Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Το έπαθλο ρεκόρ ύψους 98 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι...

Τούρκοι απειλούν τον Έλληνα «ημίθεο» της πασαρέλας Νεκτάριο Κυρκόπουλο – Δεχόταν τηλεφωνήματα από αγνώστους

«Δέχτηκα απειλές από Τούρκους μετά την απάντησή μου στην άσεμνη χειρονομία του Τζαν Γιαμάν με φόντο την ελληνική σημαία». Το διεθνούς φήμης μοντέλο Νεκτάριος Κυρκόπουλος αποκαλύπτει στην «Espresso» και τον Ηλία Μαραβέγια τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνησή του να «αντιγράψει» τη χειρονομία του Τούρκου ηθοποιού, ποζάροντας αντίστοιχα με σηκωμένο το μεσαίο του δάχτυλο και μια τουρκική σημαία στο φόντο και με αφορμή τις συνεχείς προκλήσεις στη νοτιοανατολική Μεσόγειο από το «ασκέρι» του Ερντογάν.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου έναν χρόνο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του σταρ από τη γειτονική χώρα στην Ελλάδα με αφορμή το σίριαλ «Φτερωτός θεός», στο οποίο πρωταγωνιστούσε τότε. Ο ίδιος βρισκόταν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης όταν απαθανατίστηκε να υψώνει το μεσαίο δάχτυλό του (σ.σ.: για να φτιάξει τα γυαλιά του, όπως ισχυρίστηκε εκ των υστέρων) με τη γαλανόλευκη στο background.

Οι ισχυρισμοί του περί παρεξήγησης έπεισαν κάποιους, αλλά όχι όλους. Μεταξύ των τελευταίων ήταν ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, ο οποίος χωρίς να χάσει καιρό πόζαρε με τον ίδιο τρόπο μπροστά σε μια τουρκική σημαία και πόσταρε κατόπιν το «κλικ» στα social media γράφοντας: «Να, εδώ φτιάχνω τα γυαλιά μου». Σήμερα ο ωραίος Ελληνας, ο οποίος διαπρέπει ως μοντέλο στην Κίνα, στην Ινδία και σε πολλές ακόμη μακρινές χώρες, επαναφέρει το θέμα στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας πρώτη φορά μέσω της «Espresso» τι ακολούθησε του περιβόητου post.

«Ήμουν δόκιμος στον ελληνικό Στρατό και αυτή τη στιγμή έχω τον βαθμό του ανθυπιλάρχου. Θεωρώ ότι έχω αξίες και ιδανικά, κάτι που μπορούν να το διαβεβαιώσουν και όσοι με γνωρίζουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε… Μιλάμε για τη σημαία μας» σχολιάζει αρχικά ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος.

«Δέχτηκα απειλές από Τούρκους επειδή απάντησα στον Γιαμάν. Ακόμη και τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα φοβήθηκαν τότε να ασχοληθούν με αυτό το εθνικό ζήτημα» τονίζει στη συνέχεια, για να περάσει σε λεπτομέρειες: «Δέχτηκα πολλά απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους, αλλά και ανώνυμους αριθμούς με αποκρύψεις, είχα ασυνήθιστες κινήσεις έξω από το σπίτι μου, οι λογαριασμοί μου στα social media παρουσίασαν πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ήταν αργοί… Σαν κάποιος να προσπαθούσε να τους χακάρει. Η αλήθεια είναι ότι θορυβήθηκα λίγο, το ίδιο και οι άνθρωποι γύρω μου. Ωστόσο με ψυχραιμία και στωικότητα το θέμα ξεπεράστηκε. Πάντως, για πέντε μέρες δεν κοιμήθηκα».

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος αναφέρεται και στις προκλητικές ενέργειες του Τούρκου προέδρου στο Αιγαίο τους τελευταίους μήνες. «Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι ένας απρόσβλητος ηγέτης, που δημιουργεί εντάσεις στην περιοχή. Πιστεύω ότι αυτό που επιδιώκει είναι να προκαλέσει “θερμό” επεισόδιο με την Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά οι ψύχραιμες αντιδράσεις των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της κυβέρνησης θα το αποτρέψουν, θεωρώ. Το Καστελόριζο είναι ένα πολύ μικρό νησί, αλλά έχει τεράστια θαλάσσια έκταση γύρω του, η οποία είναι πολύ καλή για οικονομική εκμετάλλευση, καθώς υπάρχουν υδρογονάνθρακες και πετρέλαιο… Μια καλή λύση θα ήταν η συνεκμετάλλευση αυτής της περιοχής, γιατί κανείς δεν θέλει εντάσεις. Πάντως, ακόμη και σε περίπτωση “θερμού” επεισοδίου και επιστράτευσης, εγώ προσωπικά ως ανθυπίλαρχος θα είμαι εκεί» λέει αποφασιστικά.

