Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ράσα, μάγια και χρέη

❱❱ Μοναχός Κυπριανός ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας  ❱❱ Το εκκεντρικό μέντιουμ από τις Ferrari και την TV σε μοναστήρι στον Λαγκαδά Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Τα άστρα «έγραφαν» στροφή στη ζωή του γνωστού από τη συμμετοχή του σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές της trash tv Νίκου Χορταρέα, που άφησε πίσω του τη χλιδάτη ζωή, τα ταρώ και τα… νομικά του προβλήματα, φόρεσε τα ράσα και ετοιμάζεται ως τα μέσα του άλλου μήνα να χειροτονηθεί μοναχός με το σημειολογικό όνομα «Κυπριανός»! 

Ο αστρολόγος-μέντιουμ, που μοίραζε αφειδώς υποσχέσεις σε παντρεμένες γυναίκες -που είχαν φάει κέρατο- ότι θα τους έλυνε τα μάγια, είχε απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις Αρχές με συλλήψεις για χρέη, απάτες και με την κατάσχεση της πανάκριβης κόκκινης Ferrari που οδηγούσε για ένα διάστημα!

Σαν βόμβα «έσκασε» πριν από μερικά 24ωρα η είδηση ότι ο 63χρονος πρώην «αναλυτής σχέσεων», που είχε συλληφθεί το 2014 για φοροδιαφυγή-μαμούθ ύψους 710.000 ευρώ, απαρνήθηκε τα εγκόσμια για να αφιερωθεί στον Θεό.

Στην αρχή πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για ακόμη μία «τρολιά» του διαδικτύου, όμως αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν όταν είδαν τη φωτογραφία που διέρρευσε, στην οποία φαίνεται ο άλλοτε αστρολόγος-μελλοντολόγος με γένια και με καλυμμαύκι καλόγερου, παρόλο που δεν έχει ακόμη καρεί!

esr 0807 011 cmyk

«Aμαρτωλή» ζωή

Εξάλλου, ο ίδιος επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Tlife, ότι μέσα στον Ιούλιο -ή το πολύ ως τον Δεκαπενταύγουστο- θα καρεί ιερομόναχος σε μοναστήρι του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και πως έχει αφήσει πίσω του την προηγούμενη «αμαρτωλή» ζωή του!

«Δεν χειροτονήθηκα ακόμα, αλλά προετοιμάζομαι, είναι αλήθεια…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χορταρέας, που πλέον ακούει στο χριστιανικό όνομα «Κυπριανός», από τον άγιο ο οποίος ήταν ειδωλολάτρης και μάγος στην εποχή του, αλλά αφοσιώθηκε στον Θεό και πολέμησε τη μαγεία από τη θέση του επισκόπου!

Σύμφωνα με τη θρησκευτική παράδοση, ο άγιος Κυπριανός είναι ο άγιος στον οποίο προσεύχονται οι πιστοί οι οποίοι θεωρούν ότι έχουν «χτυπηθεί» από τη μαγεία!

Τι οδήγησε, όμως, τον πρώην τηλεαστρολόγο να κάνει στροφή 180 μοιρών; Κατά πληροφορίες, καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να μονάσει στάθηκε ο θάνατος της μητέρας του, πριν από δύο χρόνια.

Το πρώην μέντιουμ που ξεχώριζε για τη ξανθιά κώμη του και τα εκκεντρικά του ντυσίματα φαίνεται ότι δεν ξεπέρασε ποτέ την απώλεια της γυναίκας που τον έφερε στον κόσμο και, όπως έχει πει ο ίδιος, του μετέδωσε το χάρισμα στη μελλοντολογία!

Το αποτέλεσμα ήταν να βρει καταφύγιο στην Εκκλησία. Τη μεταστροφή του «αγκάλιασαν» και η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, αλλά και ο ίδιος ο μητροπολίτης κ. Ιωάννης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκκλησιαστική ιστοσελίδα Εkklisia Online: «Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητικών δυνάμεων. Δεν υπάρχει απαξίωση στη ζωή της Εκκλησίας ουδενός. Δέχεται τους πάντες… Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου. Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους…»

f3 1510238

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...