Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τη βίασε και την πέταξε σαν το σκυλί

 Στον κόσμο της η σύζυγος του killer! Εκείνος ήταν στον εισαγγελέα κι εκείνη ανανέωνε το… facebook
❱❱ O Γιάννης Παρασκάκης ομολόγησε ότι εκείνη τη μέρα είχε βγει με σκοπό να ικανοποιηθεί σεξουαλικά
Στο θολωμένο μυαλό του 27χρονου δολοφόνου της βιολόγου! Ηθελε να γίνει δόκιμος μοναχός σαολίν

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο 27χρονος Χανιώτης, το παπαδοπαίδι που με τη σύζυγό του απέκτησε δύο παιδιά, αφαίρεσε τη ζωή της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας, η άτυχη γυναίκα βιάστηκε και βασανίστηκε άγρια προτού αφήσει την τελευταία πνοή της στα χέρια του «δημίου» της!

Ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης από το Μάλεμε αντίκρισε την αδικοχαμένη βιολόγο την ώρα που έκανε τζόγκινγκ κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητό του, κινούμενος αρχικά ευθεία και, αμέσως μετά, με την όπισθεν.

Μάλιστα, η τραγική ειρωνεία είναι ότι οι δύο γιοι του θύματος είχαν επισκεφθεί το σημείο όπου ο 27χρονος πάτησε με το αυτοκίνητό του τη μητέρα τους!

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Νίκο Λαγουδάκη, ο δράστης έβαλε τη βιολόγο αναίσθητη στο πορτμπαγκάζ και τη μετέφερε στο φρεάτιο εξαερισμού του πολεμικού καταφυγίου, τη βίασε και την πέταξε σαν το σκυλί!

Ο ανώμαλος των… σπηλαίων έκλεισε κατόπιν το στόμιο του τούνελ με μια παλέτα και πήγε σε κοντινό νεκροταφείο όπου έπλυνε το πορτμπαγκάζ, εξαφανίζοντας τα ίχνη. Προς το παρόν, πάντως, παραμένει μυστήριο αν ο 27χρονος βίασε την άτυχη επιστήμονα όσο ήταν ζωντανή ή αφού είχε πεθάνει, κάτι που θα δείξουν τα επίσημα εργαστηριακά αποτελέσματα.

f4 reapper ar

Ενα ψέμα και δύο λάθη

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη του 27χρονου αγρότη από ένα ψέμα και δύο λάθη.

Το πρώτο λάθος ήταν ότι καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας ενώ μετέφερε το θύμα με το αυτοκίνητό του στη σπηλιά, όπου έμελλε να γραφτεί ο επίλογος της τραγωδίας, ενώ το δεύτερο ήταν ότι άφησε ανοιχτό το κινητό τηλέφωνό του, με αποτέλεσμα να αφήσει «ίχνη» από την παρουσία του στην περιοχή.

Ο ίδιος κατά την προσαγωγή του ισχυρίστηκε ότι δεν είχε επισκεφθεί τον τελευταίο μήνα το μέρος όπου εντοπίστηκε νεκρή η Σούζαν Ιτον. Αυτό το ψέμα αποδείχθηκε μοιραίο για τον ίδιο, αφού οι αστυνομικοί γνώριζαν ήδη τις κινήσεις του.

Ολα αυτά, σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία, η οποία αφορούσε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος που δεν είχε καταγγελθεί, δεν άφησαν καμία αμφιβολία στους αστυνομικούς ότι ο 27χρονος είναι ο δράστης.

f1 apologia hania

Εύρημα

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος να έχει κάνει και τρίτο λάθος το οποίο οδήγησε στη σύλληψή του.

Κατά πληροφορίες, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχει μεταφερθεί ένα αντικείμενο που εντοπίστηκε στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί της 60χρονης.

Το συγκεκριμένο αντικείμενο, το οποίο έχουν συνήθως άτομα που έχουν υπηρετήσει στην Πολεμική Αεροπορία, όπως ο ίδιος, φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά της σορού.

Την ίδια ώρα, σοκαριστική είναι η παραδοχή του 27χρονου στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ότι τη μοιραία μέρα έψαχνε τρόπο να εκτονώσει την ακατανίκητη σεξουαλική διέγερση που τον είχε κυριεύσει και ότι θα έκανε το ίδιο, όποιος και αν βρισκόταν μπροστά του!