Η παράλυση ύπνου, το «GNTM» και η σχέση εξ αποστάσεως λόγω Covid-19

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, ο οποίος έχει συμβόλαια που «τρέχουν» στην Κίνα και την Ινδία, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα, αφού οι μετακινήσεις είναι πλέον πολύ δύσκολες λόγω Covid-19, ειδικά σε τόσο μακρινούς προορισμούς.

Ο ίδιος όμως φρόντισε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο που του δόθηκε προκειμένου να διακοσμήσει το σπίτι που αγόρασε σχετικά πρόσφατα. «Χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα στη ζωή μου» μας λέει το μοντέλο, που έχασε τη μητέρα του πριν από περίπου εφτά μήνες.

«Πέρα από τη διακόσμηση του σπιτιού, περνάω περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον πατέρα μου, καθώς εξαιτίας όλων αυτών των ταξιδιών μου δεν είχα αυτή τη δυνατότητα» συμπληρώνει. «Παράλληλα είμαι στο ξεκίνημα μιας δικής μου σειράς προϊόντων περιποίησης για άνδρες, που ευελπιστώ ότι θα βγει στην αγορά μέχρι τα Χριστούγεννα. Επιπλέον, άρχισα πάλι τις προπονήσεις στο τένις, ένα άθλημα που αγαπώ και είχα παραμελήσει» αναφέρει στη συνέχεια.

Το μόνο κακό είναι ότι βρίσκεται μακριά από την αγαπημένη του Νταρμίτα Ράο, σούπερ μοντέλο από την Ινδία, με την οποία είναι σε σχέση από το 2018. «Αυτό που διαπίστωσα έπειτα από τόσους χωρισμούς που επήλθαν λόγω κορονοϊού, είναι ότι η δική μας σχέση τα πήγε μια χαρά. Η τεχνολογία βοηθά σε αυτό, επίσης έχεις και την ιδιωτικότητα που χρειάζεσαι μερικές φορές. Η απόσταση σε κάνει να ποθείς πιο πολύ» σημειώνει με αισιοδοξία.

6 31

Ο ίδιος βέβαια θα προτιμούσε να μην κοιμάται μόνος του, καθώς -όπως γνωστοποίησε πρόσφατα- υποφέρει συχνά από παράλυση ύπνου. «Το χειρότερο είναι ότι σε πιάνει τρόμος και φόβος… Φοβάσαι να κοιμηθείς για να μη βιώσεις αυτήν τη συνθήκη. Όσο κουρασμένος κι αν είσαι, να αρνείσαι να κοιμηθείς» λέει σχετικά ο Νεκτάριος και εξηγεί: «Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει μετά το ξύπνημα… Με λίγα λόγια, ξυπνά πρώτα ο εγκέφαλος, αλλά το σώμα αργεί να ακολουθήσει. Δηλαδή καταλαβαίνεις τι συμβαίνει, αλλά δεν μπορείς να κουνηθείς. Θέλει σταθερές αξίες ύπνου, πράγμα δύσκολο για μένα με τη δουλειά που κάνω. Επίσης να κοιμάσαι στο ίδιο σταθερό περιβάλλον, ηρεμία, χαλάρωση και όχι στρες… Ίσως και κάποιες μαλάξεις λίγο πριν κοιμηθείς βοηθήσουν, αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με την ηρεμία».

Ζητώντας να μας σχολιάσει το «GNTM», ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος κάνει λόγο για «ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα, που αντικατοπτρίζει τα τεκταινόμενα στον χώρο της μόδας». Όσο για την πρόσφατη «γυμνή» δοκιμασία, που χαρακτηρίστηκε «βιασμός προσωπικότητας» από σχεδιαστές και φωτογράφους, ο ίδιος είναι πιο επιεικής: «Το γυμνό είναι ΟΚ. Πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας. Πιστεύω απλά ότι ήταν λάθος η προσέγγιση… Δεν έχει σημασία τι κανείς, αλλά πώς το κάνεις. Και παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος. Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε καυστικοί ή προσβλητικοί ή απαισιόδοξοι. Μπορεί να γίνει καθοδήγηση με αγάπη» αναφέρει το διάσημο μοντέλο.

Ποιο είναι όμως το πιο «τρελό σκηνικό» που έχει συμβεί στον ίδιο πάνω σε δουλειά; «Θα σας φανεί αστείο, αλλά δεν είναι. Στην Ασία πριν ξεκινήσει και μέχρι να διεκπεραιωθεί σού φέρονται με απίστευτη ευγένεια και καλοσύνη, έχεις πάντα πολύ περισσότερα πράγματα απ’ αυτά που χρειάζεσαι. Αυτό που μου έχει συμβεί είναι μετά το πέρας της δουλειάς να με παρατήσουν στη μέση του πουθενά και να φύγουν. Και μου έχει συμβεί τρεις φορές, όχι μία».

5 36

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...