Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ο εφοπλιστής Λεβεντάκης βγάζει «λάδι» το βλαστάρι του: «Το παιδί δεν έχει σχέση με τις σφαίρες στον Αλβανό»

Μία από τις μεγαλύτερες φουρτούνες της ζωής του αντιμετωπίζει ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης μετά τη σύλληψη του γιου του Γιάννη για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Περιστέρι.

  • Από τον
    Γιάννη Κωτσαλά

Όμως, ταυτόχρονα, είναι βέβαιος ότι θα αποδειχθεί πως το παιδί του δεν είχε καμία σχέση και απλώς «βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή», όπως επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή! Μετά την άσκηση ποινικών διώξεων στον γιο του και τον ανιψιό του, οι οποίοι κατηγορούνται από κοινού καθώς συνελήφθησαν μέσα στο πολυτελές μπορντό τζιπ, ο κ. Λεβεντάκης εξήγησε στην «Espresso» πώς ακριβώς βρέθηκαν οι δυο τους στην έκθεση αυτοκινήτων όπου έγινε η επίθεση σε βάρος ενός 32χρονου Αλβανού πρώην πυγμάχου.

φ2 3
Ο Γιάννης Λεβεντάκης και ο ξάδελφός του οδηγούνται στον εισαγγελέα

«Ο Γιάννης πρόκειται να παραλάβει ένα νέο αυτοκίνητο που έρχεται από τη Γερμανία και πήγε στην έκθεση για να δείξει το αυτοκίνητο που ήδη είχε, καθώς υπήρχε κάποιος πελάτης. Φτάνοντας, είδε τη συμπλοκή με τους πυροβολισμούς, φοβήθηκε και έφυγε, και κυνήγησαν το δικό του αμάξι, στο οποίο ήταν ο Γιάννης και ο ανιψιός μου!» εξιστορεί στην «Espresso» o γνωστός εφοπλιστής.

Το κόκκινο BMW

Όπως εξηγεί, όλα συνέβησαν επειδή είχε δοθεί σήμα για να αναζητηθεί ένα κόκκινο BMW με τριάρια στην πινακίδα που ήταν εκεί. Έτσι, τον σταμάτησαν, έπειτα από όσα είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Λεβεντάκη, «ήταν μακριά και περιέγραψε τρία άτομα στο αυτοκίνητο και όχι δύο, όπως ήταν στου Γιάννη». Όπως ενημερώθηκε ο εφοπλιστής, και το ίδιο το θύμα της επίθεσης έχει πει ότι δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό ο 35χρονος Γιάννης Λεβεντάκης, τον οποίο δεν γνωρίζει.

Ωστόσο, σε βάρος του 35χρονου και του συνεπιβάτη του ο εισαγγελέας άσκησε χθες διώξεις για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή. Κατά την έξοδό τους από τον εισαγγελέα, ο δικηγόρος του Γιάννη Λεβεντάκη τόνισε: «Ο εντολέας μου αρνείται όσα του αποδίδονται. Το θύμα δεν τον αναγνωρίζει καν».

Πατέρας και γιος είχαν μια σύντομη επικοινωνία και όπως είπε στην «Espresso» ο κ. Λεβεντάκης ο γιος του τού είπε: «Τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να πω». Και συμπλήρωσε: «Δεν έχει κανένα παράπονο, οι αστυνομικοί του έχουν συμπεριφερθεί με πολλή ευπρέπεια, καθώς βλέπουν πως εδώ υπάρχει ένα κενό». Στο αυτοκίνητο των δύο κατηγορουμένων εντοπίστηκαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και μια σιδερογροθιά. Για τα χρήματα ο πατέρας του εξηγεί: «Ήταν τοποθετημένα ξεχωριστά σε φακέλους για τις πληρωμές του προσωπικού της εταιρίας και πάνω τους ανέγραφαν “καπετάνιος, πλήρωμα, ναυπηγός κ.λπ.”. Είχε γίνει ανάληψη από την τράπεζα και αυτό αποδεικνύεται και με το παιδί που δουλεύει στο γραφείο και πήγαιναν να πληρώσουν».