«Κάποιες φορές με πιάνει κάτι και θέλω να κάνω κακό» είπε ψυχρά στους αστυνομικούς.

Εντύπωση, επίσης, προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 27χρονος ομολόγησε το φρικτό μυστικό του πρώτα στη σύζυγό του, λέγοντάς της με πρωτοφανή κυνισμό: «Ναι, το έκανα»!

Η ίδια, πάντως, φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί το σοκ που έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η δολοφονία που διέπραξε ο σύζυγός της, αφού την ώρα που εκείνος οδηγούνταν στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία, βιασμό και οπλοκατοχή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, εκείνη ενημέρωνε τη φωτογραφία του προφίλ της στο facebook!

f5 82

Ήταν ψωνισμένος με τον εαυτό του και ήθελε να γίνει μοναχός σαολίν

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της στυγερής δολοφονίας της άτυχης Σούζαν Ιτον ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα social media.

Αλλοτε ποζάροντας ως… μοντέλο με την ανορθόγραφη υποσημείωση «jedleman» και άλλοτε ανεβάζοντας βιντεάκια από τις εξορμήσεις του στην κρητική ύπαιθρο και στα σπήλαια του νησιού (σ.σ.: κατά τραγική ειρωνεία, είχε αναρτήσει και παλαιότερη εξερεύνηση της σπηλιάς στο Μάλεμε, όπου πέταξε την 60χρονη!), είχε κατορθώσει να κάνει περίπου 4.000 φίλους στο facebook, ενώ ανάλογη ήταν η δημοφιλία του και στο YouTube, όπου διατηρούσε κανάλι με πολλές αναρτήσεις και αρκετές προβολές.

Παράλληλα, ο νεαρός αγρότης φρόντιζε να διατηρεί το προφίλ του καλού και αφοσιωμένου οικογενειάρχη, ο οποίος αγαπούσε τη φύση και τους κρυμμένους θησαυρούς της, καθώς επίσης τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες.

Η αδιάλειπτη παρουσία του στα social media περιλάμβανε σκηνές της καθημερινότητάς του με τη νεαρή σύζυγό του και τα δύο μωρά τους, ένα αγοράκι δύο χρόνων και ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους, tutorials για διάφορες κατασκευές, του τύπου «πώς να φτιάξεις ένα αλεξίπτωτο», και πλήθος στιγμιότυπων από την αθλητική του δραστηριότητα, ακόμα και βίντεο που ως σαολίν σπάει ένα ξύλο με τα γεννητικά του όργανα.

f6 saolin

Κολλιτσίδα στους celebrities

Από τον 27χρονο δεν είχαν… γλιτώσει ούτε οι εγχώριοι celebrities, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, τους οποίους πλησίαζε για ένα ενσταντανέ, προκειμένου να εξασφαλίζει likes από τους ψηφιακούς φίλους του.

Ο ίδιος περιέγραφε τον εαυτό του ως εξής: «Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τις ανατολικές πολεμικές τέχνες, Shao Lin Kung Fu! Αγαπώ αυτό που κάνω, αλλά συγχρόνως φροντίζω μερικά από τα προστατευόμενα είδη (sic) ζώων.

Επίσης, ασχολούμαι με τον μοντελισμό.

Ονειρό μου είναι να γίνω ένας μεγάλος, μάχιμος μοναχός σαολίν.

Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Επίσης, κάνω και άλλες πολλές δουλειές.

Οποιος – όποια ενδιαφέρεται μαθαίνει».

Ο 27χρονος γιος ιερέα, ο οποίος κατάγεται από την Κίσσαμο, αλλά είναι μόνιμος κάτοικος Μάλεμε, παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια τη σύντροφό του και απέκτησε μαζί της δύο παιδιά.

Οι γνωστοί του τον περιγράφουν ως «δουλευταρά», καθώς εργαζόταν ως αγρότης στο χωριό του, ενώ τον τελευταίο καιρό δούλευε και σε ένα εργοστάσιο με ξύλα.

me ton partsalaki

offer

 

{{-PCOUNT-}}42{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...