Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

17 ημέρες αγνοείται η 19χρονη από το Κορωπί! Το περίεργο sms στο κινητό της δύο ώρες πριν χαθεί και ο Ασιάτης με τις διευθύνσεις «φάντασμα»

Το μήνυμα που έφερε στο φως η Νικολούλη θεωρείται «κλειδί» για τη λύση του γρίφου.

Ολοένα και πιο περίπλοκη γίνεται η υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη από το Κορωπί, καθώς τα λιγοστά στοιχεία που έρχονται σταδιακά στην επιφάνεια συνθέτουν μια εικόνα ιδιαίτερα ανησυχητική για την τύχη της κοπέλας, που, σύμφωνα με τους δικούς της, είναι απίθανο να έχει επιλέξει τη φυγή, πιθανότατα με κάποιον Ασιάτη που της είχε στείλει sms από τηλέφωνο «φάντασμα».

Eχουν συμπληρωθεί 17 ημέρες από το θρίλερ που άρχισε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όταν η Άρτεμις είπε πως θα πήγαινε στα Jumbo της Παιανίας για να ζητήσει δουλειά, κάτι που δεν ίσχυε όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Η έρευνα των αστυνομικών έχει εστιάσει στις τηλεπικοινωνίες της 19χρονης και στα πρόσωπα με τα οποία είχε διαδικτυακές επαφές, προκειμένου να σχηματιστεί καθαρή εικόνα όχι μόνο για το περιβάλλον της, αλλά και για την ψυχολογική και συναισθηματική κατάστασή της.
Ωστόσο, η πληροφορία που τάραξε τα νερά αποκαλύφθηκε από την έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο τούνελ». Δύο ώρες προτού χαθούν τα ίχνη της, η νεαρή δέχτηκε στο κινητό της ένα περίεργο μήνυμα, το οποίο θεωρείται «κλειδί» για τη λύση του γρίφου. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθεί να εξακριβώσει το περιεχόμενο του sms, το οποίο ίσως οδηγήσει στην άκρη του νήματος.

Πάντως, οι Αρχές τηρούν άκρα μυστικότητα και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι αποστολέας του είναι ένας Ασιάτης, άγνωστης ηλικίας. Όμως, πηγές αναφέρουν ότι στον τηλεφωνικό αριθμό αντιστοιχούν περισσότερες από μία διευθύνσεις, γεγονός που καθιστά δύσκολο τον εντοπισμό του. Ακόμη, δεν έχει ξεκαθαρίσει τι είδους σχέση είχε με την άφαντη κοπέλα και αν το μήνυμα συνδέεται με την εξαφάνισή της.

Ανεξάρτητα από τον βαθμό εμπλοκής του αινιγματικού Ασιάτη στην εξαφάνιση της Αρτέμιδος, ο δικηγόρος της οικογένειας Αναστάσιος Ντούγκας έχει ήδη καταθέσει μήνυση για αρπαγή, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν πως η 19χρονη κρατείται παρά τη θέλησή της. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την οικογένειά της, δεν είχε λόγο να σκηνοθετήσει τη φυγή της και να χαθεί με μόνα εφόδια τα ρούχα που φορούσε και 40 ευρώ.

Η τοποθέτηση του Ασιάτη στο κάδρο των ερευνών ίσως συνδέεται με την πληροφορία του «Τούνελ» ότι η Άρτεμις είχε στην ίδια τηλεφωνική συσκευή δύο κάρτες SIM με διαφορετικούς αριθμούς, κάτι που αρχικά δεν είχε γίνει γνωστό. Μοιραία γεννώνται πολλά ερωτήματα. Είχε αναπτύξει η Άρτεμις κάποια επαφή μέσω διαδικτύου με τον άγνωστο αλλοδαπό και για ποιον λόγο; Εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι την επιθυμία της να βρει δουλειά, την έχουν παρασύρει χωρίς τη θέλησή της και ίσως βρίσκεται σε κίνδυνο;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...