Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον αποτελείωσε

❱❱ Καινούργια ευρήματα δείχνουν ότι ο θεατρίνος δολοφόνος ενδέχεται να είχε και άλλους συνεργούς στο στυγερό έγκλημαΟι αποκαλύψεις γύρω από τις συνθήκες του βίαιου θανάτου του άτυχου επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, καθώς νέα ευρήματα δείχνουν ότι ο δολοφόνος δεν έδρασε μόνος!

Τα άγρια χτυπήματα που δέχτηκε το 59χρονο θύμα στο πρόσωπο και το σώμα φανερώνουν όχι μόνο το μένος του 46χρονου δράστη Δήμου Δήμου, αλλά ενισχύουν το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς που τον βοήθησαν να ολοκληρώσει το δολοφονικό σχέδιό του να «ξεφορτωθεί» διά παντός τον επιχειρηματία.

Κι αυτό καθώς τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου συνηγορούν στο σενάριο πως άλλος κρατούσε ακινητοποιημένο το θύμα και άλλος τον χτυπούσε ανελέητα με σφυρί ή ρόπαλο για να το αποτελειώσει! 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο Σωκράτη Τσαντίρη, που όρισαν ως πραγματογνώμονα τα αδέλφια του αδικοχαμένου κτηνοτρόφου, δεν μπορεί να αποκλειστεί η συμμετοχή περισσότερων ατόμων στο στυγερό έγκλημα.

Κακώσεις

«Το θύμα δέχτηκε άγρια χτυπήματα. Διαπιστώσαμε σε μια ιατροδικαστική διερεύνηση με την προϊσταμένη της αρμόδιας υπηρεσίας Θεσσαλονίκης Ελένη Ζαγγελίδου πολλαπλούς τραυματισμούς, κακώσεις, σε πρόσωπο και θώρακα που προκλήθηκαν από θλον όργανο. Θα μπορούσε να είναι ένα σφυρί, ρόπαλο ή ακόμα και γροθιές» τονίζει ο τεχνικός σύμβουλος, επισημαίνοντας ότι «ίσως κάποιος να τον συγκρατούσε και κάποιος άλλος να του κατάφερνε τα χτυπήματα».

«Εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω ότι συμμετείχε και άλλο άτομο» εξηγεί, προσθέτοντας ότι, παρότι έχουν περάσει δυόμισι χρόνια, η σορός του Δημήτρη Γραικού παρέμεινε σχεδόν αναλλοίωτη. Μάλιστα, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», ο κ. Τσαντίρης επισημαίνει ότι «υπήρξε ένα ακόμη μακροσκοπικό ιατροδικαστικό εύρημα που συνδέει και με ασφυξία». 

«Με αυτό το δεδομένο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ότι θάφτηκε ζωντανός» εξηγεί. Αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε το άγριο έγκλημα, τονίζει πως ο θάνατος του Δημήτρη Γραικού αποδίδεται σε βίαιη εξωτερική επίδραση και προσθέτει πως από τη φθορά των ρούχων φαίνεται πως σύρθηκε ως το σημείο όπου θάφτηκε κάτω από το χώμα!

Κυνισμός

Την ίδια ώρα, μια νέα μαρτυρία για τον κυνισμό αλλά και το επί σειρά μηνών θέατρο που έπαιζε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος σοκάρει, αφού ο 46χρονος κατηγορούμενος επιχειρούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να αποπροσανατολίσει τις Αρχές!

Τη στιγμή της ανασκαφής στο χωμάτινο σκάμμα, στο οικόπεδο του τρόμου που έμελλε να γίνει ο τάφος του Δημήτρη Γραικού, και ενώ οι ρόδες του αγροτικού αυτοκινήτου του είχαν αρχίσει ήδη να διαφαίνονται, ο αδίστακτος 46χρονος έμπορος κρεάτων Δήμος Δήμου προσπάθησε ακόμη μία φορά να γλιτώσει με ένα ψέμα! «Ο Δημήτρης μού είπε να το θάψω εδώ, για να φύγει ανενόχλητος για τα Σκόπια» φέρεται ότι είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς, λίγα δευτερόλεπτα προτού η μακάβρια αποκάλυψη βάλει τέλος στο θρίλερ των δυόμισι ετών.

Δορυφορικές εικόνες από τον τόπο στον οποίο βρέθηκαν το αυτοκίνητο και η σορός του αδικοχαμένου επιχειρηματία επιβεβαιώνουν πως μία ημέρα πριν από την εξαφάνιση του θύματος στο οικόπεδο του δράστη υπήρχε ανοιχτός ένας μεγάλος λάκκος, ενώ στην επόμενη λήψη του δορυφόρου κάποιους μήνες αργότερα ο λάκκος, ο οποίος «κατάπιε» τον 59χρονο, ήταν πια καλυμμένος με χώμα.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...