Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις...

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Θρίλερ χωρίς τέλος με την άφαντη Άρτεμη! Άγνωστοι «σκανάρουν» την πορεία των ερευνών

Άγνωστοι μπήκαν στο e-mail της πληκτρολογώντας τους κωδικούς της 19χρονης που αγνοείται ένα μήνα

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από την εξαφάνιση της Αρτέμιδας Βασίλη από το Κορωπί και το μόνο που χαρακτηρίζει ως τώρα την πολύκροτη αυτή υπόθεση είναι η απόλυτη και ανησυχητική σιωπή!

Ένας μήνας εντατικών ερευνών από τις Αρχές και τις εθελοντικές ομάδες που χτένισαν την επίμαχη περιοχή του Κορωπίου και της Παιανίας, η τεράστια δημοσιότητα σε όλα τα ΜΜΕ, η εκστρατεία στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της 19χρονης δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα! Λες και άνοιξε η γη και την κατάπιε και μάλιστα χωρίς κανείς να δει το παραμικρό.

Η νέα αποκάλυψη της εκπομπής «Φως στο τούνελ» δίνει μια επιπλέον ανησυχητική διάσταση στο θρίλερ. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η Αγγελική Νικολούλη, που από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να φωτίσει τα χαμένα ίχνη της κοπέλας, κάποια «αόρατα» για την ώρα χέρια πληκτρολόγησαν πριν από λίγες μέρες τους κωδικούς της στο διαδίκτυο!

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή, το e-mail και οι κωδικοί της 19χρονης χρησιμοποιήθηκαν στις 8 και τις 9 Νοεμβρίου από άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο. Μάλιστα, το περίεργο είναι ότι από την έρευνα που έγινε προκύπτει πως ο χρήστης των κωδικών παρακολούθησε βίντεο από την εκπομπή αναζήτησης της 19χρονης!

Προφανώς, κάποιος είχε ενδιαφέρον για την εξέλιξη της έρευνας, όμως γιατί έκανε χρήση των κωδικών της κοπέλας; Ήταν η ίδια που τους χρησιμοποίησε; Και αν ναι, πώς μπορεί να μένει σιωπηλή παρακολουθώντας το δράμα της οικογένειάς της; Αν όχι, τότε ποιος και πώς είχε στην κατοχή του τα ηλεκτρονικά «κλειδιά»; Ερωτήματα που για την ώρα κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά…

Υπενθυμίζεται ότι το κινητό τηλέφωνο της Αρτέμιδας έκλεισε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην οδό Λεονταρίου και Νικολάου Δέδε, κοντά στον προαστιακό σταθμό της Παλλήνης. Νωρίτερα, στις 14.36, την κατέγραψε κάμερα ασφαλείας να κινείται προς τη στάση λεωφορείου περίπου 500 μέτρα από το σπίτι της. Αυτή ήταν η τελευταία εικόνα της και μετά σκοτάδι.

Συγκίνηση προκάλεσε η παρέμβαση του πατέρα της κοπέλας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται έπειτα από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. «Παρακαλώ, βοηθήστε με να βρούμε την Αρτεμη. Είναι πολλές οι μέρες που αγνοείται και δεν ξέρω τι συμβαίνει. Αν με ακούει το παιδί μου, ας μας κάνει ένα τηλέφωνο να μάθουμε ότι ζει…» επανέλαβε ακόμα μία φορά σε δραματικούς τόνους ο πατέρας.

Την ίδια έκκληση επανέλαβε η μητέρα της κοπέλας, που δεν μπορεί να δώσει καμία λογική εξήγηση γι’ αυτό που τους συνέβη. «Πάντα μας ενημέρωνε για το πού ήταν και πότε θα επέστρεφε. Ανησυχούμε, πλέον, πολύ» είπε και ζήτησε, εάν ακούει, να τους κάνει έστω ένα τηλεφώνημα.

Διεστραμμένη φαρσέρ ζητούσε χρήματα για να δώσει πληροφορίες

Στη δίνη της απόγνωσης είναι βυθισμένη η οικογένεια της Αρτέμιδας, ενώ ένα κύμα συμπαράστασης έχει κατακλύσει την κοινή γνώμη. Ομως υπάρχουν και κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι που εμπνέονται από αυτό το θρίλερ για να κάνουν απάνθρωπες φάρσες!

Όπως έγινε γνωστό από το «Τούνελ», η γυναίκα που επικοινώνησε με τους συγγενείς της κοπέλας και ζητούσε χρήματα για να τους αποκαλύψει πού βρίσκεται δεν ήταν παρά μια φαρσέρ, η οποία μάλιστα έχει εντοπιστεί.

Δυστυχώς, μέσα στο βάσανό της και στην απουσία μαρτυρίας που θα τους δώσει μια ελπίδα για την Αρτέμιδα η οικογένειά της έχει να αντιμετωπίσει και αυτές τις ακραίες συμπεριφορές και, εκτός από την αγωνία για την εξαφάνιση της 19χρονης, να αντιμετωπίζει με δύναμη και αυτά τα διεστραμμένα μυαλά. Κατά μία έννοια, ωστόσο, είναι καλό ότι ήταν μια κακόγουστη φάρσα πίσω από αυτή την «απαίτηση» για χρήματα έναντι πληροφοριών και όχι κάποια απόπειρα να παραπλανηθούν οι έρευνες.

Η υπόθεση παραπέμπει όλο και περισσότερο σε σενάριο αστυνομικής ταινίας με θέμα απαγωγή, κι έτσι μοιραία η οικογένεια της 19χρονης είναι αναγκασμένη να εξετάζει με σοβαρότητα καθετί και να ενημερώνει τις Αρχές, ακόμα και αν πιστεύουν ότι πρόκειται για μια φτηνή φάρσα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...