Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Δράμα δίχως τέλος για την σεξοβόμβα του «χρυσού» σινεμά

❱❱ Η Ρία Δελούτση σπαράζει για τον μονάκριβο «άγγελό» της, που χάθηκε σε τροχαίο
❱❱ Ραγίζει καρδιές η ηθοποιός, που είδε μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Πλοιό να γκρεμίζεται η ζωή τους μέσα σε μια στιγμή

Από τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Δράμα ατελείωτο για τη Ρία Δελούτση, την πάλαι ποτέ σεξοβόμβα του ελληνικού κινηματογράφου και Σταρ Ελλάς 1961. Η γυναίκα που κάποτε χάριζε απλόχερα τον αισθησιασμό και το γέλιο μέσα από τους ρόλους της, τα τελευταία εννέα χρόνια ζει τον απόλυτο πόνο, αυτόν που μόνο ένας γονιός που έχει χάσει παιδί μπορεί να νιώσει…

Το 2010, ο μονάκριβος γιος της Γιώργος, που απέκτησε με τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό Βαγγέλη Πλοιό, σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς μετέβαινε με τη μηχανή του στην εργασία του, όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα πετάχτηκε μπροστά του.

Χθες, με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο προσωπικό της προφίλ, η χαροκαμένη μάνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις μνήμες της από την ξεχωριστή για εκείνη και τον σύζυγό της ημέρα, καθώς στις 22 Αυγούστου 1972 έφερε στον κόσμο τον Γιώργο της.

«Ημέρα χαράς… χαρμολύπης; Σαν σήμερα ήρθες στη ζωή μας και πλημμύρισες την ψυχή μας με τα ομορφότερα συναισθήματα. Μια αστείρευτη πηγή δύναμης και δημιουργίας! Σαν σήμερα… Δεν είσαι μόνο μια ανάμνηση κι ένας καημός, μια φωτογραφία κι ένας λυγμός… Είσαι μια ολόλαμπρη παρουσία που στέλνει φως στα σκοτάδια μου. Είσαι αυτός που με κρατά πάντα όρθια… ο στυλοβάτης της ψυχής μου. Ο ολόλαμπρος ήλιος που φωτίζει τη διαδρομή μου… Το μαγικό άστρο της καρδιάς μου! Ο γιος μου! Ο λατρευτός μου! Δεν έφυγες ποτέ από κοντά μου. Είσαι πάντα εδώ και σου ψιθυρίζω γεμάτη αγάπη και αναμονή… ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ, ΨΥΧΗ ΜΟΥ» έγραψε, κάνοντας εκατοντάδες διαδικτυακούς της φίλους να «λυγίσουν» με το δράμα που βιώνουν τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της.

f5 101

Μέχρι το 2010, η ζωή του ζευγαριού ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Ο γιος τους Γιώργος είχε αποκτήσει δύο πανέμορφα κοριτσάκια και όλοι μαζί ήταν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μέχρι που ο Χάρος έστησε καρτέρι στον 38χρονο τότε Γιώργο και έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του…

Το μοναχοπαίδι τους άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στις 21 Ιουνίου 2010, καθ’ οδόν για τη δουλειά του. Πριν από έναν χρόνο, η ηθοποιός, και πάλι με ανάρτησή της, εξέφρασε τον ανείπωτο πόνο της:

«Ησουν το σπουδαιότερο, το ουσιαστικότερο, το ομορφότερο δώρο που μας πρόσφερε ο δημιουργός μας. Μας έκανες τόσο ευτυχισμένους και τόσο υπερήφανους γονείς. Υπήρξες τέλειος γιος, γιε μου! Τέλειος πατέρας και σύζυγος! Σ’ ευχαριστούμε για τη χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσες στη διάρκεια της γήινης ζωής σου. Σ’ ευχαριστούμε που έζησες κοντά μας 38 ανεπανάληπτα χρόνια. Σ’ ευχαριστούμε για τα εγγονάκια που μας χάρισες. Σ’ ευχαριστούμε για όλα! “Εφυγες” το πρωί της 21/06/2010, καθώς πήγαινες με τη μηχανή στην εργασία σου, όπως κάθε μέρα… Αλλά αυτό το πρωινό της Δευτέρας ήταν και το τέρμα στο ταξίδι της ζωής σου…»

Παρηγοριά, πλέον, στο χαροκαμένο ζευγάρι δίνουν οι δύο εγγονοί του.

f8 18

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...