Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Καίει τον Mr real estate η ερωμένη του!

❱❱ Θρίλερ για γερά νεύρα με τον γόη των νοτίων προαστίων στα 80s
❱❱ Η κατάθεση-φωτιά στην υπόθεση «σίριαλ» με πρωταγωνιστή τον ομογενή επιχειρηματία

Χειροπέδες για δεύτερη φορά για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ, μετά την κατάθεση «φωτιά» της ερωμένης του πέρασαν οι Αρχές του Κονέκτικατ στον ομογενή επιχειρηματία Φώτη Ντούλος, ο οποίος, προτου ζήσει το αμερικανικό όνειρο φτιάχνοντας περιουσία στις ΗΠΑ, έκανε θραύση στον γυναικείο πληθυσμό των νοτίων προαστίων της Αθήνας τη δεκαετία του ’80 χάρη στη γοητεία του.

Η ερωμένη του 51χρονου -ο οποίος τα τελευταία χρόνια επέστρεφε συχνά στην Ελλάδα, όπου μεγάλωσε, για να λάβει μέρος σε αγώνες θαλάσσιου σκι με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, καθώς είναι δεινός σκιέρ, ενώ μετέδωσε το πάθος του για το σπορ και στα τρία από τα πέντε παιδιά του- Μισέλ Τροκόνις κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα του Κονέκτικατ ότι ο Φώτης Ντούλος έστειλε για πλύσιμο το φορτηγάκι του, επειδή σε αυτό βρέθηκε κάποια στιγμή το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος.

Σύμφωνα με το 38σέλιδο ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του Ελληνα επιχειρηματία ύστερα από αυτό, στο αυτοκίνητό του βρέθηκε «ουσία που έμοιαζε με αίμα», η οποία έπειτα από αναλύσεις αποδείχτηκε συμβατή με το DNA της Τζένιφερ Ντούλος.

Ο 51χρονος ομογενής, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate, συνελήφθη με την κατηγορία παραποίησης στοιχείων την Τετάρτη και αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης ύψους 450.000 ευρώ, ωστόσο ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις, επιχείρησε να υποβαθμίσει το συμβάν της σύλληψης.

«Δεν ακούσαμε κάτι που δεν το είχαμε ξανακούσει. Πού είναι η κατηγορία του φόνου;» αναρωτήθηκε ο Πάτις.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Φώτης Ντούλος περίμενε την Τζένιφερ στο σπίτι της στο Νιου Καναάν το πρωί της 24ης Μαΐου, ημέρας εξαφάνισής της. Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την 50χρονη μητέρα να επιστρέφει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό της, γύρω στις 8.05 το πρωί, έχοντας αφήσει τα πέντε παιδιά της στο σχολείο. Έκτοτε αγνοείται η τύχη της.

24 25 f1 18089824 7429533 jennifer vanished on may 24 as the couple pictured were battling a 5 1567663104599

Κηλίδες στο πάτωμα

Στο πάτωμα του σπιτιού της και του γκαράζ της βρέθηκαν κηλίδες αίματος, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα έπεσε θύμα επίθεσης. «Το έγκλημα και ο καθαρισμός του τόπου του εγκλήματος πιστεύεται ότι έλαβε χώρα μεταξύ 8.05 και 10.25 το πρωί» αναφέρει το ένταλμα.

Στις 10.25 το αμάξι της Ντούλος εθεάθη να απομακρύνεται από το σπίτι της και οι Αρχές πιστεύουν ότι στο τιμόνι του βρισκόταν ο Φώτης Ντούλος, ο οποίος «μετέφερε το πτώμα της και αντικείμενα που σχετίζονταν με τον καθαρισμό του χώρου».

Λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε τελικά εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του θύματος εθεάθη ένα φορτηγάκι που ανήκε σε υπάλληλο του Ντούλος, ο οποίος φαίνεται ότι το είχε δανειστεί για λίγο.

Ο υπάλληλος κατέθεσε στις Αρχές ότι το αφεντικό του τον πίεσε να αλλάξει τα καθίσματα του φορτηγού, όπως και έκανε, όμως εκείνος κράτησε τα παλιά «σε περίπτωση που τα χρειαζόταν η αστυνομία». Παράλληλα, τον έβαλε να πλύνει και το εξωτερικό του.

Ο Ντούλος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ανησυχούσε μήπως η αστυνομία έβρισκε καμιά τρίχα της μέσα σε αυτό, επειδή την είχε αγκαλιάσει στη Γιορτή της Μητέρας.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια χρονική στιγμή βρέθηκε το πτώμα της Ντούλος μέσα στο φορτηγάκι, όταν η Τροκόνις ρωτήθηκε από την αστυνομία γιατί ο Ντούλος το πήγε για πλύσιμο πέντε μέρες μετά την εξαφάνιση, εκείνη φέρεται ότι απάντησε, σύμφωνα με το ένταλμα, «προφανώς επειδή το πτώμα της Τζένιφερ βρέθηκε κάποια στιγμή σε αυτό».

24 25 f3 ap michelle troconis

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...