Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

Η Βικτώρια Καρύδα περιέγραψε τη μοιραία βραδιά όταν έμαθε την τραγική είδηση στα καμαρίνια fashion show

Με λυγμούς η Βικτώρια Καρύδα αναγνώρισε στο δικαστήριο ως δολοφόνο του Γιάννη Μακρή τον έναν από τους δύο Βούλγαρους κατηγορουμένους!

Δάκρυα, λυγμοί και εντάσεις σημάδεψαν την έναρξη της δίκης για τη φονική ενέδρα στον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε έξω σπίτι του, στο Πανόραμα της Βουλής, τον Οκτώβριο του 2018, με τη σύζυγό του Βικτώρια Καρύδα να αναγνωρίζει μετά βεβαιότητας τον έναν εκ των δύο Βουλγάρων κατηγορουμένων ως το πρόσωπο που απεικονίζεται στο βίντεο-σοκ να πυροβολεί το άτυχο θύμα.

5689 GIANIS MAKRIS VIKTORIA KARIDA 552014

Το εντυπωσιακό μοντέλο λύγισε στη θέα των δύο κατηγορουμένων, με τα δάκρυα να κυλούν ασταμάτητα από τα μάτια του, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ξέσπασε, καθώς τους είδε να συνομιλούν… χαμογελαστοί και ευδιάθετοι με φιλικά τους πρόσωπα που βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα! «Ήθελα να ήξερα τι τους δίνει τόση χαρά» αναρωτήθηκε απευθυνόμενη προς τους κατηγορουμένους προτού αρχίσει η δίκη, όμως εκείνοι δεν έδειξαν να συγκινούνται.

Στην κατάθεσή της η σύζυγός του αδικοχαμένου επιχειρηματία περιέγραψε την κοινή τους ζωή και εξιστόρησε εν μέσω λυγμών πώς έμαθε την τραγική είδηση της δολοφονίας του την ώρα που βρισκόταν στα καμαρίνια fashion show.

«Ημουν σε μια επίδειξη μόδας στις 31 Οκτωβρίου. Τις προηγούμενες ημέρες δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο. Την ημέρα εκείνη, με ενημέρωσε ο κολλητός μου φίλος. Ηρθε στα καμαρίνια και μου είπε ότι κάτι έγινε, αλλά δεν μου είπε ακριβώς… Είδα το βίντεο δυστυχώς, μπορώ να αναγνωρίσω από το βίντεο τον πρώτο κατηγορούμενο» είπε συντετριμμένη.

Σκοτεινό βίντεο

Όταν ρωτήθηκε από την έδρα πώς αναγνωρίζει τον κατηγορούμενο από ένα σκοτεινό βίντεο, η Βικτώρια Καρύδα ήταν κατηγορηματική.

«Είμαι άνθρωπος της λεπτομέρειας. Βλέπω πράγματα που άλλοι δεν παρατηρούν. Εχει ίδιο σωματότυπο, είχε κοτσίδα και περπατάει με τον ίδιο τρόπο. Είδα τον τρόπο που περπατάει στο βίντεο και αντίστοιχο βίντεο από τα κανάλια στα δικαστήρια. Τρέχει με τον ίδιο τρόπο» περιέγραψε.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι τον πρώτο κατηγορούμενο τον είχε δει την ημέρα της δολοφονίας ένας φίλος του άνδρα της, ο οποίος φέρεται ότι της αποκάλυψε πως ο Γιάννης Μακρής είχε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες τον συγκεκριμένο Βούλγαρο να κυκλοφορεί πάντα κάπου κοντά του. Αναφερόμενη στο επίμαχο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, η Βικτώρια Καρύδα περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του συζύγου της με τη φωνή της να σπάει από τους λυγμούς.

