Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Όλα εδώ πληρώνονται!

❱❱ Έσκασε «βόμβα» στα κελιά των τεράτων της Ρόδου
❱❱ Ποιες είναι οι κατηγορίες που τους στέλνουν στη «μητέρα των δικών»

Στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου στέλνει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου τους δύο νεαρούς που δολοφόνησαν άγρια την Ελένη Τοπαλούδη, για να δικαστούν με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και του βιασμού.

Οι δύο πρώην φίλοι, οι οποίοι από τη στιγμή της σύλληψής τους κάνουν μπαλάκι την ευθύνη ο ένας στον άλλον, παραπέμπονται σε δίκη, ενώ παρατείνεται η κράτησή τους ως την 4η Δεκεμβρίου.

Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι να παραταθεί η κράτηση για ακόμη ένα εξάμηνο, έως ότου προσδιοριστεί χρονικά η δίκη.

Αγριότητα

Το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε αυτούσια την εισήγηση του αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που είχε αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση, στην οποία καταγράφηκαν στιγμή προς στιγμή η αγριότητα και η βαναυσότητα που εκδήλωσαν πάνω στην ανυπεράσπιστη φοιτήτρια επειδή δεν ικανοποίησε τις σεξουαλικές τους απαιτήσεις.

Σύμφωνα με την εισήγηση, η οποία θα αποτελέσει ουσιαστικά το κατηγορητήριο στην αίθουσα του δικαστηρίου, το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2018 ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ. και ο 20χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ. προκάλεσαν μαρτυρικό θάνατο στην άτυχη Ελένη, την οποία προηγουμένως είχαν βιάσει στο εξοχικό στους Πεύκους, «κάμπτοντας την αντίστασή της με την άσκηση σωματικής βίας και, συγκεκριμένα, σφίγγοντάς τη στην τραχηλική χώρα.

Όσο το έκαναν αυτό, παράλληλα τη γρονθοκοπούσαν, ενώ την απειλούσαν και με ένα μαχαίρι πως θα τη σκοτώσουν» αναφέρεται στη σχετική εισήγηση του εισαγγελικού λειτουργού.

Όπως περιέγραψε ο αντιεισαγγελέας με βάση το υλικό που είχε στη διάθεσή του, η αδικοχαμένη φοιτήτρια έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των δύο παραβατικών νεαρών, οι οποίοι δεν σκέφτηκαν στιγμή να σταματήσουν να την κακοποιούν και να τη χτυπούν παρά τη σθεναρή αντίστασή της.

Όταν, σύμφωνα με το εισαγγελικό έγγραφο, εκείνη κατάφερε να ψελλίσει ότι θα τους καταγγείλει στην Αστυνομία, οι δυο τους τη γρονθοκόπησαν και τη χτύπησαν με το σίδερο του σιδερώματος στο κεφάλι, προκαλώντας της καθολικό αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα, ενώ προσπαθούσαν να τη στραγγαλίσουν!

Ακόμη και τότε, όμως, δεν έκαναν πίσω και «ευρισκόμενοι σε απολύτως ήρεμη ψυχική κατάσταση και παρά τις σχετικές έντονες παρακλήσεις της να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, επέδειξαν εμμονή στον εγκληματικό τους σχεδιασμό και μετέφεραν αυτήν γυμνή (ακριβέστερα φορώντας μόνο τον στηθόδεσμό της) στο ανωτέρω όχημα, προκειμένου να ολοκληρώσουν το προαποφασισμένο από αυτούς κακούργημα της ανθρωποκτονίας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η Ελένη κατέληξε στα βράχια του όρμου «Φώκια», όπου την πέταξαν από ύψος δέκα μέτρων και άφησε εκεί αβοήθητη την τελευταία της πνοή.

dolofonia foititrias pefkoi 031218b 0

Οργή

Αυτά που προκάλεσαν τεράστιο κύμα αγανάκτησης και οργής είναι όσα έγιναν γνωστά για όσα ακολούθησαν την απάνθρωπη δολοφονία από τους δράστες και κυρίως η επιμονή τους τις επόμενες μέρες να αναζητούν κοπέλες που ενδεχομένως θα γίνονταν νέα θύματα, για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορμές.

Είναι ενδεικτικό ότι, λίγες ώρες αφότου πέταξαν την Ελένη στα βράχια, ο Ροδίτης αναζητούσε συντρόφους μέσω facebook και παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο ακούγοντας το κομμάτι «Mama, I am a criminal» («Μαμά, είμαι εγκληματίας») σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό!

Πλέον η οικογένεια της φοιτήτριας περιμένει με αγωνία τη δίκη ελπίζοντας να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι της με τη μεγαλύτερη των ποινών, όπως επαναλαμβάνουν με κάθε ευκαιρία.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...