Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Παρ’ τα, ρε π….η»

Σε κατάσταση σοκ ο ηθοποιός και η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη
❱❱ Στη μαφία των λαθροδιακινητών οδηγούν οι έρευνες για την άγρια δολοφονία Τούρκου στο καφέ του Παπαγιάννη
Στα βίντεο που έχουν στα χέρια τους αναζητούν οι Αρχές το «κλειδί» της άγριας δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες άγνωστου εκτελεστή μέσα στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι, το βράδυ της Τετάρτης.

Το θύμα, που ίσως ήταν μέλος μαφιόζικης οργάνωσης λαθροδιακινητών, φαίνεται ότι έπεσε σε παγίδα που του έστησε ένας «φίλος» του σε συνεργασία με τον δολοφόνο.

Στο οπτικό υλικό ο δράστης απεικονίζεται να φτάνει στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης και να πυροβολεί εν ψυχρώ πισώπλατα τον άτυχο άνδρα από το παράθυρο της καφετέριας, μπροστά στα μάτια των έντρομων θαμώνων και υπαλλήλων.

Στη συνέχεια μπαίνει με πρωτοφανή μανία στο εσωτερικό του καταστήματος αδιαφορώντας για τον κόσμο, στέκεται πάνω από το θύμα που είχε πέσει αιμόφυρτο στο τραπέζι και τον χτυπάει με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι!

Σύμφωνα με τους σοκαρισμένους θαμώνες που έγιναν μάρτυρες του φρικτού εγκλήματος, την ώρα που ο δολοφόνος χτυπούσε αμείλικτα τον νεαρό Κούρδο, φέρεται ότι του φώναζε «πάρ’ τα, ρε π…»!

Μάλιστα, ο γεμιστήρας πέφτει από το όπλο αλλά ο δράστης δεν το αντιλαμβάνεται καν και φεύγει ανενόχλητος από το κατάστημα, αφήνοντας σύξυλους τους αυτόπτες μάρτυρες.

Η ταχύτητα και η προσήλωση του δράστη στον στόχο ήταν τέτοιες που ο 25χρονος δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης, λένε οι αυτόπτες. Ο άτυχος νέος δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα αιμόφυρτος στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά του.

Από τα δακτυλικά αποτυπώματα οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητα του θύματος, που είναι Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής, γεννημένος το 1994.

Οπως προέκυψε από τα στοιχεία των Αρχών, είχε σημανθεί στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες οδηγούν στο σενάριο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με φόντο τη διακίνηση παράτυπων μεταναστών ή την έκδοση πλαστών εγγράφων.

Εχοντας στα χέρια τους οπτικοακουστικό υλικό τόσο από την κάμερα ασφαλείας της καφετέριας όσο και από γειτονικά καταστήματα στα οποία απεικονίζεται καθαρά ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο εντοπισμός του είναι θέμα χρόνου.

Την ίδια ώρα, στο κάδρο των ερευνών βρίσκεται και το πρόσωπο που λίγη ώρα νωρίτερα καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα και αναχώρησε ελάχιστα λεπτά προτού εισβάλει στην καφετέρια ο εκτελεστής. Και αυτό το πρόσωπο φαίνεται ξεκάθαρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην καφετέρια, στα βίντεο που μελετούν καρέ καρέ οι αστυνομικοί του

Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

nea foto ektelesi peristeri papagiannis

Εντονος διάλογος

Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, λίγα λεπτά προτού το κατάστημα μετατραπεί σε τόπο εγκλήματος, ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται ότι είχε έντονο διάλογο με τον άτυχο 25χρονο, τον οποίο προσπαθούσε να καθησυχάσει.

«Του έλεγε συνεχώς “μη φοβάσαι, μη φοβάσαι”…» φέρεται ότι κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας στους αστυνομικούς.

Ο άγνωστος προς το παρόν άνδρας θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» από τις Αρχές, που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι συνεργός του δράστη.

Σε κάθε περίπτωση, εκτιμούν ότι γνωρίζει τι είχε προηγηθεί μεταξύ θύματος και δολοφόνου και ποια ήταν τα κίνητρα που οδήγησαν στο μαφιόζικο έγκλημα.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Τετάρτης και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα εν ζωή το μετέφερε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται ο Μάνος Παπαγιάννης και η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη μετά το στυγερό έγκλημα μέσα στην καφετέριά τους, στο Περιστέρι.

«Ο κύριος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος, δεν μπορεί να πιστέψει ότι το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα μέσα στο μαγαζί του» είπε στην «Espresso» η δικηγόρος του Γιάννα Παναγοπούλου (μικρή φωτό), επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο γνωστός ηθοποιός κατόρθωσε να διαχειριστεί την κατάσταση με ψυχραιμία.

«Αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν έσπευσε στο σημείο και διαχειρίστηκε με μεγάλη ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό. Ηταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συνεργατών του, οι οποίοι βρίσκονταν στην καφετέρια την ώρα της δολοφονίας» τόνισε η κυρία Παναγοπούλου και εξήγησε ότι ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τις αστυνομικές Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση.

«Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του παρείχαν από το πρώτο λεπτό κάθε δυνατή βοήθεια στους αστυνομικούς, προκειμένου να εξιχνιάσουν το στυγερό έγκλημα» ανέφερε η δικηγόρος του ηθοποιού, εξηγώντας ωστόσο ότι «ούτε ο ίδιος ούτε οι συνεργάτες του γνώριζαν το θύμα ή τον θύτη, καθώς δεν ήταν μόνιμοι θαμώνες στην καφετέρια».

Η «Espresso» επιχείρησε να επικοινωνήσει τόσο με τον Μάνο Παπαγιάννη όσο και με τη σύζυγό του Αγγελική Δαλιάνη, όμως οι δύο ηθοποιοί, που βιώνουν δύσκολες ώρες μετά το τραγικό συμβάν, είχαν διαρκώς απενεργοποιημένα τα κινητά τηλέφωνά τους.

2442 papagianis daliani 20062019

offer

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...