Σάββατο, 21 Ιουνίου, 2025

Οι διάλογοι των «ανιψιών» του αρχιχούλιγκαν «θείου» που πότιζαν δρόμους με αίμα

Ως αργά χθες απολογούνταν στη 2η ανακρίτρια ανηλίκων οι...

Η τούρτα πάει «σύννεφο» στο ΠΑΣΟΚ

Φανταστείτε τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ για να ζητούν από...

Η Χριστίνα Κολέτσα ποζάρει με μπικίνι

Είναι μία από τις ωραιότερες και πιο σέξι παρουσίες...

«Άγιος έρωτας»: Ο Χάρης εξομολογείται τα πάντα στον πατέρα Νικόλαο

Οι εξελίξεις της σειράς «Άγιος έρωτας» έρχονται καταιγιστικές.Δευτέρα 23...

Η Παναγία έσωσε τον γιο του Τομ Χανκς

Ο Τσέστερ, παιδί του χολιγουντιανού ηθοποιού, «χτύπησε» τατουάζ με τη Θεοτόκο στο μπράτσο επειδή θεωρεί ότι τον γλίτωσε από τα ναρκωτικά.

Στα χνάρια των διάσημων γονιών του βαδίζει ο Τσέστερ Μάρλον Χανκς, ο οποίος, όχι μόνο δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος, αλλά σε κάθε ευκαιρία υποστηρίζει ότι η Παναγία Γλυκοφιλούσα τον βοήθησε να ξεπεράσει τον σοβαρό εθισμό του στα ναρκωτικά, με τα οποία είχε περιπέτειες από πολύ μικρή ηλικία!

Ο μεγαλύτερος γιος του βραβευμένου με Οσκαρ χολιγουντιανού αστέρα Τομ Χανκς και της ελληνικής καταγωγής ηθοποιού Ρίτα Γουίλσον έχει «κληρονομήσει» από τους γονείς του την αγάπη τους τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ορθοδοξία, την οποία ασπάστηκαν, θεωρώντας ότι ο τρόπος που δοξάζονται στη χώρα μας τα θεία αντιπροσωπεύει τις δικές τους εσωτερικές πεποιθήσεις για τη μεταφυσική.

Μάλιστα, για να αποδείξει και εμπράκτως την πίστη του στον Θεό ο 30χρονος ράπερ «χτύπησε» στην πλάτη του έναν πελώριο σταυρό, ενώ στόλισε το μπράτσο του με την εικόνα της Παναγίας, όπως αποτυπώνεται στην ορθόδοξη παράδοση. Ο ίδιος πιστεύει ότι η Παναγία Γλυκοφιλούσα τον βοήθησε να βγει από το μαύρο τούνελ των ουσιών, από τις οποίες κατάφερε να απεξαρτηθεί σχετικά πρόσφατα, ενώ πιστεύει ακράδαντα ότι αυτή προστατεύει και την οικογένειά του από τις κακοτοπιές.

«Μάχη με τον εθισμό»

«Δίνω μάχη με τον εθισμό από τα 16 μου χρόνια. Στα 24 ζήτησα τελικά βοήθεια. Έχοντας στο κοντέρ 50 μέρες καθαρός, μπορώ να σας πω ειλικρινά ότι δεν ήμουν ποτέ πιο χαρούμενος» είχε δηλώσει το 2014 ο Τσέστερ Μάρλον Χανκς, γνωστός και με το παρατσούκλι Τζετ Χέιζ, μέσω ενός βίντεο που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram.

Στο ίδιο βίντεο, στο οποίο μοιραζόταν το πρόβλημά του με το κοινό του στις ΗΠΑ, ο 30χρονος σήμερα Τσέστερ είχε ευχαριστήσει την οικογένειά του για την υποστήριξή της, ενώ είχε παροτρύνει όσους είχαν το ίδιο πρόβλημα με αυτόν να μιλήσουν σε κάποιον.
Ο Τομ Χανκς έχει άλλους δύο γιους, τον Τρούμαν, τον οποίο απέκτησε επίσης με τη Ρίτα Γουίλσον, και τον Κόλιν, από τον πρώτο γάμο του με τη Σαμάνθα Λούις. Ο τελευταίος, ο οποίος έχει ακολουθήσει το ίδιο επάγγελμα με τον 64χρονο αστέρα του Χόλιγουντ, φροντίζει να επισκέπτεται με τα δύο παιδιά του το «ησυχαστήριο» της οικογένειας στην Αντίπαρο. Η κόρη του, μάλιστα, Ολίβια απευθύνεται στον Τομ και στη Ρίτα πάντοτε στα ελληνικά, φωνάζοντάς τους «παππού» και «γιαγιά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Έχω πει στα παιδιά μου να μην στεναχωρηθούν όταν πεθάνω, έχω ζήσει τη ζωή μου»

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν τη φοβίζει ο χρόνος που περνάει.

Σταρ tiktoker με γονείς κομπιναδόρους – Κύκλωμα ΕΦΚΑ με «μαϊμού» αναπηρικά επιδόματα

Δύσκολες ώρες περνάει πασίγνωστος «ορεινός» TikToker που πρόσφατα είχε...

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Δε πάει ο νους σας με ποια τραγουδίστρια είναι ζευγάρι

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ερωτευμένος ξανά!Μετά τον χωρισμό με...

Απολογία Φιλιππίδη: «Η κυρία Παπαχαραλάμπους λέει αλήθεια, ουρούσα στον νιπτήρα της»

Συνεχίζεται η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και μεταξύ άλλων...

Περίεργα «τρίγωνα» στη δίκη Φιλιππίδη – Ο πρώην συνήγορος Θέμης Σοφός και η σχέση με την εφέτη

Επεισοδιακή ήταν (και) η χθεσινή ακροαματική διαδικασία στο Μικτό...
spot_img
spot_img