Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Παντρεμένη μούσα της TV «έπεσε στο κρεβάτι» του συζύγου κόρης πασίγνωστου επιχειρηματία!

Τρίτο πρόσωπο σε «χρυσό» γάμο, έγινε η αιτία του ξαφνικού χωρισμού
σεξοβόμβας με τον Vip άντρα της

Η «Espresso» σήμερα αποκαλύπτει το άγριο και πικάντικο παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από τον χωρισμό πολυσυζητημένου ζευγαριού που απασχολεί τα πάνελ πρωινάδικων, μεσημεριανές εκπομπές και τις σελίδες gossip περιοδικών!

Παρότι οι δυο τους αφήνουν προς τα έξω (ειδικά όταν έχουν δημοσιογράφους απέναντί τους) μια χαραμάδα αισιοδοξίας, λέγοντας ότι μπορεί να τα ξαναβρούν, η «βόμβα» που έσκασε στην κρεβατοκάμαρά τους έχει αφήσει τέτοια συντρίμμια που φαντάζει δύσκολο να «ανοικοδομηθεί» ξανά το σπιτικό τους! Οπως αποκαλύπτουμε, η αιτία του χωρισμού τους δεν είναι η… ασυμφωνία χαρακτήρων που μπορεί να ανακάλυψαν στην πορεία του λαμπερού έγγαμου βίου τους, ούτε ότι ξαφνικά βαρέθηκε ο ένας τον άλλον και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τα φώτα πάνω τους

Το «παράπτωμα» της κυρίας, που έγινε μέσα σε ένα… μεσημέρι τηλεπερσόνα, με τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω της, όχι μόνο λόγω του γκλαμουράτου γάμου της αλλά και εξαιτίας της παρουσίας της στην εγχώρια ΤV, είναι τέτοιο που δεν σηκώνει πολλά, πόσο μάλλον να τη δεχτεί ο άντρας της ξανά στην αγκαλιά του. Εκείνος όχι μόνο ανακάλυψε την απιστία της, αλλά έμαθε εμβρόντητος πως η γυναίκα που αγκάλιαζε τα βράδια είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο επίσης πασίγνωστου ζευγαριού από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας!

Η πέτρα του σκανδάλου, που με τις σέξι πόζες της κάνει το Instagram να παραμιλά, απάτησε τον άντρα της με νεαρό, ο οποίος είναι παντρεμένος με την κόρη μπίζνεσμαν πρώτης γραμμής. Αυτή είναι, λοιπόν, η αιτία του χωρισμού του ζεύγους που λάτρευαν οι εκπομπές και τα gossip περιοδικά! Η απιστία της την οδήγησε στην πόρτα της εξόδου από τον γάμο της και πλέον ο απατημένος σύζυγος τρέμει στην ιδέα μήπως βγουν στη φόρα κάποια στιγμή ονόματα και διευθύνσεις, και γίνει άλλος ένας «εθνικός κερατάς»!

Ροζ σκάνδαλο

Ο κίνδυνος όμως το τεράστιο ροζ σκάνδαλο να γκρεμίσει και το σπίτι της επιχειρηματικής οικογένειας, της οποίας ο γαμπρός έπεσε στα κρεβάτια του παράνομου έρωτα, είναι τέτοιος που κανείς από τους εμπλεκομένους δεν θέλει να σκέφτεται. Γιατί κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει η απατημένη κόρη του επιχειρηματία, όταν μάθει τι κάνει ο άντρας της πίσω από την πλάτη της. Εκτός κι αν έχουν φτάσει στ’ αυτιά της οι απιστίες του συζύγου και έχει αποφασίσει να του δώσει άλλη μία (τρίτη) ευκαιρία για να μην τιναχθεί ο γάμος τους στον αέρα και κρεμαστούν και εκείνοι στα μανταλάκια.

Το σίγουρο είναι πως ο ατίθασος άντρας της δεν έχει βάλει μυαλό και εκείνη δεν έχει καταφέρει, παρά το στεφάνι τους, να τον βάλει στον «σωστό δρόμο». Το άγριο νιάτο με τις πολλές κατακτήσεις στο ασθενές φύλο, που δεν άφηνε πάρτι για πάρτι με γόνους επιφανών οικογενειών, φαίνεται πως δεν έχει κόψει τις κακές «συνήθειες» και υποκύπτει όποτε του δοθεί η ευκαιρία στην απιστία.

Ακόμη κι όταν δεν είχε παντρευτεί την κόρη του επιχειρηματία και ήταν ζευγάρι χωρίς άλλες «επισημότητες», οι κακές γλώσσες στα στέκια της showbiz λένε πως την απάτησε με εκρηκτική καλλιτέχνιδα, όμως τότε η σχέση του είχε σωθεί, μια και η μέλλουσα σύζυγός του τον είχε δεχτεί ξανά πίσω. Τώρα όμως; Το σκάνδαλο, όταν σκάσει, θα είναι τέτοιο που μπορεί να μην έχει περιθώρια να του δώσει και άλλο συγχωροχάρτι…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...