Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Ο 16χρονος στο σπίτι της ανατριχίλας στην Αγία Βαρβάρα τα ρίχνει στον φίλο της 15χρονης! Όλα όσα είπε στην απολογία του

Κυνική η 15χρονη κόρη! Καθόταν στο κρεβάτι και άκουγε τα ουρλιαχτά της μητέρας της

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η κυνική ομολογία της αδίστακτης 15χρονης, η οποία «σφράγισε» το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος της ίδιας της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα, ότι άκουγε την 50χρονη να ουρλιάζει στο διπλανό υπνοδωμάτιο, χωρίς να κάνει το παραμικρό για να αποτρέψει το αιματοκύλισμα!

Με ψυχραιμία που δεν ταιριάζει στο νεαρό της ηλικίας της, η 15χρονη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς και στον εισαγγελέα Ανηλίκων τα τελευταία δραματικά λεπτά της μητέρας της μέσα στο διαμέρισμα της φρίκης επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου. Όπως είπε, η ίδια δεν συμμετείχε στη δολοφονία, αλλά περίμενε στο υπνοδωμάτιό της όση ώρα οι δύο φίλοι της μαχαίρωναν μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα.

Ωστόσο, σοκάρει η παραδοχή της ότι άκουγε με απάθεια τις κραυγές πόνου και απόγνωσης που έβγαζε η μητέρα της, ώσπου να αφήσει την τελευταία της πνοή. «Όταν ο Δ… και ο Γ… μπήκαν στο σπίτι, πήγαν κατευθείαν στο δωμάτιο της μαμάς μου. Εγώ, επειδή ήξερα τι θα γίνει, έκατσα στο κρεβάτι μου και έτρεμα. Λίγο αργότερα, άκουσα τη μαμά μου να ουρλιάζει και για δύο λεπτά περίπου ακουγόταν φασαρία. Μετά από λίγο δεν ακουγόταν φασαρία και ο Δ… με τον Γ… ήρθαν στο δωμάτιό μου. Μου είπαν ότι τελείωσαν όλα. Κατάλαβα ότι η μαμά μου πέθανε. Εγώ δεν είδα τι έγινε μέσα στο δωμάτιο, ούτε ήθελα να πάω εκεί που ήταν το πτώμα» φέρεται ότι κατέθεσε η 15χρονη.

Το ανήλικο κορίτσι αναφέρθηκε ψυχρά και σε ένα περιστατικό που φαίνεται ότι καθόρισε τη μοίρα της μητέρας της: «Λίγες μέρες πριν γίνει το κακό, δύο ή τρεις νομίζω, είχαμε μαλώσει πάλι πολύ έντονα με τη μαμά μου. Πάλι για χρήματα. Εκείνο το βράδυ, που ήταν και ο Δ… στο σπίτι, η μάνα μου με είχε χτυπήσει, με έβρισε και με πέταξε στον καναπέ. Όταν τελείωσε όλο αυτό, αποφασίσαμε με τον Δ… ότι κάτι έπρεπε να κάνουμε. Σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να τη σκοτώσουμε»!

Τον ενθάρρυνε

Ο 17χρονος Ρουμάνος παραδέχτηκε από την πλευρά του ότι ενθάρρυνε τον 16χρονο συνεργό του να ολοκληρώσουν την αποτρόπαιη πράξη τους, όταν διέκρινε ότι δείλιαζε τη στιγμή που είδε την 50χρονη να ξυπνά. «…Ξύπνησε (ενν. η 50χρονη) και πήγε να φωνάξει βοήθεια. Τότε ο Γ… φοβήθηκε και πήγε να φύγει, όμως εγώ τον σταμάτησα και τον έσπρωξα πάλι πίσω… Μαζί του πήγα και εγώ για να τον βοηθήσω. Ανέβηκα πάνω στο κρεβάτι και πίεζα τη Σ… να μην κουνιέται με ένα μαξιλάρι» περιέγραψε ο 17χρονος.

