Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Βράχος έλιωσε την όμορφη αστροφυσικό!

❱❱ Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση της Αγγλοκύπριας Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία
❱❱ Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα! Φως στα ακριβή αίτια θανάτου της 34χρονης θα ρίξει ο ιατροδικαστήςΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης Αγγλοκύπριας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, καθώς λίγο πριν από τις 5 χθες το απόγευμα εντοπίστηκε η σορός της σε μια χαράδρα βάθους περίπου 20 μέτρων, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου διέμενε με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της, στην περιοχή Κεραμέ του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας! 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις ενός εκ των διασωστών που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού της, του Βαγγέλη Κριαρά, η αδικοχαμένη κοπέλα προσπάθησε να αναρριχηθεί σε κάποιο σημείο του δύσβατου μέρους. Ομως, ο βράχος από τον οποίο πιάστηκε αποκολλήθηκε και την καταπλάκωσε τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, φως στα ακριβή αίτια θανάτου της 34χρονης Νάταλι θα ρίξει ο ιατροδικαστής ο οποίος θα εξετάσει το άψυχο κορμί της. Μέχρι τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τις αστυνομικές Αρχές.

Τους τίτλους τέλους στην υπόθεση που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα η κοινή γνώμη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έβαλε η παρατηρητικότητα ενός εθελοντή πυροσβέστη, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες που έκαναν τα πεζοπόρα τμήματα.

Αυτός ήταν που εντόπισε στο δύσβατο ορεινό σημείο το πτώμα της 34χρονης, η οποία φορούσε τα ίδια ρούχα που συνήθιζε να φορά όταν έκανε τζόγκινγκ.

f1 34 02

Ο φίλος της

Ως τη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα της όμορφης αστροφυσικού, οι Αρχές δεν απέκλειαν κανένα σενάριο. Από το «κάδρο» των υπόπτων βγήκε σχεδόν από την πρώτη στιγμή ο 38χρονος φίλος της, για τον οποίο οι αστυνομικοί που τον εξέτασαν είπαν ότι δεν έπεσε σε αντιφάσεις ούτε εκδήλωσε περίεργη συμπεριφορά.

Αλλωστε, δεν υπήρχε κάποια μαρτυρία που να δείχνει ότι συνέβη κάτι το βράδυ της Κυριακής ή τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας όπου χάθηκαν τα ίχνη της 34χρονης, ενώ σε ό,τι αφορά τις σταγόνες αίματος που βρέθηκαν στο μαξιλάρι της όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ρινορραγία από φυσικά αίτια.

Σοκαρισμένος ακόμα από το τραγικό νέο, ο 38χρονος Κύπριος κλήθηκε χθες να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού πηγαίνοντας στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του πτώματος οι Αρχές απέκλεισαν την περιοχή, ενώ έφτασαν στο σημείο τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ μαζί με πυροσβέστες προκειμένου να ανασύρουν την αδικοχαμένη 34χρονη.

Τις τελευταίες ώρες είχαν ενταθεί οι προσπάθειες εντοπισμού της καθώς, εκτός από τις τοπικές Αρχές και τους εθελοντές διασώστες, στην επιχείρηση συμμετείχαν πυροσβέστες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και αστυνομικοί από την Αθήνα με ειδικό εξοπλισμό.

Μάλιστα, κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έφυγε εκτάκτως χθες το μεσημέρι από τα κεντρικά της Ασφάλειας στην Αθήνα για το νησί του Αιγαίου, κάτι που ενισχύει περαιτέρω την εκτίμηση ότι η Αστυνομία ερευνούσε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Το κινητό

Ενα από τα μυστήρια που θα πρέπει να λύσουν πλέον οι Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση είναι γιατί, ενώ το κινητό της άτυχης Αγγλοκύπριας έδειχνε ότι ήταν κλειστό από το απόγευμα της Δευτέρας, ξαφνικά την Τρίτη έδωσε ξανά σήμα από την κεραία των Φούρνων Ικαρίας η οποία βρίσκεται απέναντι από την περιοχή Κεραμέ.

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της Νάταλι Κρίστοφερ ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 38χρονος Κύπριος σύντροφός της παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Οπως είπε, είχαν έρθει στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία και επρόκειτο να αναχωρήσουν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας για την Κύπρο μέσω Αθηνών, όμως η σύντροφός του σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...