karida

«Βγήκε ο άνδρας μου, κοίταξε δεξιά και αριστερά και μπήκε στο αμάξι. Ενας πεζός ήρθε τρέχοντας, τον πυροβόλησε και έφυγε τρέχοντας και πάλι» είπε και ξεκαθάρισε ότι ως τότε ο σύζυγός της δεν είχε νιώσει ποτέ φόβο. «Κυκλοφορούσαμε με μια βέσπα, χωρίς προστασία. Δεν είχαμε φόβο. Μόνο φύλαξη στο σπίτι μετά τις 10 το βράδυ για τους κλέφτες είχαμε. Αν υπήρχε κίνδυνος, θα μου το έλεγε. Θα υπήρχε άνθρωπος να μας φυλάξει. Κυκλοφορούσε άνετα με τα παιδιά μας, δεν είχε όπλο» κατέθεσε η σύζυγος του επιχειρηματία, με τον οποίο είχε αποκτήσει δύο παιδιά κατά τη διάρκεια της 10ετούς σχέσης τους.

Αναφερόμενη στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γιάννη Μάκρη, η Βικτώρια Καρύδα παραδέχθηκε ότι δεν ήξερε πολλές λεπτομέρειες και ανέφερε ότι όταν εκείνος ήρθε στην Ελλάδα από την Αυστραλία, ασχολήθηκε με εταιρία σεκιούριτι. «Την ημέρα που έγινε το κακό, άνοιξε τη δεύτερη επιχείρησή του» πρόσθεσε το μοντέλο, ενώ αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του συζύγου της σε ενδεχόμενες παράνομες δραστηριότητες.

«Ο άνδρας μου δεν είχε τίποτα όσο ήμασταν μαζί! Δεν τα ξέρω αυτά που λέτε…» σχολίασε η μάρτυρας, απαντώντας στους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων που επικαλέστηκαν δημοσιεύματα των αυστραλιανών μέσων περί παραβατικής συμπεριφοράς του Γιάννη Μακρή. Μάλιστα, για το μαχαίρι που βρέθηκε πάνω στο θύμα ανέφερε ότι «μαχαιράκια σε μπρελόκ είχαμε στο σπίτι και τα παίρναμε στην παραλία».

Αρνήθηκαν κατηγορηματικά την εμπλοκή τους στο έγκλημα

Ψύχραιμοι και… χαλαροί κάθισαν στο εδώλιο οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του επιχειρηματία, ενώ αρνήθηκαν κατηγορηματικά την εμπλοκή τους στο στυγερό έγκλημα. Τα δύο αδέλφια από τη Βουλγαρία, που είχαν κριθεί προφυλακιστέα μετά την απολογία τους στον ανακριτή, δήλωσαν αθώα στη σύντομη τοποθέτησή τους στο δικαστήριο κατά την έναρξη της δίκης.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες, είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία Μακρή. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη» είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο πρώτος κατηγορούμενος, ο οποίος κατηγορείται ως αυτός που «γάζωσε» με σφαίρες τον Μακρή μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αδελφός του, λέγοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη μαφιόζικη επίθεση.

Επιχείρηση

Την ίδια στάση της άρνησης του κατηγορητηρίου είχαν ακολουθήσει και κατά τις απολογίες τους, υποστηρίζοντας ότι το επίμαχο διάστημα βρέθηκαν από τη Βουλγαρία στη χώρα μας γιατί ήθελαν να ανοίξουν επιχείρηση!

Αίσθηση προκάλεσε στο δικαστήριο ένα μήνυμα που επικαλέστηκαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων, το οποίο φέρεται ότι είχε αποστείλει ο Γιάννης Μακρής 20 δευτερόλεπτα προτού βγει από το σπίτι του τη μοιραία βραδιά.

«Να προσέχεις πού πας και πού μιλάς» φέρεται ότι έγραφε το μήνυμα και όταν ρωτήθηκε η Βικτώρια Καρύδα, απάντησε ότι δεν γνωρίζει γι’ αυτό ή τι μπορεί να εννοούσε ο άνδρας της με αυτό.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...