Πάντως, ο 16χρονος από το Λουτράκι αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία της άτυχης καθαρίστριας ενώπιον της ανακρίτριας Ανηλίκων, στην οποία οδηγήθηκε χθες για να απολογηθεί. Παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στο διαμέρισμα της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, όμως ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί. Μάλιστα, φέρεται ότι υπέδειξε ως δράστη της στυγερής δολοφονίας τον 17χρονο Ρουμάνο.

Τέλος, ζήτησε συγγνώμη επειδή δεν εμπόδισε το έγκλημα και δεν το κατήγγειλε άμεσα στις αστυνομικές Αρχές. Παρ΄ όλα αυτά, η ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή κράτησή του, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα. Να σημειωθεί ότι βάσει της ηπιότερης ποινικής μεταχείρισης που προβλέπει η νομοθεσία για τους ανηλίκους δράστες, η προφυλάκισή του δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από έξι μήνες, ενώ το ανώτατο όριο ποινής που μπορεί να του επιβληθεί είναι τα οκτώ χρόνια. Σήμερα το μεσημέρι θα απολογηθούν στην ανακρίτρια η 15χρονη και ο 17χρονος.

Σειρά λαθών οδήγησε τις Αρχές στις συλλήψεις

Μια σειρά από αστοχίες και λάθη στα οποία υπέπεσαν οι τρεις «άγουροι» δολοφόνοι της 50χρονης καθαρίστριας στην Αγία Βαρβάρα έλυσαν τα χέρια των Αρχών που είχαν αναλάβει να διαλευκάνουν την ανατριχιαστική υπόθεση και διαπίστωσαν ότι αυτοί κατακρεούργησαν την άτυχη γυναίκα!

Το πρώτο και μοιραίο, όπως αποδείχθηκε, λάθος που πρόδωσε τη σατανική 15χρονη κόρη της 50χρονης, τον 17χρονο Ρουμάνο φίλο της και τον 16χρονο συνεργό τους από το Λουτράκι ήταν η απροσεξία στις κινήσεις τους, αφού αμέσως μετά τη δολοφονία άρχισαν τα… σούρτα φέρτα, αδιαφορώντας αν τους «πιάσουν» οι κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων.

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας, τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής κατέγραψαν το νεαρό κορίτσι και τον σύντροφό της να βγαίνουν γύρω στις 9.10 της περασμένης Πέμπτης από το υπερυψωμένο ισόγειο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.
Στο οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η Αστυνομία διακρίνεται ο τρίτος της παρέας να βγαίνει δευτερόλεπτα αργότερα από την πολυκατοικία και να κινείται προς την ίδια κατεύθυνση. Δύο ώρες μετά, συγκεκριμένα στις 11.01, τα αγόρια επιστρέφουν χωρίς τη 15χρονη στο διαμέρισμα, από το οποίο φεύγουν τελικά στις 15.57 της ίδιας μέρας. Το σοκαριστικό είναι ότι όλες αυτές τις ώρες οι δύο ανήλικοι τις πέρασαν δίπλα στο κατακρεουργημένο πτώμα της 50χρονης, αναζητώντας μάταια τρόπους για να το ξεφορτωθούν!

Το μαχαίρι

Άλλο λάθος που έκαναν οι ανήλικοι δολοφόνοι ήταν ότι δεν φρόντισαν να εξαφανίσουν το μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» με το οποίο σφαγίασαν την αδικοχαμένη 50χρονη, με αποτέλεσμα να το βρουν οι αστυνομικοί κάτω από μια πλαστική σακούλα στο δάπεδο της κουζίνας, με εμφανή ίχνη αίματος.

Παράλληλα, το αιματηρό πελματικό αποτύπωμα της 15χρονης, το οποίο βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι, αλλά και το γεγονός ότι μετά τον φόνο οι δράστες άρχισαν να κάνουν αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ με την τραπεζική κάρτα του θύματος δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο να «ξεγλιστρήσουν». Το λάθος της 15χρονης που οδήγησε στη σύλληψη της ίδιας και του Ρουμάνου φίλου της ήταν, τέλος, ότι έδωσε το πραγματικό όνομα της μητέρας της στο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών όπου οδηγήθηκαν μετά τον τυχαίο εντοπισμό τους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...