Τον αθωώνει ο μαντράς

Την εκδοχή περί της αθωότητας του 35χρονου έδωσε και ο ιδιοκτήτης της μάντρας στο Περιστέρι όπου έγινε η συμπλοκή. «Τον κύριο Λεβεντάκη τον είδα στο κρατητήριο στην αναγνώριση και είπα στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν. Το αυτοκίνητο του κυρίου Λεβεντάκη δεν θα μπορούσε να εμπλακεί σε ένα τέτοιο συμβάν, γιατί είναι πολύ χαρακτηριστικό και υπάρχει σε όλη την Ελλάδα μόνο ένα μπορντό τζιπ, δεν υπάρχει άλλο τέτοιο αμάξι» είπε στο newsit.gr.

Σημειώνεται ότι, όπως είπε ο ιδιοκτήτης της μάντρας, έχει φιλικές σχέσεις τόσο με το θύμα όσο και με τον κατηγορούμενο γιο του εφοπλιστή, αλλά οι δυο τους δεν γνωρίζονται.

«Οικογενειάκη» επίθεση σε αστυνομικούς στην Τρούμπα

Ο Γιάννης Λεβεντάκης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο ερωτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 «The game of love» και τη σχέση που διατηρούσε με την παίκτρια του άλλου ριάλιτι «Power οf Love» Στέλλα Μιζεράκη, είχε ακόμα μια περιπέτεια με τις Αρχές και μάλιστα μαζί με τον πατέρα του.

Ήταν μια νύχτα του Οκτωβρίου του 2018 όταν μια γυναίκα είδε έναν σκύλο κλειδωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο στην οδό Φίλωνος, στην Τρούμπα του Πειραιά. Η γυναίκα κατήγγειλε την κακομεταχείριση του ζώου στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου, οι άνδρες του οποίου αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Όπως προέκυψε, οι αστυνομικοί είδαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου να βγαίνει από ένα κλαμπ και όταν της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, εκείνη ζήτησε λίγα λεπτά για να πάρει την τσάντα της. Έπειτα από λίγο η γυναίκα, η οποία ήταν σύντροφος του αρχικαπετάνιου της ναυτιλιακής εταιρίας του Γιώργου Λεβεντάκη, εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον Γιάννη Λεβεντάκη και τον πατέρα του.

Οι δύο άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους αστυνομικούς και όταν η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, οδηγήθηκαν στο τμήμα, καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. υποστήριξαν ότι τους χτύπησαν και τους εξύβρισαν. Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου συνελήφθη τελικά για αντίσταση κατά της Αρχής και παράβαση του νόμου περί προστασίας των ζώων, ενώ ο πλοιοκτήτης και ο γιος του κατηγορήθηκαν για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση.

Το… Game of love με τη Μιζεράκη

φ3 2
Στέλλα Μιζεράκη, Γιάννης Λεβεντάκης

Ο υιός Λεβεντάκη δεν μπλέκει μόνο με τον νόμο αλλά και με τον έρωτα, ακόμα και μπροστά στις κάμερες και στα αδηφάγα μάτια των τηλεθεατών!

Το πέρασμά του από το «Game of love» του ΑΝΤ1 μπορεί να μην έκανε νούμερα, ωστόσο ο γιος του εφοπλιστή ξεδίπλωσε το ταλέντο του στο καμάκι κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο του Ναυπλίου, με τον ίδιο να γίνεται μήλον της Έριδος για τις παίκτριες. Το reality δέχτηκε πολλές κριτικές και καταγγελίες στο ΕΣΡ, καθώς οι παίκτες επιδίδονταν σε «καυτές σκηνές», και μάλιστα με τις ευλογίες της παραγωγής, δεδομένου ότι επρόκειτο για ένα από τα πιο «σκληρά» realities! To… love, πάντως, παίζει ρόλο στη ζωή του, μια και ο Γιάννης Λεβεντάκης συνδέθηκε ερωτικά με τη Στέλλα Μιζεράκη, παίκτρια του αλήστου μνήμης «Power of love».

109341359 1498200987019010 5358265420722231239 n

Μπορεί η σχέση τους να μη μακροημέρευσε (μάλιστα, μόλις η Στέλλα είχε μπει στο reality, εκείνος είχε πετάξει τα καρφιά του, λέγοντας ότι, όταν την είχε γνώρισει και είχαν δεσμό, εκείνη ήταν μελαχρινή και είχε άλλο χρώμα ματιών), όμως με το που έληξε το «Power of love» τα ξανάφτιαξαν, αλλά και πάλι τους μάτιασαν και το έληξαν! Πλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι δύο καλοί φίλοι και εξακολουθούν να κάνουν (απλώς) παρέα.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...