Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Ειρήνη Μουρτζούκου: Λυσσασμένη να σκοτώσει, είχε επιχειρήσει πέντε φορές να δολοφονήσει τη...

Αυτό που όλοι υποψιάζονταν, ότι δηλαδή ανθρώπινο χέρι πήρε...

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Το γαμήλιο μενού είχε… πελαργό Νο2

Eνας γάμος που τα είχε όλα και θα μείνει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 09 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας βρίσκεται πολύ κοντά στο να...

Απασφάλισε ο Τσαλίκης για την Μουρτζούκου: «Όχι άλλη προβολή σε άρρωστες ιστορίες»

Μετά την είδηση της σύλληψης της Ειρήνης Μουρτζούκου ο...

Όμηρος «δίπλα» από του Μαξίμου ο κολλητός του Αλβέρτου! Ένοπλοι Αφγανοί στο σπίτι του Κώστα Μαστοράκη

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα είχε δει ο γνωστός επιχειρηματίας και προσωπικός φίλος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό Κωνσταντίνος Μαστοράκης τη φρικτή εμπειρία που βίωσε στα χέρια τριών Αφγανών κακοποιών, οι οποίοι, όπως περιέγραψε στιγμή προς στιγμή στην «Espresso», εισέβαλαν οπλισμένοι ως τα δόντια λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο σπίτι του, στην περιοχή του Μετς, την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

Ο επιχειρηματίας δίπλα στον πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Οι εισβολείς έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα του διαμερίσματος που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, μια «ανάσα» από το Μέγαρο Μαξίμου, την -υποτίθεται- πιο καλά φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας! Ο Κωνσταντίνος Μαστοράκης «πάγωσε» όταν τους είδε ξαφνικά μπροστά του, όπως περιέγραψε στην «Espresso». «Εγώ είχα πέσει για ύπνο, όταν άκουσα φασαρία και είδα τους τρεις μέσα στο διαμέρισμά μου με βαριοπούλες και μαχαίρια στα χέρια, πιστόλια, απ’ όλα πάνω τους!» περιγράφει ο επιχειρηματίας, που δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ του τρόμου.
Οι κακοποιοί έδεσαν τον 55χρονο επιχειρηματία και τον κράτησαν όμηρο χτυπώντας τον για να κάμψουν κάθε πρόθεσή του να αντισταθεί. Αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, άρπαξαν χρήματα, τραπεζικές κάρτες, ακόμα και τις οικιακές συσκευές.

Το αυτοκίνητο του 55χρονου

«Με έδεσαν»

«Πήραν την τηλεόραση, πήραν πολλά πράγματα. Δεν άφησαν τίποτα… Μου πήραν και το μικρό αυτοκίνητο που είχα για τις μετακινήσεις μου. Με έδεσαν και έφυγαν» περιγράφει και προσθέτει ότι οι αλλοδαποί ήξεραν πού να χτυπήσουν: «Πριν από δύο χρόνια είχε ξεκινήσει διαδικασία το ακίνητο να γίνει Airbnb. Δεν ολοκληρώθηκε λόγω κορονοϊού τον περασμένο Μάιο και σήμερα διαμένουν στο κτίριο τρία άτομα. Στις 9 του μήνα διέρρηξαν και άλλα διαμερίσματα στη γειτονιά και τα άδειασαν».

Ο Κωνσταντίνος Μαστοράκης κατάφερε να λυθεί δύο ώρες αργότερα και ενημέρωσε την Αστυνομία που άρχισε αναζητήσεις. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου το κλεμμένο Smart του στην Ομόνοια και καταδίωξαν τον οδηγό όταν δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο. Αφού τον συνέλαβαν, βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος μέρος των κλοπιμαίων.

Ο Αφγανός που έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

«Πήγα στην Ασφάλεια Ομονοίας να δω φωτογραφίες. Τον έναν τον πιάσανε, είναι Αφγανός και είπε ότι δεν θυμάται τίποτα…» λέει στην «Espresso» ο 55χρονος. Εις βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα. Η έρευνα συνεχίζεται για τους συνεργούς του και τα υπόλοιπα κλοπιμαία που δεν βρέθηκαν, καθώς ο συλληφθείς δήλωσε… άστεγος! Ο επιχειρηματίας εκφράζει την αγανάκτησή του για την έλλειψη της αστυνομικής παρουσίας στην ήσυχη γειτονιά του Μετς, ενώ «καρφώνει» και τον δήμαρχο Αθηναίων και ανιψιό του πρωθυπουργού.

«Είμαι στα 500 μέτρα από το Μαξίμου, πίσω από το Καλλιμάρμαρο! Ο δρόμος όλη την ημέρα έχει παιδάκια, είναι δίπλα σε σχολείο. Στο διπλανό ακίνητο διαμένει στενή συνεργάτιδα του δημάρχου Αθηναίων! Τόσα λαμπιόνια τα Χριστούγεννα για τον στολισμό του “Μεγάλου Περιπάτου” και δύο λάμπες για τον δρόμο της γειτονιάς δεν περίσσεψαν από τον Δήμο της Αθήνας! Πώς να προστατεύσουμε τα σπίτια μας; Πού είναι η ασφάλειά μας;» διερωτάται μέσω της «Espresso».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κιμ Κίλιαν: Αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο – «Η τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Η Κιμ Κίλιαν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο και τράβηξε πάνω του τα φλας.

Σάσα Μπάστα και Μάνος Κατσαμπούρης πάντρεψαν τη φίλη τους Δέσποινα Γριβάκη

Αφησαν για λίγο τη Μύκονο, όπου περνούν κάθε χρόνο...

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Τέλος η εργένικη ζωή για Έλληνα ηθοποιό και περιζήτητο εργένη – Παντρεύεται!

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πορεύεται τα τελευταία έξι χρόνια στο πλευρό της όμορφης λογοθεραπεύτριας, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια.

Η Αθηνά Ωνάση στο Παρίσι – Δείτε πώς είναι η χρυσή κληρονόμος

Η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα.
spot_img
spot_img