Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Ερωτικό τρίγωνο στο αμαρτωλό κρεβάτι πανίσχυρου πολιτικού

Το «καλό παιδί» της Νέας Δημοκρατίας με τη βιτσιόζα σύζυγο απέκτησαν ερωμένη από το ίδιο κόμμα! Η φιλία που «έπεσε» στα σεντόνια της ηδονής.

Στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως έχουν βαλθεί να βγάλουν μόνοι τους τα ματάκια τους (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Δεν μπορούν να εξηγηθούν διαφορετικά όσα συμβαίνουν σε κρεβατοκάμαρες και δωμάτια ακολασίας και τα οποία αποκαλύπτει το τελευταίο χρονικό διάστημα η «Espresso».

Πλέον τα ροζ σκάνδαλα παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας και οι πρωταγωνιστές με αξιώματα και ισχυρό ρόλο στον κομματικό μηχανισμό, τυφλωμένοι από το πάθος και την ηδονή, ρισκάρουν τα πάντα. Ακόμη και να κρεμαστούν στα μανταλάκια, παρασύροντας στη δίνη των ροζ σκανδάλων την ίδια την κυβέρνηση!

Η «Espresso» όμως δεν χαρίζεται και τα βγάζει όλα στη φόρα! Πρώτα η άτακτη σύζυγος υπουργού που δεν χορταίνει τις αγκαλιές και τα παράνομα φιλιά με άνθρωπο των talent shows. Μετά ο ισχυρός άνδρας τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος, ως άλλος Μαρκήσιος ντε Σαντ, έφτασε για τα σαδομαζοχιστικά αίσχη και τις απιστίες του μέχρι τις δικαστικές αίθουσες. Και τώρα; Ο κατήφορος στα σεντόνια της αμαρτίας δεν έχει τελειωμό.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso» (οι πληροφορίες είναι απολύτως εξακριβωμένες και γνωρίζουμε πρόσωπα και… διευθύνσεις), τα Ρίχτερ του τρίτου κατά σειρά ροζ σκανδάλου που χτυπάνε αλύπητα το Μαξίμου προέρχονται από το κρεβάτι που μοιράζεται πρωτοκλασάτος πολιτικός όχι μόνο με τη σύζυγό του, αλλά και με φίλη τους, επίσης πασίγνωστη πολιτικό! Το ζευγάρι που δημιούργησε το πρωτοφανές ερωτικό τρίγωνο είναι υπεράνω υποψίας. Σε τέτοιο βαθμό, που δεν περνάει από το μυαλό κανενός ότι μπορεί να έχει τέτοια περίεργα βίτσια ή ότι διψά να «εξερευνά» γουστόζικα σεξουαλικά μονοπάτια βγαλμένα από σενάρια αισθησιακών ταινιών. Όσο για την πολιτικό που μπήκε στην ερωτική ζωή του ζευγαριού, το βλέμμα της κρύβει λαγνεία και ανομολόγητους πόθους.

Oι μέρες του lockdown

Το ερωτικό τρίγωνο πήρε σάρκα και οστά την περίοδο της γενικευμένης καραντίνας. Λόγω lockdown και με μηδαμινές κοσμικές συναθροίσεις, εκδηλώσεις και events, η πλειονότητα των Νεοελλήνων το έριξε στο σεξ, με τα φαινόμενα απιστίας να εκτινάσσονται κατακόρυφα. Η απομόνωση από συναθροίσεις «άγγιξε» και τους πρωταγωνιστές του ροζ σκανδάλου που αποκαλύπτουμε σήμερα.

Εκείνος από νεαρή ηλικία είχε φτιάξει το προφίλ του καλού παιδιού. Για χρόνια εργένης, αποτελούσε έναν από τους γαμπρούς του κόμματος. Με καλές σπουδές, με το πέρασμα των χρόνων ανέβηκε στην κομματική ιεραρχία, φτάνοντας σε υψηλά αξιώματα. Όλα αυτά τα χρόνια αντιστεκόταν στον γάμο, μέχρι που στη ζωή του μπήκε μια γυναίκα που προέρχεται κι εκείνη από το κόμμα. Όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις λένε πως ήταν στο παρελθόν και πριν βάλει βέρα στο δεξί ήταν ιδιαιτέρως άτακτη και «υπέκυπτε» χωρίς ιδιαίτερες αναστολές στα μαρκαρίσματα των αντρών που την πολιορκούσαν. Και ήταν πολλά…

Η σχέση τους στην αρχή κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν βγήκε στην επιφάνεια, έπειτα από λίγο ήρθαν ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας.

Το «καλό παιδί» έγινε ένας «καλός οικογενειάρχης». Φρόντιζε άλλωστε και ο ίδιος μετά της συζύγου του να προβάλλει αυτή την εικόνα. Συνεντεύξεις από κοινού και φωτογραφίσεις ακόμη και σε lifestyle περιοδικά, με λόγια αγάπης να τυπώνονται στις ιλουστρασιόν σελίδες. Αυτά βέβαια προς τα έξω, για την καλή δημόσια εικόνα. Γιατί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ζευγάρι στο ημίφως της κρεβατοκάμαράς του ένιωθε την ανάγκη να «τυλίξει» τα γυμνά κορμιά του στην αμαρτία. Και τη βρήκε στο πρόσωπο και το κορμί της φίλης του πολιτικού. Η φιλία της όμως με το ανδρόγυνο άρχισε σιγά σιγά να οδηγείται σε άλλα μονοπάτια. Στην αρχή ήταν συζητήσεις με υπονοούμενα και σπόντες.

Υποταγμένοι στο πάθος

Οι ανομολόγητες σκέψεις που τριγύριζαν στο μυαλό δεν τους άφηναν σε ησυχία. Τα κορμιά τους παρέλυαν από λαγνεία. Μεταξύ των τριών αναπτύχθηκε μια οικειότητα που τους επέτρεπε να κουβεντιάζουν τα πάντα. Ακόμη και για σεξουαλικές φαντασιώσεις. Το low profile ζευγάρι και η κυρία ήταν έτοιμοι να παραδοθούν ο ένας στον άλλο. Να μοιραστούν τα κορμιά τους στο κρεβάτι της ακολασίας. Να βογκούν από πόθο και ηδονή. Στην αρχή, τα πρώτα χάδια και φιλιά.

Και οι τρεις τους, υποταγμένοι στην αμαρτία, τυφλωμένοι από τα βίτσια τους, δημιούργησαν από την περίοδο της καραντίνας ένα ανήκουστο ερωτικό τρίγωνο, που κρατά μέχρι σήμερα. Οι δυο πολιτικοί προσπαθούν, από τη μια, να εκτελέσουν τα καθήκοντα (η αλήθεια είναι πως όχι με… ιδιαίτερη επιτυχία) και, από την άλλη, να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις τους παρέα με τη σύζυγο του πολιτικού. Και τώρα που έσκασε και το δεύτερο (μεταμεσονύχτιο) lockdown, το κρεβάτι θα πάρει φωτιά από τα πάθη και τα βίτσια τους...

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...