κατέληγε σε αμπούλα με υποξείδιο του αζώτου (το γνωστό «αέριο γέλιου») στο στόμα της. Οσα αποκαλύπτουν τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις νεαρές κοπέλες στον δικηγόρο της οικογένειάς της, έστω και ανώνυμα, προκαλούν σοκ.

Πρόκειται κυρίως για φοιτήτριες από την περιφέρεια, που σπουδάζουν στην Αθήνα, που διαπίστωσαν με τρόμο ότι θα είχαν την τραγική τύχη της φοιτήτριας από τη Βαρβάσαινα Ηλείας, αν δεν κατάφερναν να ξεφύγουν από τα κυκλώματα με τα οποία είχαν μπλέξει. Μεταξύ αυτών, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της άτυχης 22χρονης Αρετής, είναι μία φίλη της, η οποία βρέθηκε επίσης ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία αλλά ο δικός της πατέρας πρόλαβε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

f1 0

«Εχω στοιχεία για ένα κορίτσι, στο οποίο τα άτομα αυτά προκάλεσαν μεγάλο κακό. Ηταν φίλη της κόρης μου. Ευθύνονται τα ίδια άτομα, η ίδια ομάδα. Και το κορίτσι αυτό γλίτωσε στο παρά πέντε την αυτοκτονία πριν από ενάμιση χρόνο. Τη γλίτωσε ο πατέρας της. Του έστειλε αποχαιρετιστήριο γραπτό μήνυμα, αλλά εκείνος ειδοποίησε την Αστυνομία και έτρεξαν και την πρόλαβαν. Εγώ δεν πρόλαβα…» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος.

Ενδελεχείς έρευνες

Η ύποπτη αυτοκτονία της 22χρονης Αρετής είχε αναγκάσει τους γονείς της να αρχίσουν ενδελεχείς έρευνες για να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η κόρη τους. Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν διαπίστωσαν μεταξύ άλλων πως συγκεκριμένα άτομα διατηρούν στο διαδίκτυο ιστοσελίδες, οι οποίες διακινούν υλικό με σατανιστικά σύμβολα και αποκρυφιστικές δοξασίες.

«Τα άτομα αυτά, για τα οποία προέκυψε πως είναι υπαρκτά πρόσωπα και γνωστά στις Αρχές, προσεγγίζουν με διάφορους ελκυστικούς τρόπους νεαρά κορίτσια που προέρχονται από την περιφέρεια και ζουν μόνα τους στην Αθήνα, και τα μυούν σε αυτού του είδους τις δοξασίες.
Παράλληλα, τα αποκόπτουν από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον τους, ώστε να τα έχουν απόλυτα εξαρτημένα από δύο ή τρία πρόσωπα, μέσω των οποίων γίνεται και η επιτήρησή τους.

Στην πορεία, αν κρίνουν πως κάποιες από τις κοπέλες αυτές δεν είναι κατάλληλες για να πάνε σε περαιτέρω μύηση, τις θυσιάζουν ή τις οδηγούν στην αυτοκτονία!» καταγγέλλει στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Τζαβάρας (φωτό ) και εξηγεί τον λόγο που επιλέγουν να κάνουν κάτι τέτοιο οι θιασώτες των συγκεκριμένων αιρέσεων.

f3 tzavaras

«Πρόκειται για παραθρησκευτικές δοξασίες που αναφέρονται ως καταστροφικές λατρείες. Με άλλα λόγια, είναι λατρείες όντων ή πλασμάτων που, για να τα εξευμενίσουν, οι οπαδοί τους είτε οδηγούν νεαρά άτομα να γίνουν μέλη του κυκλώματος είτε τα χρησιμοποιούν ως εξιλαστήρια θύματα» ανέφερε ο κ. Τζαβάρας.

Ο δικηγόρος έχει καταθέσει στην Ασφάλεια τα στοιχεία ταυτότητας όσων συνδέονται με τις συγκεκριμένες σατανιστικές ιστοσελίδες και εκτιμά πως θα κληθούν για να εξεταστούν ένας προς ένα. Ωστόσο, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως το διαδίκτυο είναι η μέγιστη πηγή κινδύνων για τα παιδιά και, κυρίως, για τα νεαρά κορίτσια που προέρχονται από την περιφέρεια και βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα, επειδή σπουδάζουν ή εργάζονται. Θα πρέπει η Πολιτεία να βάλει όρους στο διαδίκτυο, να βάλει τάξη σε αυτό το χάος και, προπαντός, να βάλει φίλτρα ώστε να αξιολογούνται οι διάφορες πληροφορίες που προσφέρονται, όπως γίνεται και με τα θέματα που έχουν σχέση με την παιδοφιλία ή άλλα ζητήματα»!

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της αδικοχαμένης φοιτήτριας και από την ανάκληση των δεδομένων της στο Instagram και το facebook, προκειμένου οι Αρχές να καταλήξουν στα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε η άτυχη 22χρονη το τριήμερο προτού αφήσει την τελευταία της πνοή, στις 23 Μαρτίου.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...